Shingo widocznie nie rozumiesz reporterki i pracy reportera. Tak jak pisał Seba, gdyby miał przygotować 2-3 zdjęcia to zapewne by to zrobił, tylko po co? Jest dobra akcja i zdjęcia same się bronią.
Wersja do druku
Shingo widocznie nie rozumiesz reporterki i pracy reportera. Tak jak pisał Seba, gdyby miał przygotować 2-3 zdjęcia to zapewne by to zrobił, tylko po co? Jest dobra akcja i zdjęcia same się bronią.
ja nie mowie o przekazie i o całej reszcie idei zdjęc reporterskich tylko o samym fakcie który stwierdziłem :) tyle w temacie nie ma co dyskutować koledze w temacie :)
jeszcze mam takie ujecia, które mi się podobają:
01. ISO 2000, f/2.0, 1/800s, 135mm
02. ISO 2000, f/2.0, 1/800s, 135mm
03. ISO 2000, f/2.0, 1/800s, 135mm
04. ISO 2000, f/2.0, 1/800s, 135mm
Odpuść sobie sport, cheerleaderki fajniejsze:mrgreen:
obejrzałem większość twoich fotek i z tego co widać piłka nożna najsłabiej Ci wychodzi
witam
135mm , 85 1,8 ok rozumien ze sa szybkie ale 50 1,2 hmm- nie zle ci to wychodzi.
Koszykowka mnie sie podoba bardzo , fajnie zlapane tylko pozazdroscic szkoda ze u mnie sale ciemne .
pozdrawiam
Darek
Darek, sale ciemne ale jasne szkła ;) Dawaj wyspiarski lachony... Toć Krzycha sa rewelka, a jakiś tam sport... nic tu po nim ;)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Darek, sale ciemne ale jasne szkła ;) Dawaj wyspiarskie lachony... Toć Seby są rewelka, a jakiś tam sport... nic tu po nim ;)
:/ ja już nowy rok oblewam... a w zasadzie to koniec starego........... NARESZCIE!!!
I, że tak powiem przepraszam.... a kiedyś mogłem edytować posta, a teraz nie mogę i się wstydzę. Seba, sorki raz jeszcze.