Odp: [KrZyChUM] Dzika przyroda
Eeeeeee te bieliki to hodowlane ;) żartuję.Cholernie Ci zazdroszczę tych ujęć.
Klasa sama w sobie. Patrzę z zazdrością....;)
Slowiczek, próbowałeś podejść dzika,sarnę czy inne kopytne? Dziś od 4 rano czatowałem za orłem, ale nic z tego.Zostały mi w drodze powrotnej muflony, ale co ja do nich to one ode mnie :)
Sorki [KrZyChUM] że tu :)
Szkoda poucinanej przedostatniej wrzutki, bo akcje super. Ostatnia dobra. Na 229 dziwny kolor oka to powieka?
Cytat:
Zamieszczone przez
italy
Slowiczek, próbowałeś podejść dzika,sarnę czy inne kopytne? Dziś od 4 rano czatowałem za orłem, ale nic z tego.Zostały mi w drodze powrotnej muflony, ale co ja do nich to one ode mnie :)
Sorki [KrZyChUM] że tu :)
Próbowałem, to coś innego niż ptaki. Ciężko, jeżeli miałbym podejść na tyle blisko,żeby t70-300 "widział" w sensowny sposób. Sarny zwłaszcza. O dzika jest łatwiej, nie są tak czujne. Musisz pamiętać o wietrze i o tym,że raz zauważony jesteś pod obserwacją cały czas. Później muflony na swoim forum piszą, że spotkały fotografa:D
Cytat:
Zamieszczone przez
mkkaczy
Szkoda poucinanej przedostatniej wrzutki, bo akcje super. Ostatnia dobra. Na 229 dziwny kolor oka to powieka?
Za mkkaczym: trochę żal uciętych skrzydeł. Brak zooma czasem boli ;)
Ale poza tym miodzio.
Dziękuję za odwiedziny :).
Cytat:
Zamieszczone przez
mkkaczy
Na 229 dziwny kolor oka to powieka?
To migotka (tzw. trzecia powieka) w pochmurny dzień. Zwykle to przezroczystej błona chroniąca gałkę oczną. Siłą rzeczy często będzie łapać kolory nieba.
Cytat:
Zamieszczone przez
KrZyChUM
Dziękuję za odwiedziny :).
To migotka (tzw. trzecia powieka) w pochmurny dzień. Zwykle to przezroczystej błona chroniąca gałkę oczną. Siłą rzeczy często będzie łapać kolory nieba.
Miał filtry ponakręcane:D
[KrZyChUM] Dzika przyroda
231 i 233 za rewelacyjne orle spojrzenie.