Bardzo dobry wybor. Pojemna i wieczna torba :)Cytat:
Wybrałem Tamrac pro12. Myślę że to dobry wybór na torbę ślubną. Dzięki za pomoc!
Wersja do druku
Bardzo dobry wybor. Pojemna i wieczna torba :)Cytat:
Wybrałem Tamrac pro12. Myślę że to dobry wybór na torbę ślubną. Dzięki za pomoc!
Tamrac wygląda bardzo fotograficznie, a poza tym ma klapę, która mnie doprowadza do pasji (wyjęcie czegoś z torby będącej na ramieni = szok w trampkach). Ja osobiscie na śluby biorę lowepro classifield 200 i wchodzi tam: nikon d3, d700, 70-200, 24-70, 14-24, 85/1,4, dwie lampy.
Jest to chyba najsensowniejsza torba jaką miałem (a miałem ich sporo - a te lowepro używam już coś koło 2 lat). Dostęp do sprzętu "od góry", dość niepozorny wygląd, możliwość poszerzenia (zamek powodujący zwiększenie górnej części torby - przydatne przy zapchaniu na maksa z dwoma korpusami). A jak się bierze mniej sprzętu (d3, 24-70,70-200 i np 85 1,4) torba jest naprawdę niepozorna i wygodna do noszenia.
:)
pozdrawiam
tomisiek
Fajna torba sam się nad nia zastanawiałem ale jednak padło na domke.Cytat:
Ja osobiscie na śluby biorę lowepro classifield 200
Co do lowepro bardzo dobrze wykonana dosyć niepozorna,bez zadnych udziwnien wskazujących że to torba foto...po prostu miejska torba ;) tylko jak ją ogladałem to doszedłem do wniosku że swoich stałek będę szukał tam godzine,torba fajnie sie sprawuje i jest wlasciwie przeznaczona do dłuższych szkieł tzn zoomy
ludzie a mi pomożecie ?
potrzebuję torbę małą zgrabną gdzie wejdzie 50d z 17-55, 70-200f/2.8 i lampa i fajnie by było jak by miała ta torba kieszonkę na kartę baterie i inne mniejsze badziewka.
Komuś nasuwa się jakiś model
(mile widziane liniki)
z góry dzięki
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
ajjjj
zapominałem dodać że body z gripem
(proszę moderatorów o połączenie moich dwóch ostatnich postów)
Tak się zastanawiam, bo po przejrzeniu pobieżnie tego wątka a także innych stron najbardziej spodobał mi się Lowepro Fastpack 250 i zastanawiam się czy ma ktoś i mógłby się podzielić opinią na temat tego plecaka i czy inne firmy mają jakichś godnych polecenia konkurentów (podobnych wielkościowo i funkcjonalnie) tego Lowepro, na które również warto zerknąć.
Docelowo plecak ma pomieścić Canona 40D+C70-200/4+C50/1.8+C18-55(lub cod o podobnych rozmiarach)+MacbookPro 13", milo jakby jeszcze lapma się zmieściła - da radę?
ludzie powiedzcie mi czy torba lowepro nova 200aw pomieści 50D + tamrona 17-50, 55-200, falcona 8mm , samyang 85mm + lampa i inne drobne rzeczy
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
a może lepsza będzie: CASE LOGIC XNSLR4?