moje było 6
Gratulacje dla zwyciężonych i zwycięzców
Wersja do druku
moje było 6
Gratulacje dla zwyciężonych i zwycięzców
To byl jeden z najciekawszych battli, jaki tu sie odbyły, odkąd sie zarejestrowałem.
Moje zdjęcie ma numer 3.
Bardzo dziękuję wszystkim 10 osobom, które wybrały je spośród reszty. Uważam to za mój ogromny sukces.
Serdecznie gratuluję koledze SWD wygranej.
Hi...
Ja też bardzo dziękuję za możliwość udziału w battlu :). Ta ustawka bardzo wiele mnie nauczyła.
No i bawiłem się setnie - także podczas przygotowań :)
Gratuluję SWD wygranej :).
Pozdrawiam...
Gratulacje dla SWD.
To była ciekawa bitwa.
Moje było 12, poza finałem.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
12 w drugim zestawie.
SWD- przyjmij gratulacje od mojej skromnej osoby. Dobre zdjęcia powinny być nagradzane po wielokroć. Jak masz ochotę i przyjmiesz propozycję to chętnie przeprowadzę z Tobą wywiad i umieszczę zdjęcie na okładce w czasopiśmie Lustrzanka.
Podziękowania dla MacGyver-a z trud i znój związany z wystawieniem zdjęć.
Drugie miejsce, to dla mnie wyróżnienie :) ... dziękuje za wszystkie głosy.
Moim zdaniem najlepsze było nr 13 choć nie weszło do finału. Podoba mi się za głęboki wyraz. Zauważcie że wszystkie postaci na schodach idą w przeciwną stronę co zakonnica - znakomicie oddaje to obecną sytuację w polskim kościele katolickim. Smaczku temu zdjęciu dodaje również fakt że zakonnica ta jest stara i idzie o lasce. Kadr nie jest jakoś wybitny ale nie przeszkadza mi to.
Gratulacje dla zwycięzcy.
Moje awansowało do finału zajmując w finale ostatnie miejsce. :-)
Cieszę się, że wziąłem udział w zabawie. Pozwoliło mi to na oderwanie się choć na chwilę od obowiązków domowych. No, może nie tak do końca, patrząc na temat zdjęcia :wink: - moje uzyskało finalnie czwartą pozycję.
Gratuluję zwycięzcy i dziękuję wszystkim uczestnikom.
Wiesz co, po raz kolejny zaskoczyłeś mnie pozytywnie. Jakoś tak czułem, że to może być Twoje zdjęcie, bo tak po prawdzie jako jedyne, lub prawie jedyne trzymało się tematu. Dlatego też zdecydowałem się zagłosować właśnie na to zdjęcie, bo najlepiej pasowało do tematyki battla, a jednocześnie jest naprawdę dobrym zdjęciem.
Było wiele zdjęć, które przykuły moją uwagę, ale wróciłem ostatecznie właśnie do 9. Gratuluję.