jesli chodzi Ci o moj cennik zdjęć ślubnych to jest on sporo nieaktualny, biorę znacznie wiecej, chociaz nie tyle ile bym chciał, ale ogolnie jestem zadowolony
ze sportem ogólnie to jest tak, że jak go lubisz i czujesz to zdjęcia same wychodzą,
Wersja do druku
to moja pierwsza akredytacja na żużel:
http://www.sebafoto.com/134/atlas-wr...x-czestochowa/
jasne, że z biegiem lat moje umiejętności się zwiekszyły, szczególnie jeśli chodzi o obróbke ale niekótrych z kadrów nawet teraz bym się nie wstydził... szczególnie że zdjęcia robione były kompaktem
od początku czułem, że to mieszko1vp ;-)
Oj, seba. O ile sport i modelki wychodzą Ci świetnie, to przeglądnąłem Twoje zdjęcia ślubne i niestety zdecydowanie nie mogłem znaleźć ani jednego zdjęcia, które by mi sie spodobało :( Troche szkoda.Cytat:
Zamieszczone przez sebcio80
tu nie o nick chodzi. tylko o Wrocław, styl wypowiedzi i to, że mimo że pojawiłeś się niedawno, to widać że nie od dziś się udzielasz na forum ;)
ach ten Wrocław...szkoda że Himi dostał bana-też był kopalnią wiedzy z tematów canon vs nikon :(
himi nie dostał. sam poprosił o bana. ale fakt, szkoda. był jedną z osób, których posty czytałem. tylko co Ty tu z himim wyjeższasz, chcesz temat zmienić? :)