Canon You Can ! ;)
Wersja do druku
Canon You Can ! ;)
A po co tele w góry :D
eee jakie tele ? gwoli scisłości obydwa zdjęcia wyzej z 17-40 f4
tele widdzę w plecaku :)
no super. A kanapki w plecaku ma z serem czy z kiełbasą ??
no fakt, w plecaku ma tele z kiełbasą w środku, i ser na soczewkach
Mistrz dyskusja.
Pomyliles karimate z 600tka ;)Cytat:
Zamieszczone przez AdrianP
nie ma tam ani karimaty, ani Tele ani nic z tych rzeczy !! To poprostu plecak który jakoś takoś się dziwacznie ułożył. Zastanawiające że z całego zdjecia zainteresował Was akurat fałd plecaka . . . ;)
no tak z tych dwoch zdjec zadne do mnie nie przemawia, pierwsze troche wyprane z kolorow, drugie - ot widoczek ;-) , natomiast u ciebie na stronie jest kilka ktore sa IMHO znacznie lepsze ... np:
takie twoje zdjecia do mnie najlepiej przemawiaja, nawet te 4 mozna w pewna historie ulozyc ;-)
Jac twój dobór jest super dodałbym jeszcze jedno z widokiem na Tatry
Tzn nie twierdze ze wrzuciłem 2 najlepsze zdjęcia...inna sprawa że pojechałem w Tatry głównie po takie własnie "widoczki" z grani, ze szczytów, jak z ujęcia nr 2.Cytat:
no tak z tych dwoch zdjec zadne do mnie nie przemawia, pierwsze troche wyprane z kolorow, drugie - ot widoczek , natomiast u ciebie na stronie jest kilka ktore sa IMHO znacznie lepsze ... np:
Cieszę się że inne zdjęcia, pseudo - reportażowe, też się podobają, ale generalnie w ambicjach miałem ćwiczenie pejzażu właśnie - stąd może wybrałem te dwa przykłady :)
Widoczki to jest specyficzna sprawa, obejzyj galerie Akustyka jesli jeszcze nie widziales ;-), widoczki to jest w/g mnie temat ktory trzeba meczyc a dobre zdjecie "odrazu" to kwestja bardziej szczescia do pogody niz kadru.. nie mniej jednak obejrzalem wszystkie i jako calosc mi sie podoba... tez nie twierdze ze wklejlem najlepsze... "wszystkie grabie grabia do siebie" ;-)
galerie Akustyka znam :) i lubie oglądać
Co do "męczenia" pejzażu - no wiesz ja staram się pstrykać landszafty podczas spacerów/ trekingu a więc niejako przy okazji. Moze gdyby się zasadzić na jakieś ciekawe światło - o świcie czy coś takiego, albo używać kolorowych filtrów połówkowych - czego nie robie - efekt był by inny ...
Może kiedys spróbuje specjalnie dla światła gdzieś pójść/ wstać wcześnie rano czy coś ...
pozdro
i dzięki za burzę mózgów
Ja juz ponad 2 lata probuje... i chyba jednak latwiej mi pojsc na zdjecia nocne :roll: .Cytat:
Zamieszczone przez antonjo
A nie będzie za zimno?? ;)Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Juz nie :pCytat:
Zamieszczone przez Zielony
Zapraszam na totalnie nową, wyremontowaną stronę z moimi zdjęciami
http://antoniloskot.com
8)
niezly remoncik ;-), ze starej strony bedzie mi brakowac latwosci odnajdywania nowych zdjec... tu nowe pomieszane sa ze starszymi a nie ukrywam ze co jakis czas z checia sobie ogladalem "co nowego antonjo wyprodukowal" - dodaj podgalerie new i bede zadowolony :mrgreen:
no przecież blog dalej będzie funkcjonował. Wywaliłem tylko stare achriwum...Cytat:
ze starej strony bedzie mi brakowac latwosci odnajdywania nowych zdjec...
Wszystkie nowe rzeczy warte pokazania (nie będące częścią serii) będą dalej na blogu - tak jak to było przedtem :)
podoba sie i to bardzo! fajna strona, taka minimalna :-) zdjecia rewelacja!
bardzo dobra strona - kiedyś też zacząłem pracować nad takim menu jak masz w home, ale z powodu braku czasu porzuciłem projekt :)
Może kiedyś do tego wrócę - chyba nie będziesz miał*mi tego za złe :)
Fotki są naprawdę*rewelacyjne. Gratulacje
Już swego czasu zwróciłem uwagę na Twoje zdjęcia. Klasa.
Przedstawione w odpwiedni sposób na nowej stronie mają jeszcze większego kopa.
Gratuluję!
Swietna strona, super zdjecia-nic dodac, nic ujac:) Jedyne co moznaby zmienic (ale nie trzeba) to suwak do przewijania zdjec, tak zeby miejsce kiedy zdjecie sie nie porusza bylo szersze, a klikniecie na strzalke od razu pokazywalo nastepna fotke-to chyba tyle z mojej strony;)
no taki był wstępny zamysł, ale okazało się to za trudne technicznie ...Cytat:
edyne co moznaby zmienic (ale nie trzeba) to suwak do przewijania zdjec, tak zeby miejsce kiedy zdjecie sie nie porusza bylo szersze, a klikniecie na strzalke od razu pokazywalo nastepna fotke
Więc musi być tak jak jest... i tak ja wole nawigację suwakiem niż strzałkami, zawsze można to robić też klawiaturą :)
Pozdrowienia
Nie uważacie że zdjęcia w galeriach ładują się ciut wolno ? Nie optymalizowałem specjalnie zdjęć, wychodząc z założenia że jak ktoś chce zdjęcia w fajnej jakości, to jest skłonny poczekać ... ? ale już sam nie wiem
Jak dla mnie to nie ładują się długo...w ogóle nie musiałem czekać.
No i zdjęcia piękne:-P
Serdecznie zapraszam na parę nowych rzeczy na blogu + update w galeriach - dodałem nowe zdjęcia do galerii Eco i Reflections. Podzieliłem także galerie zdjęć tatrzańskich na dwie części - zimowe i letnie
Pracuje nad 8smą serią zdjęć, ale to pewnie potrwa jeszcze parę dobrych miesięcy ...:-|
Pozdrawiam nowo rocznie
Antek Łoskot