Każdy kto to kupuje wie, że to delikatne narzędzie. Imho po prostu czas na sierpniowe premiery. To wszystko.
Wersja do druku
Ja taki mam. Kiedyś właśnie chciałem zobaczyć co się stanie jak wciśnie się wysuwający element. Przestał działać AF?MF, ale właśnie wykręcenie i wkręcenie obiektywu ustawiło go i działał dobrze. Potem przy normalnym użytkowaniu tak się nie przytrafiło. Ale jak będę w okolicach Żytniej to trzeba będzie zajść po nowy soft.
Nie jest to poważna usterka i łatwa do naprawy, ale coś jakby mnie powstrzymalo od szybkiego zakupu.
A jeśli mieszkam w Krakowie to musiałbym wysyłać obiektyw do Warszawy?
Jest szansa na podpiecie osłony do niego?
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Osłoną jest oczywiście ale trzeba dokupić ekstra.
ja też tak mam - i jakoś żyję z tym ;) 2 razy tak się zrobiło - ale nie oszukujmy się - aparat w plecaku przyciśnięty kurtką przeciwdeszczową, butelką z wodą itp. to pewnie się "wcisło".. a szkiełko jako wypadowe super - siedzę właśnie w górach i mimo że mam ze sobą jeszcze 24/1.4 i 85/1.2 to jakoś ich nie przypinam do puchy..
5DII z tym obiektywem idealnie mieści się w Lowepro Rezo 120.
Fotoit - fotograficzny sklep internetowy
coraz lepsza cena
body+naleśnik+Lowepro Rezo 120 to może być dobra kombinacja, dzięki Robert, zastanawiałem się właśnie co by było dobre do noszenia tego zestawu
w "realnym" sklepie w Krakowie kosztuje 900 zł.
Welury, jeszcze nie kupiłeś, a już chcesz wysyłać do naprawy w W-wie?
Jak bym miał puchę FF to bym kupił od razu.