Z tą okładką to ja na poważnie :-D
Wersja do druku
Z tą okładką to ja na poważnie :-D
dorzucę jeszcze jedno (pożyczonym fishem)
fish wyszczupla :lol:
Powiedzcie mi jedno bo już sam nie wiem ... w fotkach które umieścił MaXi_JaZz, a konkretnie zdjęcie nr. 1 mam nieodparte wrażenie że Januszowi obiektyw smętnie zwisa ... złudzenie czy osłona krzywo założona ??
Wreszcie się zdecydowałem wysłać swoje gnioty i wziąć udział w battlu :] Mam tylko nadzieje że wybrałem dobre fotki ... jeśli nie to i tak resztę po ogłoszeniu werdyktu wstawi się do tego tematu ;)
1. Mellan
2. Alde
3. xsardas
1. Mellan
2. Alde
3. xsardas
4. MaXi_JaZz
A co, poszaleję ;)
Popraw listę :P wstawiłem się przed Tobą ;)
sam się popraw :P
A czasem nie trzeba było już do wczoraj, do 24 wysłać fotek? ;) Bo ja posłałem :D
DL w końcu minął.
Daleko jeszczeeeeeeeeeeeeeee?? ;)
Hmm no i gdzie ten batel ? :) Zagłosowałbym na coś ładnego.. :D
Trochę z innej beczki, postanowiłem dla przyszłych klubowiczów czy sympatyków udostepnić, do zabawy/pogadania/ a może i do zdjęć ;)..... studio. Tak więc w każdą środę po 16 ,chętnych zapraszam na ul. Kolumba 5
Widzę , że jest szansa , że sam siedzieć w środę nie będę ;)
Łeeee, kiepski dzień i kiepska pora dla outlanderów :P
Ale dla tych bliższych dobry czas - może się wybiorę którejś środy - oczywiście wcześniej się zaanonsuję :-)
A z innej beczk: daaaaleeekooooooo jeszczeeeeeeeeeeeeeeeeeee ??
Osz cholewcia a ja niestety na tydzień opuszczam Szczecin :( ale w następnym tygodniu zjawię się na bank ! :D
BTW próbowałem zmienić sobie awatara, ale wstawia mi się totalnie rozmyte foto help :(
Piotrek - sam w środe pewnie nie będziesz - oby ;-). Będzie okazja się spotkać w "klubowym" towarzystwie.
Z doswiadczenia z ostatnim battlem podpowiem ze warto usmiechnac sie do wszystkich modow o wystawienie :)
Bo mozecie czekac i czekac..
A tez bym zaglosowal :D
Trochę taki ten battlesystem mało userfriendly ;) ....
hhe dobre. Prawda jest taka, że chyba mało moderów tu jest do ogarniania dlatego robią takie a nie inne regulaminy i zasady :-)
Może dlatego,że to forum bardziej sprzętowe.. ;) Ale przydałoby się rozwinąć część "artystyczną" :D Pozdrawiam.
Troszkę przed bliżej dworca....ale dzielnica ta sama ;)
Ale to, że blisko browaru to u Piotrka nic dziwnego prawda ;-)
No przecież lokalizację wybierałem starannie.......
Znaczy się zgodnie z biografią :-)
No może więcej ludzi wpadnie w środę prócz mnie i Mellana? Byłoby fajnie ;D
Chyba będę. Auto sprzedałem a Canon w dSLRach zapomniał kółka zamontować i słabo się tym jeździ.
No mnie nie będzie choć mnie korci trochę ... ale może pózniej jakieś tematyczne spotkanie zorganizujemy ...
Z tym "później" jeśli chodzi o mnie, może być problem... ale do studia na bank zawitam :D
W dogodniejszy czyli jak rozumiem sobota- niedziela ?
Z innej beczki napisałem PM do Viteza z prośbą o wystawienie battle, niestety bez odpowiedzi. Jakoś narasta u mnie uczucie, że "stołkowcy" mają nas w du**. Ważna reklama, ważne zmiany w giełdzie, a animacja życia forumowego w głębokim poważaniu...
Coś taki niecierpliwy? Jestem w kontakcie z Tomaszem1972 i battle mógł być wystawiony już wczoraj. Niestety, był kłopot z mailem jednego z uczestników, który pomimo wysłania nie dotarł na skrzynkę battlecage. Rzecz jest już poprawiona i kompletna i najprawdopodobniej będzie wystawiona dziś.