nie wiem czy było konieczne, bo to razi po oczach tak, że sie nie chce patrzeć ;)
a ot jest śmieszne:)
Wersja do druku
nie wiem czy było konieczne, bo to razi po oczach tak, że sie nie chce patrzeć ;)
a ot jest śmieszne:)
Wiesz, micles ja uważam, że to zdjęcie jest zwalone samo w sobie bez względu na to czy jest proste czy nie. Jest zwalone bo po przycinany samochód zamyka przestrzeń i pomimo swojej atrakcyjności powoduje, że zdjęcie staje się płaskie. Pomijając sytuacje w, których pojawia się element przypadkowości, robię zawsze dwa zdjęcia starając się na drugim poprawić błędy popełnione na pierwszym. I tak było w tym przypadku. Zrobiłem drugie zmieniając nieco punkt odniesienia.:-D
Ale wracając na drogę zanim poleżałem, aby rozwiać pojawiające się plotki na temat sączonych drinków udałem się w pewne romantyczne miejsce...
Przyśnił mi się egzotyczny kraj w którym każda palma ma swoje własne zasilanie w wodę dzięki czemu jest soczyście zielona. Małe palemki mają mało wody a większe już odpowiednio więcej...
Rekonstrukcja...Marsjanie atakują:-D
Jakby nie było widać tego cięcia jasnej partii obrazu (mniej więcej na środku tej pracy) to byłoby super.
Rekonstrukcja Part II
"Przed szturmem" ześrodkowany czołg
Przed szturmem trzeba przez peryskop w niebo zerknąć czy czyste. I czyste. (Kolory współczesne) :-D
Jako, że idzie na wakacje to dwa z wakacji:
Autobahn
GOLD
Pierwsze fajne, ale :
nierówne odstępy (czarna ramka)
skalowanie nie przebiegło liniowo (między pierwszym a drugim foto jest za mała różnica w stosunku do różnicy drugie-trzecie).
Drugie zarąbiste. Leci lekko na prawo chyba.