Tak sympatycznej dziewczyny jak Paenka, chyba nikt nie waży się deportować, tylko z delikatnościa (cierpliwością???), uważnie, przeniesie, jeśli już.
Stawiam na Vitezia
Wersja do druku
Tak sympatycznej dziewczyny jak Paenka, chyba nikt nie waży się deportować, tylko z delikatnościa (cierpliwością???), uważnie, przeniesie, jeśli już.
Stawiam na Vitezia
Zamowiłem sobie dwie, dzięki za linka:)
No dobra, to ja przykleiłem tutaj ;-)
Serdecznie pozdrawiam autorkę, deportacja nie wchodzi w grę :-)
do mnie również ;) zamówiłyśmy je razem z koleżanka na jedno konto ma się rozumieć żeby taniej było :D
Jak dla mnie był to niesamowity dar i zbieg okoliczności :D
Aczkolwiek....zastanawiam się czy to nie była może właśnie książka z promocji z 22.04 jako bestseller?
Niewazne...zobaczymy co nam przysla :)
Rowniez pozdrawiam wsyztskich :D
A do mnie książka nie dojedzie:-( Zakupiłem, zapłaciłem i dostałem maila:
"Piszę do Pana w sprawie zamówienia złożonego w sklepie kolporter.pl na książkę "Fotografia XX wieku. Museum Ludwig w Kolonii". Niestety jesteśmy zmuszeni anulować zamówienie, ponieważ wyczerpały się nasze stany magazynowe na ten tytuł i nie mamy już możliwości jego zdobycia od dostawców. Pieniądze zostaną zwrócone na Pana konto. Najmocniej przepraszamy za błędną informację na stronie internetowej oraz brak możliwości zrealizowania zamówienia."
Rowniez dostalam taka wiadomosc jednak
zgodnie z ich regulaminem moga anulowac jedynie zamowienie ktore jest nierzetelne...czyli na moj prosty rozum dane osobowe sie nie zgadzaja
Oferta oferenta wiąże wobec oblata a taka ofertą jest oferta elektroniczna, poza ofertą mailowa. Ja napisalam i m wlasnie tak i postraszylam Rzecznikiem.
Poza tym potwierdzilam swoje zamowienie niezwlocznie po dokonaniu transakcji w postaciu przelewu na ich konto.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Ehhh w necie podobno jest odwrotnie :/
TO my jestesmy oferentami. Jednak jesli sklep potwierdzil przyjecie zamowienia do realizacji to juz jest wiazace.
cos tutaj podobnego bylo
http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=553&w=77339592
taak paenka to ja a ebusia to moja kolezanka :p ;)
Zamówiłem wczoraj w nocy 3 egzemplarze, wpłaciłem pieniążki, a teraz przychodze odbieram pocztę i ...
Heh :/