Olsztyn i Zakopane, znajdzie się ktoś kto ma chwilę czasu sprawdzić 5D?
Wersja do druku
Olsztyn i Zakopane, znajdzie się ktoś kto ma chwilę czasu sprawdzić 5D?
Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby odezwał się ktoś z Nowego Sącza chętny pomóc przy sprawdzeniu aparatu.
Szukam osoby z Krakowa, która pomoże mi w kupnie aparatu.
Szukam kogoś, kto mógłby sprawdzić stan szkła Canon35 1.4 L w Warszawie.
Wrocław, Krzyki. canon eos 7d mark II. czy ktoś mógłby pomóc i rzucić na niego okiem?
Witam, czy znalazłaby się jakaś dobra dusza i zerknie mi na body plus kit w Jeleniej Górze? :) Proszę o priv.
Czy ktoś miałby chwilę żeby sprawdzić w Warszawie Canona 60D? Byłabym dozgonnie wdzięczna za pomoc
Proszę o usunięcie mojego niku z listy gdyż z uwagi na dzieci nie mam na to czasu
Witam, czy znalazłby się ktoś w Warszawie, kto oglądnąłby zestaw body z dwoma obiektywami?
Pytanie bezpośredni nie dotyczy EOS 5D IV, tylko czy ktoś miała z Was jakieś doświadczenie kupna (body, szklarni) w sieci Media Markt. Pytam ponieważ w moim MM EOS 5D III jest w promocji 8300 (samo body). Czy "warto" kupować w sieciach typu MM?
Panowie,
Czy jest ktoś kto porusza się w centrum Warszawy i obejrzałby dla mnie obiektyw 70-200 z aukcji? Gość sprzedający pracuje w firmie w śródmieściu i wolałbym, żeby jakiś forumowicz go sprawdził przed zakupem. Oczywiście się odwdzięczę czteropakiem :)
:D
Witam
Panowie jest tu ktoś kto pomorze w sprawdzeniu sprzętu w Suwałkach. Cena podejrzana a nie chciałbym wtopić.
Ok dzięki będę miał na uwadze. Chyba że na naszej giełdzie pojawi się 5d mkII a ja wcześniej sprzedam swój sprzęt. Zobaczymy na pewno się odezwę.
Cześć,
czy znalazłby się ktoś we Wrocławiu, kto jutro (30.12.16) mógłby zerknąć mi na kupionego używanego Canona 5d Mark III? Podjadę, gdzie trzeba będzie. Aparat kupiony był w Digital.24 na Krakowskiej w komisie. Wydaje się być ok, ale doceniłabym opinię kogoś, kto ma duże doświadczenie i zna się na rzeczy.
Będę wdzięczna za kontakt.
Witam
Jest ktoś kto pomógłby sprawdzić sprzęt w szczecinie, chodzi o ten aparat coś tanio https://www.olx.pl/oferta/canon-eos-...tml#a4dc2b4416
Naprawdę nie ma nikogo. Oczywiście nie za darmo to sprawdzenie, myślę że się dogadamy.
Mogę pomóc, ale we Wrocławiu :(
Białystok - krisv740,
Bielsko-Biała - paulsch (+ co dwa tygodnie Tarnowskie Gory)
Birmingham i okolice Trothlik
Bolesławiec (Śl.) - koraf
Bydgoszcz - daniel (+ okolice), Goomis,
Działdowo i okolice - DarekB,
Gdańsk - fil91,
Golub-Dobrzyń - Darx
Jelenia Góra - Iktorn92 (+ okolice),
Katowice - axk (+ okolice),
Kępno - forfiter (+okolice),
Kielce - arturs, pr83, Robson01, salas
Konin - Ciekawski,
Kraków - canis_lupus, patric89, poszukiwacz2006 ( + okolice )
Legnica - koraf
Lublin - Sixfeet,
Lwówek Śląski - Kubak1988
Łomża - krisv740, loukas
Łódź - szuler, MariuszJ, tomphoto
Nowy Sącz - tombas,
Nysa- bart_breslau
Olsztyn - DarekB,
Opole - koy (+ okolice), ElSor (okazjonalnie)
Ostrołęka - loukas (+okolice)
Otwock - Hubi78,
Ozimek - ElSor (+ niedalekie okolice)
Piła - McMelassa,
Płock - epicure (raz w miesiącu)
Poznań - nowart, San, micles, zaitsev, Goomis, epicure, sloneczny40 (+okolice)
Przemyśl - Lukaasz
Puławy - Sixfeet,
Rzeszów - GMHusky
Siedlce - Sic (+ okolice),
Słupsk - MC_, nagor
Starachowice - wiktor2323 (+ okolice)
Strzegom - WaldekA (+ okolice)
Szczecin - Mellan, Janusz Body (+okolice)
Świdnica - WaldekA (+ okolice)
Tarnobrzeg - patric89
Toruń - MC_,
Trójmiasto - marcin1191, fil91 (Gdańsk), Hekselman,
Wałbrzych - WaldekA (+ okolice)
Warszawa - Vitez, trzeszcz6, Hubi78, checiu, stafford
Wrocław - tormentor, Kubak1988, Gadget_zary, bart_breslau, forfiter (+okolice),
Zakopane - preinwher, Kolekcjoner (+ okolice),
Zambrów- krisv740,
Zawiercie - jezyor (i okolice Dąbrowa Górnicza, Sosnowiec)
Zielona Góra - Gadget_zary (2-3 razy w miesiącu)
Żuromin i okolice - arkosol
Poszukuję osoby z Jarocina/Okolic do sprawdzenia dla mnie body 5D mkII.
Witam forumowiczów potrzebuje pomocy jak to zwykle bywa. Dostałem propozycję zakupu aparatu Kanon D S jeden z teleobiektywem Obiektyw Canon 500 mm f/4L EF IS II USM .sprzęt pochodzi z zagranicy. Raczej z legalnego źródła ale właśnie strzeżonego Pan Bóg strzeże I to do was pytanie panowie i panie oczywiście jak sprawdzić pochodzenie sprzętu jego legalność.
Witam
Czy ktoś z Poznaniaków pomógłby w sprawdzeniu body 7D z komisu ?
Witam,
Mam prośbę, czy ktoś mógłby mi pomóc w sprawdzeniu body 70d w Puławach lub Lublinie?
Tzn? O co Ci dokładnie chodzi?
Ktos moze niedaleko do Rybnika ma?
Chciałbym kupić dwa obiektywy od sprzedawcy ze Szczecina.
Sam jestem z Warszawy i nie mam kiedy się tam wybrać
więc może znajdzie się ktoś ze Szczecina lub okolic kto miałby chwilkę
żeby przetestować obiektywy najlepiej na body FF.
Obiektywy to 24-105 f4 oraz 70-200 f4 obie L'ki.
Będą używane z body 6D
Oczywiście umówimy się na rekompensatę za fatygę :)
pozdrawiam
Grzesiek
Dzień dobry wszystkim forumowiczom. Piszę w sprawie, która przewinęła się tutaj już wielokrotnie. Potrzebuję osoby, która sprawdziłaby dla mnie body lustrzanki w Warszawie (w pobliżu Politechniki). Oczywiście jestem w stanie zwrócić zainteresowanemu pieniądze za fatygę. Nie chodzi mi też o jakieś profesjonalne testy, a tylko sprawdzenie czy wszystko jest okej.
Jeśli jest ktoś w stanie pomóc - bardzo proszę o odpowiedź tutaj lub wiadomość na PW.
Pozdrawiam.
Cześć ,
chciałabym spytać, czy znalazłaby się tutaj jakaś dobra dusza (Siedlce lub osoba z bliskich okolic, skłonna się tam pofatygować), która byłaby w stanie pomóc mi w zakupie używanego Canona 760D - chodzi o sprawdzenie, czy aparat działa i czy mogę go spokojnie zdalnie zakupić. Oczywiście za pomoc oferuję rekompensatę. Pozdrawiam!
Witam,
Sprawa pilna, mianowicie jest okazja , nie wiem czy świąteczna ale jest. Objektyw L nowy w boxie w bardzo atrakcyjnej cenie. Po konsultacji z panem sprzedawca okazuje się, że nie posiada papierów, dziwna sprawa ,prawda?
Zdobyłem fotkę pudelka wraz z naklejkami numerów i teraz gdzie realnie mogę sprawdzić pochodzenie, bądź legalność żródła tego atrakcyjnego przedmiotu ?
Macie jakieś sprawdzone szybkie linki do baz ?
Cześć!
Przerzucam się z aparatów analogowych i potrzebowałabym porady w cyfrówce, ktora chce kupic.
Mam do kupienia używanego Canona 5d Mk III w Poznaniu, przebieg 20tys.
Tyle, ze jest on z 2012 roku, ale wyglada na igła stan, oferta na 5000zł.
Dostałam potwierdzenie przebiegu oraz przykładowe zdjęcia.
Czy ma to jakies znaczenie, że tak dawno był kupiony? Czy warto?
Jeśli jest to warte zachodu, czy ktoś mógłby pomóc w sprawdzeniu body w Poznaniu?
Pomocy! Karolina
Dzień dobry :)
Czy "pomocna dłoń" działa też w ten sposób, że ktoś bardziej doświadczony sprzętowo ode mnie, byłby w stanie poświecić odrobinę swojego czasu (z odpowiednią rekompensatą) i wybrał się ze mną na test sprzętu przed zakupem? Docelowe miejsce to Kraków i okolice. Jeżeli znajdzie się taka osoba, to bardzo proszę dawać znać :)
A masz już upatrzony jakiś konkretny model / ogłoszenie?
Z wybraniem się na testy może być problem, ale zdalnie mogę spróbować Ci pomóc.
Czasami ogłoszenia, są na tyle przyzwoite i sprzedawca chce współpracować, że można to ogarnąć zdalnie, choć zawsze dobrze podpiąć np. własne szkła do body lub body do szkieł.
Body czy szkło?
Mam podobne pytanie jak osoba powyżej. Jestem aktualnie przed zakupem obiektywu, wstępnie przymierzam się do zakupu w sklepie Fotopanorama.pl w Krakowie - sprzęt nowy. Czy ewentualnie ktoś doświadczony sprzętowo byłby w stanie podpowiedzieć mi, na co warto zwrócić uwagę przed zakupem, czy nowy sprzęt warto przetestować? czy jeśli jest oryginalnie zapakowany to niekoniecznie? Czy w ogóle sklepy pozwalają na zrobienie testu i jak najlepiej to zrobić? Będę wdzięczna za wszelkie uwagi i podpowiedzi.