Odrobinę więcej pracy i dałoby się ze 100. zrobić zebrę.
Wersja do druku
Odrobinę więcej pracy i dałoby się ze 100. zrobić zebrę.
był taki czas że oprócz wszystkich dopływów Wisły i Odry rozróżniałam wszystke maści koni - teraz przy 100 miałam problem:oops:
Merde - masz racje ;)
fotokor1- chyba nie ma aż 100 maści, podstawowych jest może 10-15, a potem te już z konkretnym genem na tej podstawowej.
101
ha pisząc 100 miałam na myśli nr fotki a 101 miodne
a widzisz, kropki po numerze mi zabrakło i jakoś to inaczej zinterpretowałam ;)
Wczoraj 4 modelki, jedna lekko płaczliwa, jedna przerażona i dwie moje stałe gwiazdy ;)
102.
103.
104.
105.
105. I dzielny model.
To może te zasłużą na komentarz ;)
106.
107.
108.
co tu komentować?
tylko podziwiać i kontemplować ;)
Właśnie. Szacunek za zdjęcia.
Dziękuję ;)
Tak kilka jakichkolwiek słów to zawsze miło, bo jak tu cicho i pusto to nie wiem, czy wrzucać, czy czekać, oj dużo sobie myślę ;)
Ostatni set świetny, bardzo duży szacun :).
Dziękuję. ;)
i high five czy tam żółwik wszystkim ;)
109.
Mimo,że wole konie mechaniczne, to zdjęcia zachwycają :)
Dziękuję, to jeszcze dwa z arabskiej sesji ;)
110.
111.
Dajesz do galopu :grin:, nie ma co :shock:.
Jesienna dzisiejsza sesja :)
112.
113.
jesienna sesja jak najbardziej udana :)
jakie body i szkiełko?
5, 10 świetna
Jedna z niewielu galerii na forum do której wciąż lubię zaglądać...
C 450D + sigma 70-200 2.8 ta bez OS.
Dziękuję za miłe słowa. W międzyczasie byłam na kolejnej sesji.
114.
115.
To może to was rozbudzi ;)
Dzisiaj pojechałam na jesienny świt, a zastałam zimowy zachód.
116.
ninevet sama rozmiesz ;-), że przy każdym zdjęciu nie mogę pisać, super, świetne itd. gdyż Ci się w głowie poprzewraca :-P, to ostatnie jest z gatunku świetne.
hehehe :) dziękuję.
Ale wiesz, jestem kobietą, my działamy nie na jedzenie i sen, a na miłe słowa i komplementy... więc trochę nie zaszkodzi ;)
Chyba za dużo zdjęć robię ;)
Bo znowu już 3 sesje za mną ;)
117. Złoty koń achałtekiński
118. Hubertus - święto koni i jeździectwa - gonitwa ;)
119. I ogier arabski
No wreszcie jest się do czego przyczepić :-) Arabek, mimo że ładny, to jakoś mi nie pasuje takie ujęcie. Domyślam się, że chciałaś pokazać wspiętego konia trochę inaczej niż do tej pory, ale chyba się za bardzo nie udało. No i ten Hubretus jakoś mało jesienny i jakiś słup w tle się uchował :-). Ale tak po za tym, nie masz się czym przejmować. Zdjęcia i ich obróbka na super poziomie, a już 116 to majstersztyk.
shutter - łiii.. uwagi :) Dziękuję.
Z tym arabem faktycznie chciałam by było inaczej, coś nowego spróbować.
Słup przegapiłam, najzwyczajniej w świecie :/
Felix de Vega- dziękuję :)
Zdecydowanie za dużo focę :P
120.
...z ostatniej strony najbardziej podoba mi sie 116...reszta tez mi sie podoba...
Nadrabiając zaległości.. tak po jednym zdjęciu z sesji:
121.
Zimowo:
122.
Śmiesznie [chociaż popsułam kartkę, przepaliłam ale jednak wyszło śmiesznie no ;)]:
123.
Arabowo i mgliście:
124.
Jesiennie [bo chyba nie wrzucałam]:
125.
I hubertusowo:
a już chciałam prosić o śnieżne konie
Taka piękna zima, a ja nie mam kiedy jeździć na zdjęcia :(
Czuje, ze się zdjęciowo cofam.
126.
127.
128.
Od dawna się zbieram do napisania opinii...
Chciałbym się odnieść do Twojej galerii jako całości bez analizowania konkretnych zdjęć. Myślę, że możesz sobie poczytać za sukces to, że ja jako osoba kompletnie niezainteresowana tematem koni chętnie oglądam kolejne wrzucane przez Ciebie zdjęcia. Lubię tą galerię, ponieważ pokazuje emocje, jakie panują pomiędzy koniem a człowiekiem (w tym również pomiędzy samym fotografującym a modelem). Nigdy nie robiły na mnie wrażenia filmy typu "Karino" (wręcz mnie nudziły), za to Ty masz jakąś umiejętność odpowiedniego pokazania i przekonania mnie, że jest to temat ciekawy. Są tu oczywiście lepsze i słabsze prace (kadrowo i technicznie), ale to ma dopiero znaczenie, gdybyśmy chcieli wybierać akurat "to jedno zdjęcie" na jakiś konkurs. Generalnie masz dobre oko to tego tematu, nie ma tu jakiegoś schematu, sztampy - każde jest trochę inne. Tak trzymać. Pewnie nie będę namiętnym komentatorem, ale zawsze chętnie zaglądnę.
Ogólnie Twoje adjęcia mi się bardzo podobają.
Bardzo dziękuję za miłe słowa ;)
Potrzebne bardzo, szczególnie w momencie w którym naprawdę wydaje mi się, że przestałam iść do przodu.
Jednak brak możliwości wyjazdów na zdjęcia mocno daje mi w kość. Mam nadzieję, ze od lutego się sto zmieni i zima na mnie zaczeka, tymczasem grzebię w starociach i znowu coś sklejam ;)
129.
--- Kolejny post ---
Bardzo dziękuję za miłe słowa ;)
Potrzebne bardzo, szczególnie w momencie w którym naprawdę wydaje mi się, że przestałam iść do przodu.
Jednak brak możliwości wyjazdów na zdjęcia mocno daje mi w kość. Mam nadzieję, ze od lutego się sto zmieni i zima na mnie zaczeka, tymczasem grzebię w starociach i znowu coś sklejam ;)
129.
ninevet - nie wiem czy to widziałaś ? Niebieska linia dotyczy Ciebie. http://www.canon-board.info/roznosci...grafika-80712/. Wg mnie okres zwątpienia w swoje umiejętności każdy przeżywa i jest to normalny etap rozwoju :D, rób zdjęcia i niczym się nie przejmuj ;-).
hehehe, faktycznie dotarłam do etapu "dammit i'm suck" ;)
Na razie i tak nie ma światła, co niesamowicie ułatwia mi siedzenie w domu i naukę do sesji ale jednak chciało by się coś porządnego ustrzelić.
Mam pomysł na fajną sesje, mam modeli, mam potrzebne stroje... a nie mam, ani czasu, ani światła, a pomysł jest za bardzo dopracowany by go bezmyślnie zużyć w złych warunkach. ;)
130. Odkopane z lata.
Tęsknie za światłem... jakimkolwiek... :/
131.
132.
133.
134.
Nie było mnie tu sto lat, głównie dlatego, że pomimo jakiś tam nowości nie miałam czym się z wami podzielić ;)
Wreszcie jest, autorska interpretacja bajki o czerwonym kapturku:
135.
136.
137.
138.
136 podoa mi się, tylko ten podpis mogłaś gdzieś indziej wcisnąć.