Moze będzie ta poprawka miała cos wspólnego z naprawą zjawiska, zawieszania sie autofokusa.Cytat:
2. Fixes a phenomenon in which the shutter will not release when pressing the
shutter button when the auto power off function is set to “on”.
Wersja do druku
chcialbym zeby poprawili "ukryte bledy"
a najbardziej wk.....cy czasami low iso banding.
odwieczne narzekania osób które nie miały tego body w rekach i tylko na podstawie specyfikacji wygłaszają swoje wątpliwe tezy.
Nawet jakby wypuszczono aparat idealny dla 99% fotografów to i tak ten 1% ludzi będzie najgłośniej krzyczał bo oprócz robienia zdjęć aparat nie zmywa jeszcze naczyń a jest to niezbędna funkcja przy fotkach rodzinnych.. itp.
Jak już ktoś wgra i będzie hulał nie da cynk
Oby nie wymyslali wyswietlacza a'la 60d czy coś w tym stylu,myśle że napewno przydała by się trochę wieksza szybkość fps tak 5-6 klatek i może ciut lepsze uszczelnienia,i nie pogardził bym gdyby trochę wiecej przycisków na wierzch wydobyli tak jak w 7dCytat:
Canon będzie musiał wprowadzić takie zmiany w mkIII aby uzasadnić potrzebę zmiany puszki i przekonać użytkowników mkII bo to przecież jest świetna puszka i AF też nie jest aż tak zły jak go malują nawet w kiepskich warunkach oświetleniowych.
No widzisz - a ja bym porządnym obracanym wyświetlaczem nie pogardził, bo używam aparatu również do filmu - jeszcze jeden dowód potwierdzający, że nie można aparatu idealnego dla wszystkich zrobić :P
Można kupić jak ktoś bardzo potrzebuje zewnetrzny moduł z lcd chyba 6 albo 8" właśnie do filmowania.
A dla mnie uchylne lcd niech zostana co najwyzej w kompaktach,szpeci to strasznie aparat ,moze się wyłamać dla mnie brak zastosowania...i mam nadzieje że na wyzsza półke niz 60d tego patentu nie wrzucą