W związku z naszym wystepem w MŚ. Aha to były fotki kandydatki na duzego battla, ale ostatecznie wybrałem co innego.
Gelsenkirchen
Dortmund
Ech... tam i juz po mistrzostwach :(
Wersja do druku
3 zdecydowanie najlepsza ;) tez taka mine mialem jak polska z niemcami przegrala ;)
3 jest super fajna przenosnia!;-)
Kurcze kami74 Ty potrafisz coś czasami nie dorobić (pamiętasz okienko i fontannę) :rolleyes:
Dla mnie Dortmund byłaby najlepsza gdybyś rączki i kolana nie urąbał :lol:
BTW zapomniałem pochwalić Cię za Krzyż (ale ten pierwszy a nie ten BW). Świetny.
duzy plus za pomysl, maly minus za wykonanie, mysle, ze jestes jeszcze w stanie "temat" pomeczyc ;-)
A coś wicej apropos minusa ? A co do meczenia tematu to namówić moja żonke do pozowania to jest rzecz wymagajaca iście herkulesowego wysilku ;)
jak dla mnie sa trzy takie elementy skladajace sie na ten minus ;-)
- szum/ziarno ;-) - nie wiem czy to efekt wyostrzania w kazdym razie jest ostre to ziarno / w duzej ilosci /
- cien palca, jakos mi nie pasuje
- kolory, dlaczego np nie B&W skoro kolor i tak nic nie wnosi do przekazu zdjecia?
a i jeszcze ( to razem bedzie cztery(sta) :mrgreen:) z ta ramka wyglada dosc ciezko ;-)
Szum, ziarno to efekt nadmiernego wyostrzania-wykonany celowo, cień palca zgadzam się w 100% też mi sie nie podoba a czemu nie b&w ? Bo wyglądało... hmmm... mniej soczyście ;) Dzięki Jac za opinie.
z serii futbolowej drugie i trzecie są fajne, trzecie lepsze. Kolory!
hmmmm
niby radość jest
ale nie mogę ostrości jakoś zlokalizować;)
IMO jest na twarzy mojego starszego Pokemona, ale może tylko mi się wydaje ;)
właśnie ciężko jest stwierdzić bo woda się rusza, dzieci się ruszają, a może i sam autor się poruszył :)
zdjęcie jako zdjęcie bardzo sympatyczne (chodzi o treść)
Fajna ta mała, choć głowę w tym przypadku zostawiłabym jej w całości. Jakie szkiełko było grane?
Dzięki TOKINko. Szkiełko to samo co zawsze czyli KIT bo póki co (jeszcze co najmniej do jutra ;) ) nie mam innego. Pozdr
Co znaczy, że KIT KITowi nie równy ale ja już to chyba mówiłam;)
No niestety tak to w tym światku foto jest, mało że KIT ale Lka Lce nie równa co widać i słychać tu na forum. Narazie mam szczęście bo KIT mi się trafił niezły, zobaczymy jak bedzie dalej :roll:Cytat:
Zamieszczone przez TOKIN
przeostrzyłeś czy robiłeś coś z niebiem ??
Niebo trochę przyciemnione i lekki szumik wyazi
chodzi mi o obwódkę białą wokół boćka
Chmura była za bockiem ;) A tak naprawde to mam olbrzymie kłopoty z "poprawianiem" nieba. Pewnie ze względu na monitor bo ja tych obwódek nie widze. pozdr.
Szkoda ze w 1 na górnej krawedzi muru widac czarną kreche po obróbce w PS, 2 i 3 ruszone. Udało sie Ci sie uchwycic bardzo fany klimat i mimo ze technicznie słabo to podobaja mi sie te zdjecia. Pozdrawiam
Gdybys ponumerowal zdjecia to byloby latwiej je komentowac :roll: .
a gdzie spedzałes wakacje ? czyzby Kreta ? Najbardziej podobają mi sie 7,11
Ano Kreta właśnie
ostatnie zdjecie widzialbym w B&W
He wiesz, że generalnie ja też. Tylko, że mi się cholernie ten niebieski rower podobaCytat:
Zamieszczone przez FOTOGRAF
12 piekielnie krzywa. Podoba mi się 18 i 19 (nic nei szkodzi ze temat banalny.. fajnie wyszło.. mimo że też krzywe torche). A co do grajka.. ciekawe jak dojechał tym rowerem ;). Taki on niewidomy :).
a skad wiesz ze to jego rower?Cytat:
Zamieszczone przez yogi-bear
troche to B&W mnie kłuje w oczy nie wiem czy to kontrast za mocny czy wysotrzanie, ale fotka sama w sobie bardz fajna - chociaz w tej wersji faktycznie szkoda tego niebieskiego roweru :) Ogolnie całe wakacje miałes niebieskie :)
Mnie podobaja sie #12(tylko wyprostowal bym kadr), 13 , 17 i 19. Co do grajka - to zdecydowanie wole orginal.
Przesylam serdecznosci!
Rzeczywiscie, technicznie to moze fotka nie najwyzszych lotow ale jakie towarzystwo? Dzieki kami 74 ze ja wrzuciles - a tak przy okazji to na jakim akwenie ustrzeliles ta fote?
Najlepsza to chyba ta ptica w locie:)
A wilk - pomyłka?
Jeżeli te wszystkie fotki wykonałeś KIT-em.... to skąd te zbliżenia?? :roll:
od jakiegoś miesiąca posiadam Sigmę 70-300 (i się ucze używać długich ogniskowych ;) ), co jest uwidocznione w moim sigu. pozdrawiam
4 najlepsza z calej seri
5 szkoda ze widac plot, gdyby nie plot zdjecie byloby bardzo fajne
6 poruszone, przepalenia, nie ostre
o_O 1000 post jupi ;) :mrgreen:
Zastanawiałem się czy go nie wystemplować, ale to już by było przegięcie w manipulowaniu odbiorem tego zdjęcia (jeszcze ktoś by pomyslał, że w naturze takiego ustrzeliłem ;) )Cytat:
Zamieszczone przez FOTOGRAF
A co do wilka to fakt słaby jest, ale jakoś mam sentyment do tego zwierza ;)