Cytat:
Zamieszczone przez Silent Planet
No no... w Poznaniu juz graja? W Warszawie od 31 marca dopiero :(
Wersja do druku
Cytat:
No no... w Poznaniu juz graja? W Warszawie od 31 marca dopiero :(
W Warszawie nie macie Kinepolis z przedpremierowymi pokazami.
:mrgreen: kinepolis ty chyba nie ma ale kin wielosalowych to jest chyba kilkanascie w tym jedno 3D 8)Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
No a Kinepolis to największe kino w Europie.Cytat:
Zamieszczone przez Jac
Cytat:
Zamieszczone przez Jac
3D tez mamy:p
no tak w kinach to jednak nie ma co porownywac, 27:9 ;-)
Nie liczy się ilość. :P
lecz jakosc :wink:Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
no ale w tym biznesie liczy sie wlasnie ilosc ;-) i mozliwosc wyboru.Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
No to jesli moim wyborem bylby przedprzemierowy pokaz Epoki Lodowcowej 2 to ktore miasto by wygralo ? :pCytat:
Zamieszczone przez Jac
Kurde, Warszawiaki teleportujcie się do Pralni może...
Poznaniaki, to kiedy i gdzie? Ja ostatnio byłem w farze troszkę popstrykać, ale ciemno dość i remont jest. Może jakieś inne obiekty sakralne ;)
tak tylko odpisujecie sobie i szczerze mowiac na spotkanie sie wcale nie zanosi.. moze konkretnie termin, miejsce... jest tu ktos o duzym CP (zbok rpg jestem), niechze podejmie decyzje i wista wio! :)
Pozdrawiam
Dobra to ja zaproponuję jakiś konkret - akurat mam wyjątkowo wolną część najblizszego weekendu to może akurat Wam podpasuje:
mozliwe dla mnie terminy :
sobota 25.03 od rana do południa
niedziela 26.03 od rana do południa ewentuanie późniejszym popołudniem (przed zachodem)
Propozycje miejsc (wymieniam jedynie to co znam , jestem otwarty na inne)
-Rogalin http://www.mielcarek.net/rogalin2?page=2
-Okolice Mosiny (Wlkp. Park Krajobr) http://www.mielcarek.net/jesien2005, http://www.mielcarek.net/osowo (tu musze kiedys podjechać tak czy tak bo mi sie dostała słuszna zjebka od Antonjo za nieciekawe foty, a miejsce jak najbardziej interesujące)
- Kiekrz-ale tam to jedynie przy ładnym świetle generalnie na bardzo krótki plener , najlepiej o wschodzie http://www.mielcarek.net/album17
Dysponuję samochodem, mogę zabrać 3-osoby
Przez kiekrz przejeżdżam conajmniej dwa razy dziennie, przecież tam nic nie ma :wink:
Jeśli o terminy chodzi to mi pasuje albo kawałek soboty, albo niedzieli.
Jeszcze nie wiem.
Lepiej by gdzieś w mieście.
Jak nie macie co focić to zawsze można iść zrobić streetphoto na jeżycach... :mrgreen:
( a jakie emocje! )
Dlatego wymieniłem to na końcu :)Cytat:
Może być - mnie to wsio rybaCytat:
Ale akurat nie na Jeżycach jak dla mnie i nie z takimi emocjami :mrgreen:Cytat:
Dlaczego ? Avatar już masz odpowiedni. :DCytat:
Zamieszczone przez perqsista
miasto ok, przynajmniej dopóki w przyrodzie dominuje b/w zamiast rgb :-|Cytat:
a streetphoto na jeżycach?? lepiej na wildzie, okolice stadionu albo przemysłowej, no i oczywiście ... wolne tory :twisted:
O to chodzi że niekoniecznie. Tam jest ten którego biją a nie ten co bije :)Cytat:
Zamieszczone przez Przemoc
Brzmi interesująco zobaczymy jak się inni ustosunkują. Byle w miarę szybko. No i jakiś konkret odnosnie terminu. W ogóle to możemy się umówić w jakimś wybranym miejscu i w zależności od pogody ewentualnie zmodyfikować plany.Cytat:
Zamieszczone przez mxw
Pozdrawiam.
no to ustalmy jakiś konkret. :twisted:Cytat:
na zlocik trzeba zarezerwować ok. 2h. więc kiedy kto może? (chodzi o ten weekend)
moje propozycje:
piątek: po południu/wieczorem/w nocy 8-),
sobota i niedziela: 9.00 albo po południu.
Tu jest problem bo statyw od kompakta właśnie wystawiłem na allegro a jeszcze nie kupiłem nic w zamian chyba że ktos ma pożyczyć.Cytat:
Zamieszczone przez mxw
Tu jest ok może być sobota rano (niedziela też ewentualnie) Jak są twardziele to może być nawet wcześniej niż o 9.00 :)Cytat:
Zamieszczone przez mxw
Wpisujcie sie kto może i przyjdzie/przyjedzie i gdzie się spotykamy.
Nie ma problemu z ALBO sobotą ALBO niedzielą od rana.
Żadnego.
Można nawet o 7.oo.
Tylko nie wiem jak Wy, ale ja mam problem - jeszcze nie wiem, czy sobota czy niedziela...
to ja przebije, moze byc nawet i 6 rano... mam nadzieje tylko, ze wyrobie sie z zaleglosciami na studiach i bede mogl przyjsc bez wyrzutow sumienia :)
Dobra nie przebijajmy sie tylko ustalmy konkretną godzinę i miejsce. Myślę że rozsądna będzie ta 7.00. Co do miejsca spotkania to proponuję jakieś ogólnie znane np. w centrum co byśmy się nie szukali. Moja propozycja miejsca to parking na ul. Towarowej pod Ak. Muzyczną - na przeciwko Ak. Ekonomicznej. Z tego miejsca wszędzie bedzie względnie blisko (na Wildę, do Starego Miasta tam gdzie nas ostatecznie poniesie). Przyjadę samochodem. Nie wiem ilu nas będzie, jeżeli wiecej niż 4-5 osób to dobrze żeby byl więcej niż 1 wóz. Będę jechał z Raszyna (okolice Os. Kopernika, Górczyn więc mogę kogoś zabrać po drodze)
Aha no i jeszcze dzień-w takim razie zostańmy przy tej sobocie.
mieszkam na kopernika i nie mam samochodu wiec jak bym mogl, to chetnie sie zabiore z TobaCytat:
Ok zapraszam, szczególy dogadamy na PM albo mailem.
w sobotę o 7:00 rano?? :shock: pogięło was?? :twisted:Cytat:
no ale nic, może być, w sumie mi wszystko jedno ;)
(i tak się pewnie spóźnię)
też będę wózkiem i mogę kogoś zabrać, jak się nie boi :twisted:
jadę od strony suchego lasu. silent - podskoczyć po cię?
Nam pora nie straszna :)Cytat:
Zamieszczone przez mxw
Uwzględniając Twoje spóźnienie to dla Ciebie godz 7.00 dla reszty ok 7.30 :mrgreen:
BTW Co do miejsc do focenia, to znajomy polecał jeszcze okolice Śródki (Smolna , św. Jacka) lub przejście mostem ze Starołeki na Dębiec
Czyli ustaliliście już sobotę?
Fajnie.
To mnie na razie nie liczcie, bo ze mną sytuacja niewyklarowana.
Pozdrawiam.
To jak narazie jest nas 3 osoby, które wyraziły gotowość na sobotę. Nie mówię, że musimy się porszać tłumnie jak wycieczka Japończyków ale jeszcze jakieś wsparcie by się przydało :). Na forum jest 99 zadelkarowanych Poznaniaków może jeszcze kika osób się skusi.Cytat:
Sorry, ale mam przeprowadzke... może next time.
Ja raczej też na 99% odpadam w tą sobotę.
Kur, a tak chciałem być. :evil:
Ja bym może mógł ale nie wiem jak będe stał z czasem. Ważne jest konkretne ustalenie daty i godziny i ile tak plus minut będzie trwał plener czy spotkanie bo to też ważne ze względu na prace którą mam do wykonania.
Troszkę sprzętu wstyd bo to co widać w stopce no ale może mnie nie wyśmieją.
Napisze czy na 100% ta sobota 7.00 (mi nawet tak od rana pasi)
Data i godzina jest konkretnie ustalona(przynajmniej mam taką nadzieje): sobota 2006-03-25 07:30. Ile będzie trwał-ciężko powiedzieć. Myślę ze nie dłuzej niż 2-3 godziny.Cytat:
Zamieszczone przez student_22
No tutaj to zdrowo przesadziłeś - powiem za siebie i za tzw "normalną większość ": nie jesteśmy wyznawcami zakupow sprzętu Canona. To ma być plener fotograficzny, wymiana doświadczeń, osobiste poznanie kilku osób z grona CB, a nie jakaś licytacja na kilogramy sprzętu. IMHO nie widzę przeskód zeby w spotkaniu brały osoby fotografujace dowolnym aparatem dowolnej marki bo obowiązują wyłącznie kryteria fotograficzne+miła atmosferaCytat:
Ja poczekam na owoc tego wypadu studyjnego.powodzenia.
Studyjny to on jest tylko z tytułu wątku. My po poznańsku jesteśmy oszczędni - oszczędzamy na wątkach i wsio do jednego pakujemy :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez RYDZYK007
No to 7.30. Gdzie ? Ten park popularnie nazywany "parkiem geyów" ? Tzn ten przed ekonomiczną tak ? Ja będe niestety raczej bez bryki. Nie wiem gdzie będzie ten wypad. Nie obiecuje na 100% ale na dziś dzień na 75% będe.Cytat:
Dużo w ogóle ludzi się szykuje ? Pisałes coś o 3-ch jedynie ?!
Tak, ale nie w parku tylko na parkingu koło parku, obok Ak. MuzycznejCytat:
Mxw będzie jeszcze zmotoryzowany więc nie powinno byćproblemu z przemieszczaniem.Cytat:
Nie mam pojęcia, jak narazie z Tobą i mną powinny być 4 osoby. Pewnie ostatecznie skład się wyklaruje w piątek wieczorem a prawdziwy test prawdy przyjdzie w momencie samego spotkania :)Cytat:
Ja się piszę na wypad, ale na pewno nie o 7 godzinie rano w sobotę :|
Dobra to kiedy i o której ?Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
Chciałem też zauwazyć, ze w okolicach godziny 6.30-8.00 jest w ostatnich dniach bardzo ładne światło. Poza tym z soboty na niedzielę zmiana czsu na letni więc w ramach ćwiczeń można się zacząć przyzwyczajać (godz 7.00 w sobotę=godz 8.00 w niedzielę)
Cholerka nie obiecuje że będe na 100% bo mam robote i nie wiem czy nie będe musiał pracować. Postaram się.
No , czyli tradycyjnie każdemu coś w ostatniej chwili wypadło.
he, he, nie kracz, tej.... bo mi też jeszcze może coś wypaść :wink:Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
no i to jest to, co kusi najbardziej :twisted:Cytat:
Mxw, Cichy rozumiem, że tak czy tak się piszecie na jakiś plenerek? Podajcie jakieś konkrety skoro nie rano w sobotę to kiedy? Jezeli ma być ładne swiatło to jednak raczej rano (zwróciłem dzisiaj uwagę-popołudniem już tak ciekawie nie było)
Cytat:
Ja byłem dziś po południu na zdjęciach i było ładnie. A w sobotę ma padać.
Z Wami to się dogadywać :P Cichy to normalnie gorszy od pogody sieje jakimiś deszczmi :twisted: Ale faktycznie pogoda ma być do **** w weekend :(
http://www.wunderground.com/cgi-bin/findweather/getForecast?query=poznan
Nie panikujcie. Rzadko się mylą.
ja też bym się wybrał ale czekam na wymianę migawki do mojego 300d.