ja 12ego muszę wracać, bo praca a ja z okolic Łodzi :P
Wersja do druku
ja 12ego muszę wracać, bo praca a ja z okolic Łodzi :P
Canis 11.07.2009 godz 11:00 :D
btw.
Podajcie mi na pw swoje @ wyśle mam fotki grupowe ze zlotu w Lodzi
Jeżeli są chętni to ja dopisuję się do jutrzejszego pleneru.
chętnie przyłączę się do dziesiejszego pleneru
heh, nas nie będzie, za późno zostało dane info o plenerku, bo pewnie byśmy się zebrali a tak to to jeszcze dobrze się nie obudziliśmy.. :(
Po konsultacjach telefonicznych stanęło na tym że plener robimy jutro 12.07 w godzinach popołudniowych (do ustalenia o której). W planie m.in. Festiwal Teatrów Ulicznych.
1. madallenka
2. Elisabeth
3. RobertDy
Jeżeli gdzieś w okolicach 16.30-17, to ja myślę, że ze 2-3 godzinki czasu będę miał. Nie dopisuje się do listy, będę dzwonił do Was :)
No to proponuję 16:30 na Placu Mariacki pod fontanną.
Ja chyba jednak odpadam... Wypadło mi coś na wieczór... Ale w przyszłym tygodniu na PD się zobaczymy :)
OK, to do zobaczenia, jakby coś się zmieniło to proszę o sms'a. Pewnie tu już zaglądać nie będę przed wieczorem.
ok,16.30 Pl.Mar-cki :-D
Dotarłam do domu. Uff, zmęczona trochę. Dziękuję za wspólne focenie, jak coś obrobię to zaraz wrzucę.
Pierwsze moje:
canis_lupus - rewelacyjne kolory i super utrzymana ostrość przy tej ogniskowej, tylko lekko przyciąłbym od góry i z lewej i zmniejszył format do akceptowanego na forum
Hmm bylem wczoraj na tym występie Fullstop Acrobats, byłem przekonany, że skądś kojarzę pana stojącego na prawo ode mnie... Zdjęcia dużo lepsze od moich, panie Robercie (chociaż to wątpliwy komplement, przynajmniej wiem, że po złej stronie stałem :P)
z tego co widziałem na fotkach koleżanek to będzie jeszcze lepiej pokazany Fullstop Acrobats :)
Magda, a gdzie Twoje foty ? :)
ehh fajne te Wasze fotki ;-) ciekawe pomysły, kadry, światło, dynamika... nie wiem czy Was dogonię po sezonie :)
gratulacje dla wszystkich za oryginalność kadrów i odmienne pokazanie tematu .
A tam po sezonie, zabierz dziecko na niedzielny spacer i przy okazji zrobimy plener :)
Sorki, niestety mówiłam jak u mnie z czasem, może uda mi się coś jutro rano wrzucić. Przyznam się, że nawet nie zdążyłam ich specjalnie zobaczyć.. :(
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
To troszkę moich fotek:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
No fajnie się Wam udało :)
madallenka - chyba najfajniejsze ze wszystkich z tego wyjścia Waszego jest Twoje zdjęcie nr 6 - za uchwycony moment :)
madallenka -6 to także mój faworyt, rewelacja!
Jestem nowy na tym forum. Jeśli się znajdzie miejsce to chętnie z Wami pofocę przy kolejnej okazji. Mam nadzieję, że mogę
Oczywiście że możesz, ale jak znam zycie i "nowych na forum" to zapał sie konczy przed pierwszym wspólnym foceniem i nikt nowy nie przychodzi.
My teraz przez ok tydzien odpadamy bo nas po prostu w KRK nie ma.
szkoda że nie możemy sobie stworzyć grupy na tym forum - wtedy focić z nami by mógł każdy, ale do grupy należałby np po 5 czy 10 wspólnych plenerkach ;-)
Więc zrobimy spot tam gdzie jesteście :) tak niby przypadkiem się pojawimy :mrgreen:
Co do Nowych: można, ale pod warunkiem nie przestawiania ISO i innych opcji w puszkach kolegów, bo za to jest topór :twisted
A poza tym to dopisz się do listy przed spotem i przyjdź na miejsce spotkania !
12 godzin jazdy :/
Byłem, bory super, Tucholi nie polecam, bary zamykają o 18stej, jedyna pizzeria do 22, ale o 21 już ci żarcia w niej nie sprzedadzą i obsługa jakby łaskę robiła.
Ale Chojnice warto odwiedzić, super rynek do focenia, mury obronne, stary kościół (można bez problemu focić w środku) i sklep z alkoholami z całego świata mają :mrgreen:
Dla odmiany po PhotoDay może Wawel nocą.....?.......zbiórka jutro o 21.00 od strony ul.Grodzkiej przed Wawelem.....zapowiada się pogodny wieczór....od maja jest nowa iluminacja świetlna.......:-D.....wpisuję się pierwsza na listę:
1.Elisabeth
1.Elisabeth
2.Robert Dy
to będzie mój debiut. Mam nadzieje, że można...
1.Elisabeth
2.Robert Dy
3.patric89
Idącym chciałbym przypomnieć, że zdjęcia porobią co najwyżej z zewnątrz.
Bramę Wawelu zamykają o godzinie 20 (!!)
Również chętnie bym przyszedł jestem początkujący i właśnie szukałem kogoś kto lubi fotografować
1.Elisabeth
2.Robert Dy
3.patric89
4.kangur567
My wracamy w niedzielę, więc focenie dopiero w poniedziałek wchodzi w grę.
Kilka moich z piątkowego wyjścia. Przy okazji dziękuje za miły wieczór:-D
1. Przyznaję się że to zdjęcie "skopiowałem" od Roberta.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
patric89 czy to z dzisiaj - "z nocy"? Czy z czwartku? Kiedy byliście fotografować?
patric89 - bardzo fajne foty :) Szczególnie: 3, 7 i 9 mi sie podobają. Na 5 jak dla mnie zbyt jaskrawe niebo.
gervee - fociliśmy wczoraj
Dziękuje Robert, teraz z niecierpliwością czekam na wasze...
pierwsze nie wiem skąd kojarzę...
Moim zdaniem 5,6,9 najlepsze.
5 super wyszły światła i ich odbicie w wodzie.
6 ciekawe oświetlenie - ciekawa fotka
Ostatnie 10 trochę ucieka w prawo.
widzę, że podbijaliście nocny Kraków :) fajne zdjęcia :D ja nocnych nie "umiem" robić ;)
Jako, że Yoshi już jest ruchomy, pogoda ładna, to może by zrobić w końcu tego grilla?
W jakiś ładny dzień wybrać sie popołudniem np na skałki Twardowskiego albo nad Bagry. Grill forumowy jest u mnie w garażu, i jakieś zamrożone kiełbaski jeszcze z Kozubnika.