Odp: [Antek76] Mix próby z lusterkiem
Cytat:
Zamieszczone przez
ernest319
to jest stara kobieta? .. bardzo ładna atrakcyjna kobieta ktora moze miec kolo 28 lat.. zresztą z kobieta jak z winem podobno :)
hehe Ernest dodaj +10,
Kadry jak kadry,każdy widzi inaczej jednym się podoba innym nie... ja wole takie, niż te z pseudo magazynów gdzie więcej jest photoshopa niż prawdziwej kobiety, a potem są takie kwiatki wśród młodych ludzi.
Przy okazji dodam że foty były robione starym leciwym 5D plus 50mm 1.8 stma, plus dwie lampki,bez photoshopa.
Pozdrawiam
Antek
Cytat:
Zamieszczone przez
antek76
hehe Ernest dodaj +10,
Kadry jak kadry,każdy widzi inaczej jednym się podoba innym nie... ja wole takie, niż te z pseudo magazynów gdzie więcej jest photoshopa niż prawdziwej kobiety, a potem są takie kwiatki wśród młodych ludzi.
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com...79d79582c0.jpg
Przy okazji dodam że foty były robione starym leciwym 5D plus 50mm 1.8 stma, plus dwie lampki,bez photoshopa.
Pozdrawiam
Antek
I tego się trzymaj, kobieta wygląda jak kobieta a nie manekin
Każdy ma swoje zdanie, kadry ładne, ale modelka mi się nie podoba. :) I nie wiem po co ta fala nienawiści. Jesteście facetami starszymi o wiele lat ode mnie, to Wam się podobają takie kobiety - kwestia wieku i gustu. Z mojej perspektywy - nie koniecznie. A co do tej sprawy manekinów nie nawiązywałam do żadnego Photoshopa i nie wiadomo jakich cudów na kiju. Dziękuje i czekam na więcej.
Cytat:
Zamieszczone przez
ernest319
zresztą z kobieta jak z winem podobno
Jabol choćby stał 200 lat, będzie jabolem :D
--- Kolejny post ---
Cytat:
Zamieszczone przez
antek76
, plus dwie lampki
reszta butelki poszła po sesji :D
Cytat:
Zamieszczone przez
vik
I nie wiem po co ta fala nienawiści(...)
Dramatyzujesz koleżanko! :D
Każdy wyraził swoje zdanie, a że niekoniecznie takie jak Twoje - Francuzi mówią c'est la vie.
Jeden woli zdjęcia antka76, inny takie, jak robi maxwell61 - i te i te bardzo fajne, ale pokazujące diametralnie inne światy, opowiadające zupełnie inne historie...
Cytat:
Zamieszczone przez
słowiczek
Jabol choćby stał 200 lat, będzie jabolem :D
--- Kolejny post ---
reszta butelki poszła po sesji :D
Słowik :)
eeee gdzie porównanie wina do jabola eeeee...
To zupełnie inny poziom.
Najprościej jest zrobić zdjęcie młodej dziewczynie, nienaganna cera, blahblah blah.
Cytat:
Zamieszczone przez
antek76
eeee gdzie porównanie wina do jabola eeeee...
czytaj między wierszami ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
vik
Każdy ma swoje zdanie, kadry ładne, ale modelka mi się nie podoba. :) I nie wiem po co ta fala nienawiści. Jesteście facetami starszymi o wiele lat ode mnie, to Wam się podobają takie kobiety - kwestia wieku i gustu. Z mojej perspektywy - nie koniecznie. A co do tej sprawy manekinów nie nawiązywałam do żadnego Photoshopa i nie wiadomo jakich cudów na kiju. Dziękuje i czekam na więcej.
Gdzie ty tutaj nienawiść widzisz ? Z modelki Antka76 tez można 18 letnią lalkę zrobić ale po co. Wiek oceniających nie ma nic do rzeczy tutaj, 40 latkom nie tylko 40 latki się podobają :)
Oj no Viki jest po prostu młodziutka i usprawiedliwia brak kultury wolnością wyrażania opinii na forum, a zwykłe naprostowanie uważa za falę nienawiści. Za kilka lat jej pewnie przejdzie. Mało tego, za kilka lat być może pojmie, że w fotografii liczy się uroda modelek niepospolitych, unikatowych, a nie ładne równe buźki, których nikt nie zapamięta. Może też zauważy wyższość dobrego klasycznego portretu nad portretem zmasakrowanym nieumiejętną obróbką.
Dobre foty. Modelka niepospolita, z charakterem.
Cytat:
Zamieszczone przez
eleroo
Oj no Viki jest po prostu młodziutka i usprawiedliwia brak kultury wolnością wyrażania opinii na forum, a zwykłe naprostowanie uważa za falę nienawiści. Za kilka lat jej pewnie przejdzie. Mało tego, za kilka lat być może pojmie, że w fotografii liczy się uroda modelek niepospolitych, unikatowych, a nie ładne równe buźki, których nikt nie zapamięta. Może też zauważy wyższość dobrego klasycznego portretu nad portretem zmasakrowanym nieumiejętną obróbką.
Dobre foty. Modelka niepospolita, z charakterem.
Czy w tym momencie coś sugerujesz? Bo mogę łatwo wywnioskować, że ostatnie zdanie jest ukierunkowane w moją stronę. Co do kultury, to raczej nie powinieneś mnie oceniać, nie znając tak na prawdę mnie. Każdy ma swoje gusta, jak już wcześniej wspomniałam. Owszem - jestem młodziutka i dopiero wkraczam w świat fotografii, lecz to nie powinno mnie w jakikolwiek sposób skreślać. Każdy ma swój indywidualny styl i na fotografiach przedstawia to co chcę. Ja prezentuje młode buzie, bo takie przewijają się w moim otoczeniu. Bez sensu w ogóle to co napisałeś :) Nie mam zamiaru dalej się kłócić, gdyż temat dotyczy galerii naszego kolegi i jego prac. Modelki niepospolite, unikatowe.. a świat modelingu, to co? Każda wyglądem podobna do x osoby, a jakoś przyciągają wzrok wielu osób.
Antek - osobiście życzę Ci powodzenia, pracę masz na prawdę cudowne.
A to, że mi ktoś nie trafił w gust, nie oznacza, że jestem zaślepiona "lalkami". Każdy ma WOLNOŚĆ SŁOWA i to jest szczerość, a nie brak kultury - to są zupełnie dwie inne rzeczy. Polecam czytanie ze zrozumieniem i wyciąganie wniosków.