To się już robi nudne ;) ale znowu wszystko jak najbardziej OK, szybko solidnie uczciwie. Dzięki za takiego sprzedawcę. Polecam wszystkim:-D
Wersja do druku
To się już robi nudne ;) ale znowu wszystko jak najbardziej OK, szybko solidnie uczciwie. Dzięki za takiego sprzedawcę. Polecam wszystkim:-D
kolejny raz kupiłem sprzet u Towersa, szybko i sprawnie już po jednym telefonie :)
dziekuje Towers za 85tkę i marumi :)
Witam wszystkich forumowiczów.Dzisiaj dołączyłem do zadowolonych klientów kolegi Towersa , żeby się nie powtarzać po innych powiem krótko - WIEEEELKI POZYTYW.Polecam.
PS.Przy następnym zakupie w pierwszej kolejności dzwonię do Towersa
Tak jak u wszystkich: MEGA DOBRZE.
Dzień po moim zapytaniu cena wzrosła, lecz towers policzył przelew po starej :)
Dziękuję i polecam!
To i mi się wypada podpisać :), sprzedawca na 6, b.dobry kontakt, b.dobra cena, b.dobry towar, w końcu mogłem dodać stałki do podpisu :mrgreen:
P.S.
Wszyscy piszą o Towersie, a ja kupiłem u Towersivy :mrgreen:
Ja tam nie bede zmienial Towersa na niesprawdzonych sprzedawcow :wink:. Tym bardziej, ze dostalem kolejne szkielko i lampke, z ktorych jestem bardzo zadowolony. Niestety w tym roku koniec zakupow, ale nastepny juz blisko :-)Cytat:
Wszyscy piszą o Towersie, a ja kupiłem u Towersivy
Dołączam do grona bardzo zadowolonych :] Polecam bez cienia wątpliwości.
Kolejny pozytyw z mojej strony dla towersa.
Dzisiaj odbiór osobisty w Krotoszynie obiektywu C50mm f1,8II plus Marumi UV :)
Cena przystępna więc i klient zadowolony
Pozdrawiam
teraz czekam na fundusz na 50D :P
No... chciałbym napisać coś innego;) ale co (?). Towers nie wciska złomu i obsługuje super więc w kółko jest to samo:) Wątek zaczynął już dawno przypominać komentarze Super Sprzedawcy z jednego takiego serwisu:)
W planach za jakiś czas jeszcze 580EX, 24L i 200/2.8L więc pewnie jeszcze do Towersa zapukam.
no to i ja dołączę do grona klientów zadowolonych z zakupów:-)
pozdr.