Dziękuję :)
Wersja do druku
Dziękuję :)
Czym się różni wersja 100MB od 300MB oprócz tego, że wielkością w MB? :roll:
Analogicznie większa wersja lepsza do druku czy jak?
Również sobie zassałam :) Dzięki wielkie :D
coś*mi link nie działa...
ok, zasysam (ale wolny ten ftp :P)
Link się wyczerpał. Może ktoś reupnąć plik? Z góry dzięki.
łącz się przez ftp'a - tam wszystko działa :)
cos chyba nie dziala :( moze ktos jeszcze udostepnic :D :D
linki z rapidshare juz sie wyczerpaly niestety :(
dzieki za udostepnienie na ftp :) dosc sprawnie sie sciaga ~280kB/s
pozdr,
Kamil
Dzięki!
podziekowal pięknie..... sie ssie z ftp-a
Może ktoś napisać z którego linka teraz można ściągać?
Bo mi wszędzie wyskakuje "not found"
dzieki;-)
Na 9 stronie tego tamatu, znajduje sie adres FTP-a z loginem i hasłem, na którym jest tak książka:)
Dziękować dziękować Mocium Pan:mrgreen:
niezly serwerek 300MB w 15 minut :) podoba mi sie :) i dzieki za takich ludzi jak asterix bo to on chyba zrobil scan z tej ksiazki ktorzy ulatwiaja zycie innym :)
A moze ma ktoś w pdf'ie książke "Akty. Fotografia cyfrowa dla profesjonalistów" - Roderick Macdonald ??
Kurde, ja jakiś dziwny jestem.
Próbuje wejść na serwer, ale nie mogę.
Czy ktoś mógłby mi krok po kroku wyjaśnić jak to ściągnąć?
Mam Total Commandera i wydawało by mi się, że przy pomocy tego da się połączyć.
czy moze ktos jeszcze raz udostepnic "Michael Freeman - Fotografia Studyjna" dziekuje
dzieki juz mam, super teraz trzeba to przetrawic ale na dworze zima wiec bedzie troche czasu......
Znalazłem nowy link dla Michael Freeman Fotografia Studyjna. Temat już poruszany wiele razy, lecz może sie komuś przyda.
http://rs37.rapidshare.com/files/224...jna.1200px.pdf
Czy dało by radę wrzucić jeszcze raz to na serwer?
Bo po wejściu i wpisaniu logina i hasła pokazuje się "503 login incorect"
Dzięki!
Michael Freeman - Światło i oświetlenie, wyd.2008 , kupiłem wczoraj na dworcu w wawie, polecam :) odniosłem wrażenie (być może tylko pierwsze) iż książka jest takim "upgradem" "Fotografii Studyjnej" uwzględniającym zmieniające się trendy i sprzęt.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
teraz widzę że to w sumie mega-nowość :) polska premiera 13.10
np:
http://solarisnet.pl/oferta/swiatlo_...afii_cyfrowej/
mi żaden link nie działa ma ktoś aktualny link?
orientuje sie ktoś czy jeszcze ten plik jest do ściągnięcia?
126 działa przynajmniej u mnie sie sciąga :)
Książka się ukazała ponownie w sprzedaży - proponuję pousuwać linki i zamknąć wątek...
a gdzie można ją kupić?
http://merlin.pl/Swiatlo-i-oswietlen.../1,625954.html
Nie do końca studyjna ale podejrzewam że większość zagadadnień z tamtej obejmuje. Niedługo będę miał okazję rzucić na nią okiem to zweryfikuję...
A ja mam odmienne zdanie. Sporo rzeczy wiadomych, ale też bardzo dużo uporządkowanych wiadomości. Obecnie czytam sobie powolutku, ale jedno rzeczywiście mogę przyznać, przydałaby się druga część. Pierwsza jest jakby dość głęboikm i obszernym wstępem, przygotowaniem do zagadnień z tytułu. Poza tym bardzo lubię tego autora.
Czy możecie podać jakiś działający link do wersji 300 mb.
Pogubiłem się w rapidach.
Ewentualnie ftp.
Dziękuję i pozdrawiam Andrzej S.
Trudno porównywać książki napisane dawniej i dziś. Tamte edycje to 86, 88, 91, 92 a więc sporo lat wcześniej. Książkę dzisiejszą już kończę czytać i mam oczywiście spory niedosyt. Jest ciekawym uszeregowaniem współczesnych wiadomości, choć dotyczy np. photoshopa, a ja wolałbym np. lightrooma. Poza tym ta książka to jak wstęp do tematu właściwego. Po jej przeczytaniu chcielibyśmy dopiero zacząć czytać o temacie właściwym.
dla zainteresowanych :)
http://www.allegro.pl/item513781025_...l_freeman.html
Niezła stawka, ciekawe jaka jest cena minimalna:)
chyba poszło o 1zł. a jeszcze trzy dni moze do 200 zł. dojdzie :)
Jeśli już o Freemanie, czytał ktoś jego książkę "Kolor" - wydaną w Polsce w 2008 ?
przegladalem, mysle, ze lepsza jest 'Okiem Fotografa' :)
Wszystkie stare linki nie działają. Jeśli ktoś mógłby wrzucić na jakiś serwer, to byłbym bardzo wdzięczny. Posiadam na rapidshare konto premium także będę mógł wstawić dla innych, bo w tej chwili nie ma tej wersji kompletnie nigdzie.
Już wrzucam, za jakieś 3h powinno się wgrać na rs - cierpliwości;)
Super.
Gdzieś czytałem że jak ma się premium to linki nigdy nie wygasają. No zobaczymy czy to prawda.
Aha ja ciągle poluję na te tutoriale. Jak gdzieś zassam ta wrzucę
http://www.photoanswers.co.uk/Video-...p/?&R=EPI-3008
Z tym udostępnianiem rożnych rzeczy na forum to się nie rozpędzaj :mrgreen: - ta książka to tutaj chyba jedyny akceptowalny wyjątek - cała reszta jest zabroniona.
Btw - idzie ten upload jak po grudzie - 5-20kb/s.
Szczerze mówiąc zwątpiłem - rapidshare leci kilka kb/s a w "wyslijto" zrywa mi połączenie po jakimś czasie.
Ma ktoś jakiś sprawdzony hosting na takie pliki?
Nic innego nie pozostało jak czekać aż ktoś wrzuci ta 300mb wersję, bo ja już chyba wszędzie szukałem gdzie to możliwe :(
Emule mi ściągnął 300kb w 6 godzin! Chyba bez sensu dalej ciągnąć.
No podzieli się ktoś tą wersją?
Wygląda na to, że większość osób które ściągnęło tą wersje już do tego wątku nie zagląda.
Ma ktoś jakiś pomysł jak ją zdobyć?