Patrząc na 350D i fejkowe "370/400D", to chyba wielkość będzie podobna (chociażby pokrętło, które ustawione jest po prawej stronie wizjera):):Cytat:
Zamieszczone przez gietrzy
,
Wersja do druku
Troszeczkę przysnąłem. Jaki problem ;-)Cytat:
Zamieszczone przez caravaggio
Nie pamiętam dokładnie, chyba 92 zdjęcia :mrgreen:Cytat:
Tym, że niewiem jakim algorytmem Canon wybiera, które ze szkieł, które ma w testach, wejdą do produkcji.Cytat:
Nie ma to jak przeczytac posta ze zrozumieniem, nie? ;-)Cytat:
Zamieszczone przez DoMiNiQuE
Tyle, ze gietrzy wyraznie napisal, ze nie nalezy do tych 'innych' i nie zamierza byc potencjalnym nabywca nowego aparatu. Dlatego tez zauwazylem, ze w jego przypadku (patrz: odpowiedz na pierwszy cytat) narzekanie na zmniejszone rozmiary nowego aparatu jest mniej wiecej tak samo uzasadnione, jak narzekanie ze F16 wyciaga tylko ok. 2100 km/h, podczas gdy taki SR-71 jest o polowe szybszy :lol:Cytat:
Zamieszczone przez DoMiNiQuE
Wiesz caravaggio ja bym był ostrożny w ocenianiu co dla kogo jest uzasadnione, a co nie, zwłaszcza na podstawie tego co ktoś pisze na forum.
Z tych zdjęć (pomijając czy to PS czy coś innego) wynika niezbicie, że jedno co canon istotnego zmienił to dodali "Print Button":mrgreen:.
Nie tylko. 1/8000s, duzy wizjer!, wiekszy LCD, przyciski z 30D i korekra ekspozycji -/+3EV, nowy przycisk podswietlania i dioda od CF ktore dorysowalem na szybko :mrgreen: Paremetry juz sobie sami wymyslcie ;)Cytat:
Zamieszczone przez Kolekcjoner
To jest dodatkowe potwierdzenie działania "Print Button"Cytat:
Zamieszczone przez piast9
>>dioda od CF
Nieprawda, nowy Canon bedzie dzialal na CF i SD :-)
A moze nawet HSD...
No dobra, macie oficjalne zdjęcie sprzed dwóch dni, nie pytajcie skąd mam :)
370 czy 400 D?
Widze, ze z tego samego zrodla co ja ;)Cytat:
Zamieszczone przez MMM