Dobra Fredrę chyba zlokalizuję ;) Czyli 16.30 ?
Wersja do druku
Dobra Fredrę chyba zlokalizuję ;) Czyli 16.30 ?
Do zobaczenia jutro!
No i plener się odbył. Tym razem towarzystwo bardziej dopisało, no i było co focić ;)
Oj było, było:)
Działo się... chociaż nie tyle co w Warszawie:P
Dzięki za spotkanie:)
Dzięki Panowie za plener! Jak Wam wyszły kadry z "imprezy"?
Kilka moich:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
dobra 7mka!
ósemka wymiata!
uuuu, mam nadzieje że cało i zdrowo wróciliście do domów w komplecie!
8 doskonała!
ale i 1 i 5 mnie łapią. 2 wzruszająca wg. mnie.
jako widz - dzięki, że pokazujecie zdjęcia ze spotkań
Dzięki;) 400d i iso 3200 daje radę :D Panowie czekam na wasze strzały.
Kilka w moim wydaniu
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
moje typy 1 , 6
ale blisko podeszliście! Widziałam w reportażach z Wawy jak przewracają fotografujących, nie było tu takich scen?
Nie nas chcieli tylko podpalić ;)
Jak ogarnę swoje sprawy priorytetowe tow stawie swoje klaty :)
Moje typy to 4 i 6. Widzę, że wpadłeś w sam kocioł :D
Oto i kilka moich
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
No to kilka moich, chociaż trudno się zmieścić w limicie 15 sztuk :)
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
To kiedy następne spotkanie??:>
Za rok, 11.11.2012 :D
@myslidar dobre repo.
No mam nadzieję, że już niedługo zorganizujemy coś konkretniejszego i niekoniecznie lepienie bałwana (jeszcze przed śniegiem) ;).
Już teraz piszę, bo może ktoś będzie chętny. Planuję zimowy wypad w Karkonosze, z jednym noclegiem (w jakiś weekend) w Domu Śląskim. Główny cel, to zachód i wschód słońca ze Śnieżki, pokręcenie się po okolicy (Samotnia, Słonecznik, Loucni Bouda). Daty do ustalenia, ale wydaje mi się, że byłoby to po nowym roku, ale planować i rezerwować terminy na nocleg w sezonie zimowym należałoby już dużo szybciej.
Dzięki, mnie plenerki chyba najmniej interesują - jestem zbyt niecierpliwy :) Ale inne spotkania jak najbardziej.
@chyrus pomysł z górami fajny, jak coś to ja się piszę:)
@myslidar a na plenerku to prawie byłeś - na 19 z tyłu się załapałem i noga xsardasa :mrgreen:
Ja mimo wszystko wolę jakieś emocje :)
A może jakiś zdjęcia macro? Jak co ja mam dwa mieszki także można by się pobawić:)
Przecież zima już zaraz :) Chyba, że płatki śniegu chcesz fotografować :)
na góry na razie się nie piszę bo mam jeszcze nie do końca sprawną kończynę. ale w styczniu może już będzie o niebo lepiej ,więc z ręką na pulsie...
ostatnio za to najbardziej kręci mnie miasto,zwłaszcza teraz bo bajeczne mgły!
jakby jakieś spotkanie pod kątem > portret miejski ... portret człowieka na tle miasta....
może na to byłby ktoś chętny? tyle,że pora musiałaby być dzienna a to pewnie wyklucza większość...
Ja właśnie chciałem wczoraj wybrać się na fotografowanie mgły w mieście, ale w końcu nie dałem rady wstać. :)
Zapowiadali bardzo gęste mgły między 0000-0600. Myślę, że najlepszą porą była by 4am. Mgły są wtedy najgęstsze, jest noc, latarnie uliczne świecą i ludzi postronnych mało..
Na najbliższe dni zapowiedzi co do mgły bez rewelacji. Ale jakby szykowała się jeszcze jakaś mglista noc to możemy się umówić na focenie.
Zostają weekendy ;)
Jeśli chodzi o mnie, to mogę fotografować wszystko, wszędzie, o prawie każdej porze :) Tak więc mnie odpowiada każda propozycja.
w dwa najbliższe weekendy pozostają mi jedynie wieczory.
ale w tygodniu da się zrobić.
Dobra pora na moje strzały :)
28.
29.
30.
31.
32.
33.
33.
34.
35.
36.
37.
38.
A co powiecie na zdjęcia jakiś bunkrów/podziemi w okolicach Wrocławia?
Tylko nie znam miejsc w tych okolicach, trzeba by czegoś poszukać.
Ewentualnie ja mogę coś pokazać w okolicach Wałbrzycha, kotliny kłodzkiej, jeleniej góry.
Ciekawa opcja ale statyw potrzebny :P
z praktyki wiem, ze można też fajne fotki uzyskać z lampą błyskową bez statywu:)
Hehe no można można zależy co się chce osiągnąć ;)
temat dobry. A może jakiś street?
Byleby nie bardzo niebezpieczne demonstracje ;)
ja bardzo chętnie;)
może w weekend spotkamy się gdzieś na mieście i popstrykamy; temat dowolny!
most to chyba najlepiej w nocy ze względu na jego oświetlenie
Dokładnie, myślałem o wieczornym spotkaniu, co o tej porze oznacza już godz. 16 - 17.
a może piątek albo czwartek??
Ja Rędziński robiłem we wrześniu z mostu Milenijnego i z ulicy Żużlowców.
Na Milenijnym, bliżej Osobowic, w nocy, oświetlony Rędziński widać rewelacyjnie. Polecam. Tylko warto mieć min 200mm. Ja robiłem kitem i kadrowałem do 1 Mpix. :D Efekt tu http://www.canon-board.info/showthread.php?t=78822, zdjęcie 3.
A z żużlowców po stronie Maślic, tez jest ładny kadr, pod kątem z drzewami. Można rowerem i samochodem dojechać. Ogniskowa 18-24mm.
a w piątek ktoś będzie na rynku na losowaniu grup euro 2012 i koncercie Iry?
co do Rędzińskiego całkiem nieźle jest od strony zapory:
http://imageshack.us/photo/my-images/88/mg2862z.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/5/mg2869h.jpg/
ciekawe jak tam jest przy zachodzie ;-)
Ja w piątek będę na 99%:)
Termin do rozważenia, pytanie gdzie byśmy się spotkali?
W sumie może być i piątek. To co idziemy na mosty?
Jutro to na rynku. przynajmniej ja będę. Impreza zaczyna się o 16, ale ja mam pracę do 16 i nie wiem, czy uda mi się wcześniej zwolnić. W najgorszym wypadku będę o 16:25 na rynku;)
Ja też do 16 robię, więc myślę że najwcześniej to na 17 dotrę :(
ustawiam się w jakimś konkretnym miejscu?