Guziczki jak w Terminatorze :)
Wersja do druku
Guziczki jak w Terminatorze :)
Prawie jak pociagi metra ;-)
Pikczer, dobrze sobie radzisz z czerniami. Którą technikę konwersji stosujesz? Do tego ładnie dobierasz kontrasty.
No i przylapany na nielegalnej pracy :mrgreen: ;)
Tzw. czajnik :) ;-)
Wiesz - tu nie chodzi o technike. Kazde zdjecie (jak dla mnie) staram sie traktowac z osobna. Czasem wystarczy tylko "dobre" wywolanie, a czasem trzeba sie wspomoc warstwami, zas jeszcze innym razem - tylko filtry. Ja probuje dobrac technike do rodzaju ujecia i mozliwosci. Ograniczam ingerowanie w zdjecie, gdyz nie chce z niego robic "pracy dyplomowej" z PS'a, nie zmienia to jednak faktu, iz subtelne dodanie kilku elementow nie niszczy zdjecia a tylko wydobywa jego mozliwosci i potencjal.
I to juz moje ostatnie zdjecie zamieszczone na tym forum i w tym rozdziale ;-)
Prosze adminow o zlikwidowanie mojego konta i... nie dzwonienie do mnie po nocach :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
ps
to byl zart, taki joke - ani sie wazcie :mrgreen:
Właśnie. Jak dla mnie PS to takie samo narzędzie jak filtry pod powiększalnikiem. A ci, co piszą, że "zdjęcie po PS to już nie zdjęcie", najczęściej sami nie wiedzą, jak to zrobić :mrgreen:
Ostatnia fota zdecydowanie najlepsza. Choć niebezpiecznie ciąży mocno w prawo. Efekt potęguje jeszcze waląca się w prawo perspektywa. Światło i obróbka bardzo dobre.
Mnie sie jeszcze wydaje ze na bardzo wielu fotkach wpadliscie w ten sam schemat "dwa tramwaje szerokim kątem". Fajne to, ale tylko do trzeciego zdjęcia ;-)