z bytomia
Wersja do druku
z bytomia
Ja osobisćie proponowałbym date 6 sierpnia , aby nie kolidować z woodstockiem:)..........
ale najpierw trzeba zrobić by liste chetnych i oczywiscie wybrać punkt docelowy !
ja drodzy Panowie chetnie, ale dopiero po 20stym zeby z robota nie kolidowac,
a obiektow Ci u nas dostatek, w jaworznie sa bardzo fajne ruinki
no to po 20stym! thorin ty jesteś już doświadczony .....bo w końcu jeden plener juz zoorganizowaleś, to moze wybierzesz miejsce?
hehe chyba nie-jeden ;) no to dobra, wybierzemy jakies miejsce moze nawet kilka miejsc w obrebie GOP, kto jeszcze orocze Deloriana77 i Pablarisa ? palec pod budke ! :)
czyżby nie było wiecej chętnych?
Z jeden sie znajdzie :-)
no to jest już 4:)
no to i ja dobije ;)
Mysle nad plenerem w Hucie w gliwicach .....bo ponoć ma niedługo iść do rozbiorki.............albo elektrociepłowniaw gliwicach.......z tym ze bez falszk idla ochrony to sie chyba nie obejdzie!
Ja bym tez sie pisal. Jak zbierze sie grupa ja + 4 osoby z Krakowa to wezme autko i wyjdzie za darmo prawie transport;-) 50pln paliwko + 36 za A4
Kiedy i gdzie ? Może się załapię jak mi spasuje termin i nie bedę miał żadnej delegacji.:-DCytat:
Zamieszczone przez Delorian77
chciałbym wystartować w granicach 16 września! Bedzie to sobota!
Jak rozejze sie co i jak to zrobie osobny watek naten temat!
pozostaje tylko śledzić............
16 wrzesnia wszyscy beda na zlocie w Krakowie :D wiec musisz zmienic termin8)
racja..............no to tydzień poźniej.
Lepiej pierwszy tydzien pazdziernika:D
no widze ze inicjatywa przenosi sie blizej, na nasz śmierdzący śląśk
ciekawie -tu mam jeszcze bliżej zważając na to że w Chorzowie Starym pracuje (blisko 'azotów')
najczęściej weekendy mam wolne i staram sie spędzać z pędrakiem i panią pędrakową :mrgreen: (mam nadzieje ze tego nie czyta ;-) )
ale...
bedę obserwował ten watek
mysle ze jak termin bylby odpowiedni to bym sie dolaczyl, z gliwic nie mam daleko
te zloty wchodza w krew ;) :mrgreen: .. bede i ja 8-)
Macie tu troche fotek-gniotek z zeszłego zlotu... Taki przedsmak tego co Was czeka...
http://picasaweb.google.com/czajnafo...ngCBWChorzowie
jakies bardziej konkretne ustalenia co do terminu?
termin no cóż.......... po koniec tygodnia trzeba by coś blizej ustalić.
no to jazda bo planuje wyjazd do kraka i jak bedzie coś wiadomo konkretnie odnośnie plenerku (chorzów) to sobie inaczej kraka ustawie