Spoko też jestem za. A kolegę marekezg zapraszam na priv mogę podać namiary do klubu fotograficznego działającego w Zgierzu
Wersja do druku
Spoko też jestem za. A kolegę marekezg zapraszam na priv mogę podać namiary do klubu fotograficznego działającego w Zgierzu
szuler , ja chętnie coś w plenerze bym pofotografował w grupce sympatycznej :-D
Wybiera się ktoś?
trochę nie po drodze ;)
Potrzebuję pożyczyć na sobotę 6 października lampę do canona. Potrzebna mi na backup bo mój metz parę razy dziwnie mi się zachował a jadę na zastępstwo (sam ślub więc jeśli nawet będę musiał ratować sie backup'em to za dużo nie pobłyskam).
Będę zobowiązany za pomoc.
coś widze sie towarzystwo rozintegrowało bardzo , robicie jeszcze jakies zdjecia ?? :-)
zdjecia to robimy, ale niekoniecznie razem :mrgreen:
Widzę że ten rok w spotkania jakiś mizerny ;)
za chwilę pewnie się każdy spotka z każdym podczas Fashion Week :P
Ja tam szczylam na fashion week :), a spotkania to nie wiem czy ktoś się jeszcze podejmie organizować.
Choc by mi placili nie biore sie juz za to... ;)
Co prawda jestem z Włocławka, ale jeśli jakieś spotkanie/ plener fot. będzie organizowany żadną przeszkodą jest dla mnie dystans ;) Także informować w razie czego ;) cześciej do złapania na fb : RAFALPAWLEWICZ
Wystawa fotografii Felixa Novikova „W Oczach St. Petersburgu” w Foto Cafe 102
xxxxxxxxxx reg pkt 8.
Tak mnie naszło że może by coś zorganizować w studiu jakieś spotkanie klubowe? Tym razem bez pro modelek i wizażu bo już raz za to płaciłem więc jeśli byłyby modelki to tylko tfp. Ktoś byłby chętny? Proponuję sobotę lub niedziele za tydzień tj. 24 lub 25 października.
Jak najbardziej jestem zainteresowany :)
Dawno już człowiek nic w studio nie robił ;) można by się było spotkać pogadać, obmacać jakieś nowe sprzęty wymienić doświadczenia, brakuje tego w Łodzi.
Modelinki na TFP ale takie bardziej kumate ;)
A jak z jakimś gftem (PLN) dla właściciela studia?
Ja też z chęcią się dołączę...
Czy jest ktoś z Łodzi kto posiada 1d III ? Bardzo chętnie spotkałbym się chociaż na 5min i przyjrzał mu sie bliżej. Mogę podjechać gdzie będzie trzeba.
Ja także jestem zainteresowany popstrykaniem w studiu
Oczywiście chodziło o listopad ;). Ale temat chyba umarł śmiercią naturalną, przekładamy termin o tydzień w takim razie na 1 grudnia. Najwyżej będzie kameralne spotkanie w 4 osoby :)
ma ktoś może 24L ? chętnie bym luknął na spotkaniu :)
Ja mam Elke. Ale na spotkaniu jeszcze nie byłem ale może tym razem się uda ;)
Wysyłane z mojego Nexus 7 za pomocą Tapatalk 2
no to było by fanie jak byś wziął :) Chętnie na spokojnie cyknąłbym pare fotkek....
Morfi
Zabrał byś ze sobą 28 1,8 chętnie obejrzę to szkiełko :)
spoko... obecnie innego nie mam :P oprócz rybki ;)
O to weź rybkę bo się przymierzam właśnie do zakupu :)
Wezmę bez problemu :) Czekam na konkrety...
...jaki dzień, jaka modelka, po ile zrzuta ?
Kto jest chętny?
1. Morfii
2.
Wolicie sobotę czy niedzielę?
Ja wole niedziele :)
Kto jest chętny?
1. Morfii
2. Bazyss + Jeden z poza Forum.
3.
ma któryś z was C85/1.8 lub S85/1.4 lub C85/1.2 - to może bym też podjechał
kosio,
Podjedź a się przekonasz czy ktoś ma... bo jak by nie patrzeć jest to jeden z popularniejszych obiektywów..
a jeśli akurat nikt nie będzie miał to przymierzysz sobie coś innego.. Atmosfera jak zawsze przednia :)
Ogólnie jest mi bez różnicy czy sobota czy niedziela... wolałbym znać termin bo co któryś weekend jestem w pracy. A szkoda by właśnie wtedy wypadł termin. 15-16 grudzień siedzę w pracy.. więc na bank nie będzie mnie.
to mnie dopiszcie - wsio rawno czy sobota czy niedziela.
1. Morfii
3. Kosio
4. Bucefal14
5 ...
Coś się zaczyna dziać :) No i dobrze...
1. Morfii
3. Kosio
4. Bucefal14
5. Placykumaster
mnie tez dopiszcie do listy ,bede na pewno tylko gdzie i kiedy
To może niedziela około południa? (12.00) bo dla każdego południe jest czymś innym ;).
Może być niedziela o 12
Będzie jakaś modelka czy tylko robimy backstage przy browarku?
1. Morfii
3. Kosio
4. Bucefal14
5. Placykumaster
6. killer80
To co jutro jest to spotkanie, bo nie ogarniam tego odliczania ? :)
Spotkanie aktualne. Modelka będzie i wizażystka chyba nawet też, ale nie koliduje to przecież z backstage'owaniem przy browarku ;). Jeśli ktoś jeszcze nie był na Gdańskiej i ma jakieś pytania co do adresu, itd to walić do mnie na PW.
Dzięki za spotkanie, zwłaszcza organizatorowi i modelce. Jak znajdę chwilkę to wrzucę kilka zdjęć.
...sorki że się nie pokazałem ale wypadł mi wyjazd do Turku... :sad:
chyba już w tym roku nie nadrobię tej straty.
a mi zatrucie i 38 stopniowa gorączka :( pokrzyżowały plany
To kilka moich zabaw...żeby nie było nudno
1
2
3
4
5
6
no nawet nawet ;)
Ja dopiero zgrałem z karty.
Prośbę mam do dobrych ludzi którzy w przedświątecznym okresie czyli 16-23 grudnia planują wyjazd (przejazd przez Łódź) na południe i ich trasa biegnie przez Kraków, Nowy Sącz, Tarnów ew. Rzeszów o kontakt.
Potrzebuję coś przywieźć z Łodzi, ale nie mam możliwości w tym terminie jechać. Cena przewozu do ustalenia.
Żeby była jasność - moja prośba jest baaardzo serio. Wszelkie informacje na priv.