-
Pod listą uczestników dodałem ramowy program zlotu.
I jedna uwaga techniczna: zgodnie ze starym dobrym zwyczajem nie piszmy na forum o miejscach noclegów i spotkań. Informacje o miejscu zakwaterowania oraz numery kontaktowe proszę przesyłać do mnie na PW, zbiorę je razem i roześle pełną listę wraz z programem do wszystkich uczestników.
-
Chętnie przyłączyłbym sie do spotkania pod warunkiem, że znajdzie sie ktos chętny z okolic Katowic. Samemu do Sandomierza nie chce mi się jechać.
-
jak dam radę (bo sprawy sie ciut komplikują ale walczę) to będę w baranowie
-
PW z informacjami rozesłane, w wątku z ankietą miejsca i czas spotkań etc.
-
Czyli nikomu z okolic Katowic nie chce się jechać? Samemu autem to troszkę za daleko...
Może gdyby jeszcze się ktoś zdecydował, to służę miejscem w aucie.
-
mruczku - ja miałem jechać z mażowiną
ale dziś rano do mnie zadzwoniła i powiedziała że odwołała rezerwacje :shock:
stwierdziła że prognoza pogody jest do **** i nie ma sensu jechać; sprawdziłem i niestety sie w pełni zgadzam; powinno się coś w niedzielę rozjaśnić... ale to tylko gdybanie
wiec niestety ja odpadam - choć byłem gotów jechać pomimo ze dzis już trzasnąłem ponad 450km a do sandomierza mam ~280;
-
450 km, to ładna odgległość. trzy tygodnie temu zrobiłem 1280km w 24 godziny, biorąc tylko prysznic w akademiku w 1/6 drogi...
No szkoda, ale fakt faktem, pogoda do ****.
Innym razem
-
jestem troszku zmęczony zacząłem w poniedziałek a skończylem w piątek
zabrze>poznan>kostrzyn n/o> warszawa>wyszków>ostrołeka>zabrze...
-
W Kielcach pogoda już pogoda całkiem spoko, więc jutro powinno być jeszcze lepiej..
Pozdr
Artur
-
Pogoda w Wawie paskudna a Mmsza donosi że w Skarżysku jeszcze gorzej, więc póki co odpadam czego bardzo żałuję. Może jeśli będzie wieczorem lepiej na niebie ruszę do Sandomierza.