No ja zaraz wyjeżdżam. Jako, że nie byłem jeszcze na żadnym zjeździe przydałbym się jakiś znak rozpoznawczy, np. róża w zębach. <JOKE>
Wersja do druku
No ja zaraz wyjeżdżam. Jako, że nie byłem jeszcze na żadnym zjeździe przydałbym się jakiś znak rozpoznawczy, np. róża w zębach. <JOKE>
Dzisiaj mam nadzieję,że się zjawie. Wczoraj niestety ogrom prac przełożył się na to ,że nie mogłem się pojawić. Więc mam nadzieje,że dzisiaj sie to zmieni.
No to teraz czekamy na Termin panowie i Panie :P na pierwszą realizację wyjazdową. Ja jeszcze od siebie bym dorzucił wyjazd na Oświęcim (ukazanie czarno białe tego miejsca) .
Rozmawialem z fatamorgana na festiwalu i jezeli chodzi o plener to czeka na pozwolenie na wejscie "od zakrystii"
Cześć. Cierpliwości chłopcy...
Na razie jeszcze kiepsko łażę.
Od festiwalowej niedzieli złapało mnie mocno jakieś choróbsko.
Powoli dochodzę do siebie.
Pozdrawiam.
Też właśnie jestem zdania aby jeszcze poczekać i dopiero jechać z początku kwietnia ,bo teraz pogoda i tak nas rozpieszczać nie będzie, z tego co się widziało. Tym bardziej ,że bierzemy zawsze weekendy pod uwagę i najczęściej są to niedziele.:) Także cierpliwość musi być na najwyższym poziomie.:D
Witam
Poobserwuje :) jak termin będzie odpowiadał to z jeszcze jednym się dołączymy :) jak można.
Bić chyba nie będziecie :)
Pozdrawiam
Dopiero teraz znalazłem ten wątek. Zgłaszam się awansem na jakiś ciekawy plener. Ze swojej strony dysponuję autkiem 7 os. więc w celu oszczędności i integracji w czasie dojazdu mogę udostępnić moją "salonkę".
Artur z Orzesza