ooo lemina teraz dopiero czytam co napisałaś
oni tylko tak gadają sobie, wiesz, a przy żonach to są potulne baranki, nie odważyli by się:-)
Wersja do druku
ooo lemina teraz dopiero czytam co napisałaś
oni tylko tak gadają sobie, wiesz, a przy żonach to są potulne baranki, nie odważyli by się:-)
No pewnie Lemina spoko. Tu wylewamy swoje męskie żale a żony kochamy i jsteśmy dla nich do rany przyłóż. A czemu ? Bo na CB zostawiamy nasze frustracje ;)
Lemina, ja nie mam nic naprzeciw Twoim wypowiedziom, bo one nie "biją" we mnie ani moją żonę, ale jak widać niektórych te wypowiedzi "ruszyły" :wink:Cytat:
Zamieszczone przez lemina
Z ciekawością będę śledził dalej ten wątek :-)
pozdrawiam
Przypomniało mi to jeden dowcip ... zaczynał się tak:Cytat:
Zamieszczone przez Michalina
Dlaczego kobiety się malują i perfumują?
(Kto zna, niech sobie dokończy, ja nie będę, mimo, iż według mnie - śmieszny)
Ależ kochamy! Chociaż niektórzy tylko jedną. (-:Cytat:
Cytat:
Zamieszczone przez Rogeros
PS i po sprawie ;) <chyba za tą wypoeidź polecą wemnie kamienie :roll:Cytat:
tia, ostatnio napomykam o Tamronie i powiedziała ... skoro ci potrzebny ... :) szczęściarz ze mnie, prawda? A tak poważnie, wie, że mam drogawe hobby i pogodziła się z tym odkąd do torebki włożyłem jej S50 zamiast lustrzanki Pentaxa. Czasami bawi się moim body i nie zabraniam. Nawet cieszę się. Okazuje wtedy więcej zrozumienia. Tak jak teraz, udawadniam jaki to zły jest kit.
Ja mam jeszcze lepiej - moja żona się denerwuje że 200mm to za krótko na ptaki ;-) i że trzeba by pomyśleć o 400 mm + TC i to najlepiej stałce bo zoom to nie to ;-)Cytat:
Zamieszczone przez joshua
Pozdrawiam
Artur Starz
Jesli sie zbiera sprzet tylko po to by sie o nim pochwalic na forum to chyba kobiety maja troche racji i odwrotnie.
Pewnie zaraz dostane mnostwo bluzgow. Ciekawe dlaczego?:roll:
Dorzucając swoje trzy grosze:
Ostatnio kupiłem L za 250 zł, do tego filtr BW za 25 zł, torbę (odpowiednią do większego ob.) za 40 zł i piwo za...... niestety listonosz nie dostarczył mojego wyciągu z konta. No i ......... błogi SPOKUJ w domu........
PS staż małżenski 28 lat.
Dobre :mrgreen:. A jeszcze mnie ciekawi która to eLka taka "tania" ? ;)Cytat:
Zamieszczone przez acekd