mnie ogólnie bardzo się podobają i to szkło będzie moim następnym zakupem po nowej puszce ...:)
Wersja do druku
mnie ogólnie bardzo się podobają i to szkło będzie moim następnym zakupem po nowej puszce ...:)
ogólnie to jak u Ciebie taki fotek obróbka wygląda?? jestem ciekaw czy dużo zmieniasz jeśli chodzi o kolory bo kontrast to raczej jasne :)
pozdrawiam
Z lewej RAW z ustawieniami na zero, po prawej obróbka..
clarity vibrance na +. saturation trochę na minus i curve... dobrze mniemam ? :D pozdrawiam :rolleyes:
Cichy dla mnie bez dwoch zdan goly RAW lepszy! skora ma normalny kolor! tylko trzeba troche popiescic te zdjecie i bedzie cukierek.uwazam ze zle wolasz zdjecia tudziez masz cos z monitorem... dla mnie Twoja skora jest za blada, za duzo cyjanu i miejscami wpada w zielen. wyglada bardzo nienaturalnie a tlo to poprostu disneyland ale niech juz zostanie... w jednym z ostatnich zdjec reka wrecz jest na pograniczu wypalenia no i wszystko wyglada okropnie plasko...
nie bierz tego do siebie to tylko moje zdanie :-)
Kwestia gustu, obrobiłem tak, bo mi się tak podobało :) Gdybym chciał, żeby było jak najbardziej naturalnie, to by wyglądało to tak :
tak do konca to nie jest kwestia gustu to sie nazywa zarzadzanie kolorem :D foto-grafika tez sie rzadzi wlasnymi prawami tak samo jak np fotografia. teraz mi sie podoba! :-)
Cieszy mnie to, więc jeszcze drugie kontrowersyjne :)
kurcze, ładnie rysuje ten słoik.... pozazdrościć.
według mnie przesadzasz z kontrastem, no i ten kolor skóry.... dziewczyna
była zadowolona ze skóry ? ale to bardzo subiektywne.. właściwie jak to było zamierzone, to OK.
fotogeniczna modelka.
He Cichy mi też pisza że przesadzam z kontrastami i że brzydki nienaturalny kolor skóry i , że wypalenia itd. Dla mnie bardzo fajne. plastyka fotek miód, KONTRASTY i KOLORY - SUPER !