Szkoda ,że joystika nie ma ;p
Wersja do druku
Szkoda ,że joystika nie ma ;p
Bonk, domaluj joystick! Może być z force feedbackiem...
Ooooooo... jest na szczescie Print Button, a balem sie, ze pojde na odwyk :-) Mam nadzieje ze jest tylko i wylacznie Print Buttonem, zebym go "przypadkiem" nie przestawil :-)
Cos mi to wyglada nierealnie i LCD jakies male, no moze aparat jest wiekszy. Poza tym to wersja amerykanska.
>>Amotor jednak patrzy na to z zupełnie innej strony....widzi >>sony ma 10 i canon ma 10 wiec pewnie wezmie canona bo >>mniejsze szumy itd.
A prawdziwy amator wie co to sa szumy ? :-) Chyba te w uszach ;-) Canon za to widzi rynek i koszty. Produkcja dwoch matryc 8 i 10 jest bez sensu, chyba ze zrobia upgrade 30D. Juz raczej widze ekspansje 8MPix np. w S4.
A jeszcze plotki:
A630, 8MPix, ISO 800
350D, price drop, produkcja do konca 2006
Potwierdza sie 50/1.2L
gietrzy, skad to masz? ja znalazlem cos takiego.Cytat:
Zamieszczone przez gietrzy
ahh te fejki ;)
mysle ze amatorzy docenią wysiłek Canona w 10 mp matrycę i odwdzięczą mu się z nawiązką =) Choć po cześci masz racje - z pozoru to nie miałoby żadnego sensu ;)Cytat:
Canon za to widzi rynek i koszty. Produkcja dwoch matryc 8 i 10 jest bez sensu,
A co do szumów - spoko wejdzie na pierwsze lepsze forum i sie wszystkiego dowie =)
Z China Town. W sumie tak tylko dla jaj zamieściłem. Mam tylko nadzieję, że nowy aparat nie będzie mniejszy od 350D bo to poprostu będzie tragedia!Cytat:
Zamieszczone przez DoMiNiQuE
Ja wciąż czekam na słodkie stałki...
Planujesz zakup tego nowego aparatu, czy tylko tak dyzurnie lamentujesz? :lol:Cytat:
Nie, nie planuje. Mam 350D z przebiegiem około 100 zdjęć.Cytat:
Zamieszczone przez caravaggio
Napewno planuje zakupy szkieł, tych jasnych, ale jeżeli pokażą tylko 50L to będzie mi bardzo przykro :sad:
No to w czym problem? Ja mam korpus ktorym mozna gwozdzie wbijac i do tego praymierzam sie do sredniego. I szczerze mowiac mam gleboko w dupie to, czy nowa lustrzanka Canona w segmencie "amator" bedzie taka sama jak 350D, czy moze zmniejsza ja do rozmiarow breloczka do kluczy i beda sprzedawac jako insert do Pani Domu :lol:Cytat:
I tak nie jest to moja strefa zainteresowan, wiec niech sie martwia inni ;-) Ty tez masz dobry aparat, a przy takim przebiegu (o ile to prawda) lepszego nie trzeba... wiec czym sie dolujesz? ;-)
Nie ma to jak sie publicznie dowartosciowac ;) Problem w tym, ze tych 'innych' jest zdecydowanie wiecej niz tych' przymierzajacych sie do sredniego' a w dodatku sa ciekawi czym ich Canon w tym roku zaskoczy. Przeszkadza Ci to w czyms?Cytat:
Zamieszczone przez caravaggio