No to jak z ta godzina? Bo dalej nie wiem czy 10 jest aktualna czy nie? :)
Wersja do druku
No to jak z ta godzina? Bo dalej nie wiem czy 10 jest aktualna czy nie? :)
Ostateczny głos ma Malekithan, ale z tego co pisał ma problemy z netem. Proponuję ustawiać się jak to było mówione na godz.10 i na ten czas czynić przygotowania (bo inaczej znów będą same znaki zapytania). W najgorszym wypadku Malekithan zrobi (lub nie) korekty i:
a) jeśli będzie to 10 to każdy się zjawi
b) jeśli będzoe popołudnie, to część (oby nie) się wykruszy.
Co Wy na to?
ja bede wdzieczny za info od OsMax'a gdzie i o ktorej mam byc. reszta mi lotto. ;]
Ehh niestety popołudnie wchodzi w gre od godziny 14 faktycznie z forum mam problem ale na gg jestem raczej często wiec piszcie! 3048530
No to kiedy...ciężko to umawianie wychodzi:mrgreen:
Tak więc wychodzi na to, że będzie to popołudnie. Ustal Malekithan godzinę około której możesz nas ugościć i wtedy każdy się będzie deklarował, wypracowywał kompromis ze swoimi niewiastami etc, etc. :) To może godz. 15?? Później??
Ok Panowie widze ze nikt sie nie kwapil zeby skrobnac do kolegi Malekithan. Umawiamy sie na ok 16 na miejscu. Ja biore Badilandiego ;) i Adika. Prosilbym zeby ludzie ktorzy jada odezwali sie albo do Malekithana na gg po adres albo do mnie na gg lub tel. Poki co najwazniejsza lista tych ktorzy jada wiec sie wpisywac ! Podobno nie ma za wiele miejsca wiec prosze sie okreslac kto jedzie na pewno. Ja bede tu troszke pozniej bo teraz pisze poskladany jak fakir wiec czuje dyskomfort.
gg 2201859
tel 600725681
Szczegolnie prosze o kontakt Adika bo z Badim sie juz wstepnie dogadalem.
1. Malekithan
2. Merauder
3. RNz
4. adikPL
5. Modzel
6. Virusek
Jesli ktos ma lampe 580EX.. byloby milo, bo narazie mamy dodatkowe dwie 430, ale jakos trzeba tym sterowac :P
Pozatym, umaiwamy sie w jakims konkretnym miejscu, czy juz na miejscu? :)
ja mam 580ex2.
i prosze nie zapominac o mnie kolego virusek ;]