Nie popadajmy w skrajności.
Wersja do druku
Normalnie... mój ulubiony wątek :D
Z tymi meblami to już przegięcie...:mrgreen::lol:
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Mi najbardziej podobają się teksty na takich stronach:
"...Nasi operatorzy, fotografowie, montażyści są gwarancją wysokiej jakości naszych usług...
...Tak długi staż pracy oraz kwalifikacje całego zespołu w połączeniu z doskonałym wyposażeniem technicznym,
którym dysponujemy, gwarantują najwyższy poziom świadczonych przez nas usług..."
Czy jakoś tak to szło, zboczuchu jeden.:mrgreen: Na tym forum tylko kultura wysoka, nikt nie wie o czym ty rozmawiasz.;)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Tak luźno nawiązując do tematu wątku... Czy zdarzyło Wam się (albo Waszym znajomym), że występując podczas ślubu w roli drugiego fotografa (nawet takiego samozwańczego;)), "strzeliliście" lepsze fotki od tego pierwszego, wywołując tym konsternację lub np. zachwyt głównych zainteresowanych? Może jakieś przykłady, porównania?
Na ślubie nie, ale na komunii tak, w sumie robiłem zdjęcia tylko dla szwagierki, ale okazało się,że moje zdjęcia mają lepsze wzięcie u rodziców innych dzieci niż zdjęcia dwóch stałych fotografów w tym kościele. Gdybym wiedział, że tak będzie to przyłożyłbym się do tego aby obfotografować dokładnie wszystkie dzieci :mrgreen:, a nie tylko te, które przy okazji były blisko kuzyna.
motto tych magikow od efektow specjalnych z tymi biednymi "młodymi" powinno byc - "Achtung, mam fotoszopa i nie zawaham sie go uzyc!!!"
Ta pani reklamuje swoje zdjecia jako innowacyjne spojzenie:::::http://www.pozytywnafotografia.pl/
juz tytułowe zdjecia zacheca