Qui :-)Cytat:
Zamieszczone przez thorin
Wersja do druku
Qui :-)Cytat:
ostatnie pytania OT, nie gubi im sie to jesli maja dwa silniczki ? aha i oni maja caly czas to samo zapiecie co w analogach ? wiec moga ciagle wachlowac dobrej jakosci szklami MF, maja chociaz rastry w lustrach ?
Nie, tak, tak, tak.Cytat:
ok nie zadam wiecej pytan o firmie N, wiem co mi trzeba, a tak zeby bylo in topic, to zastanawiam sie ile bedzie musialo minac zeby wreszcie ktos szumnie oglosil, MAM 5D!
Wejdz na zaprzyjaznione forum i zadaj to pytanie. Jestem pewien, ze wielu Ci oglosi szumnie "Mam 5D, w ***ie" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Cytat:
Cytat:
Zamieszczone przez pn_
skad ta nienawisc? kazdy foci tym co ma, pewnie w okresie przedpotopowym jakis kodakowiec albo olympusowiec zasial ziarno nienawisci miedzy dwoma "wiodacymi" systemami i tak od epoki lustra klapiacego mamy wojne... tylko po co te inwektywy no po co ? :)
to nie jest nienawisc, tylko kompleksy. jak sie wlascicielom aparatu o gownianym tunelu w roli celownika, mowi o wizjerze FF, to... typowo polskim zwyczajem: skoro ja mam 2 owieczki, sasiad dorobil sie 10, to ide i mu 8 otruje...Cytat:
przywyknij
EDIT: na szczescie dotyczy to niewielkiego odsetka uzytkownikow aparatow "zaprzyjaznionej" firmy. niestety, mala ilosc nadrabiaja robieniem duzego halasu i udzielaniem sie na sile wszedzie tam, gdzie mowa jest o sprzecie konkurencyjnych firm
dokladnie, a scislej mowiac jest to kilku uzytkownikow d70, ktorzy gotowi sa bronic swojego wyboru z uporem godnym lepszej sprawy. mam nadzieje, ze nikon wypusci jeszcze kilka modeli aparatow i wtedy zaczna sie klocic miedzy soba o wyzszosc dXX nad dXXss :)Cytat:
Zamieszczone przez akustyk
Cytat:
Zamieszczone przez sven
ta, zolte okulary ? :) no bo po co sobie strzepic migawke skoro mozna strzepic jezyk ? :)
tak swoja droga, to jak "jedyna sluszna firma" zamiast oczekiwanego D200 wypusci D100s w stylu "wiekszy LSD", to tego 5 wrzesnia bede sie kulal po podlodze rechoczac...Cytat:
Zamieszczone przez sven
a co gorsza, to nie jest tylko taki zlosliwe zartowanie. ta firma jest w stanie taki numer wyciac :lol: