Witam!
Wersja do druku
Witam!
Cześć Towers - jaki ten świat jest mały ;) Te czerwoności z Twojego podpisu... gratuluję :) niezła armia :D
Witam Forumowiczów!
Ciekawa formuła forum wręcz zmusiła mnie do zapisania się -dojrzewa myśl o zakupie lustra C + trochę szkła.
Mój pierwszy post więc Witam Wszystkich Forumowiczów !
Po długim okresie biernego czytania pozwólcie, że się wproszę i czasami dorzucę swoje trzy grosze.
Jeśli chodzi o mnie to pstrykam już od pewnego czasu. Zaczynałem od Ami potem była Smiena, Start, Zorka, Praktika, Zenith ... przerwa...
Teraz mam 36 lat i od czerwca 350 D - Canona u którego dzięki Wam duszę odkryłem a focenie daje mi jeszcze więcej radochy.
Fotografuję tylko dla własnej przyjemności.
Mam nadzieję dzięki Wam poszerzyć trochę horyzonty a i jak widzę producentom sprzętu dać zarobić. To ... naprawdę wciąga.
Jako forum to przyznaję jesteście (śmy) naprawdę niepowtarzalni.
Witam!
Cytat:
Zamieszczone przez tyrpin
hehehe mały mały
Zaj... mały. Tylko, że Towers pewnie jest z 500 km od nas, a my Bogdan rzut beretem. Witaj na forum :)Cytat:
Zamieszczone przez ongis
Witam wszystkich!!!:D
Właśnie zmieniłem NIKONA D70 na CANONA 350D. Czy to był dobry wybór niedługo się przekonam.
Pozdrawiam Marcin.
Witam wszystkich :-D
No to i ja się przywitam.
Po wielu nocach spędzonych na tym forum, macaniu przeróżnych aparatów, pożyczaniu C300D wreszcie zdecydowałem porzucić ukochanego kompakcika na rzecz lustereczka powiedz przecie.....a nie to nie ta bajka:smile:. Tak więc od kilku dnie poznaję swego Canona 350D i robię listę obiektywów i akcesoriów jakie zamierzam w czasie bliżej nieokreślonym nabyć.
Pierwsze moje słowa po zakupie?
- no to skarbonkę juz mam!
Witam wszystkich użytkowników tego zacnego Forum!
Mam nadzieje wiele się od Was nauczyć.Po latach doświadczeń z Zenitami,a następnie Canonem EOS 500N zostałem od niedawna właścicielem EOS 300D.
Mam pytanie: Czy jest na Forum ktoś z Białogardu albo okolic?
Cześć! też się przedstawię: 42 lata, Szczecin, fotografuję od zawsze, od 10 lat eosem 300 plus kilka szkieł. Ciągle analogowo.... Bałem sie cyfrówek i kompa, ale w końcu.... dokupiłem 350d
No i już wiem, ze nic nie wiem. Zwłaszcza o dalszej obróbce, ps, drukarkach, raw, it itp... Tak więc przede mna - duuuuzo pracy. Moze niedługo nauczę sie wklejac zdjęcia...
Pozdrawiam Artur L.
al9
Czesc,Cytat:
Zamieszczone przez al9
Milo widziec kolejnego szczecinianina,
chetnie sluze pomoca, ale pomocnych osob tu nie brak.
;-)
Pozdrawiam,
Parteq
Witam :) Jestem z Koszalina ;)Cytat:
Zamieszczone przez Gaweł
Cześć jestem z Wawki fotografowaniem zajmuje się dopiero od tygodnia i mam nadzieje ,że na tym forum dowiem się wielu ciekawych rzeczy...
Pozdrawiam :*
Witam wszystkich forumowiczów! Przeglądam to forum od kilku miesięcy więc czas najwyższy się przywitać. Od prawie roku focę EOSem 350D, wcześniej był analog EOS 300. Dzięki temu forum dowiedziałem sie juz sporo, może przyjdzie czas, że sam się będę mógł wiedzą dzielić.
no wkońcu kupiłem 5d + 50 f1,4
Witam się ponownie, pewnie bede troche częsciej pisywał
Podziękowania dla Corwina, za udostępnienie 5tki i burzę mózgów przed zakupem :)
Pocichu licze na to :-), bo to ze masz 'oko' juz udowodniles...Cytat:
Zamieszczone przez antonjo
Witam,
kilka dni temu przeszedłem w świat cyfrowy - stałem się posiadaczem 350D, od daaawna mam też klasyczne 300. Od jakiegoś juz czasu czytuję to forum i mam nadzieję, ze dalej będe mógł podnosić dzięki niemu swoje umiejętności :smile:
Pozdrawiam wszystkich
Piotrek
Witam i pozdrawiam;-)
Witam wszystkich, jestem Rolka. Jestem pierwszy raz na forum, fotografuje od kilku lat. Pracuje min Canonem 10D i jak na razie w zupelnosci wystarcza do tego co robie chociac mam swoje tzw "chcenia" :). Wybaczcie jesli moja znajomosc forum jest jeszcze nikla ale bede sie starac z calej sily zeby nie bladzic dlugo jak dziecko we mgle : )
Pracuje dosc intensywnie dlatego bede was odwiedzac raczej wieczorami : )
Bardzo sie ciesze ze istnieje wlasnie to forum, mam nadzieje ze bede sie mogla z wami dzielic swoimi spostrzezeniami na temat fotografii i licze na cieple przyjecie.
Witam wszystkich
Czytelnikiem forum jestem juz od dluzszego czasu, czas sie ujawnic :)
350D i pare szkiel
pzdr
__
Biaku
Witam wszystkich serdecznie!
jestem nowym uczestnikiem tego forum. Dotychczas biernym ale stałym "czytaczem". Fotografia interesuję się i zajmuję amatorsko od niepamiętnych czasów z przerwami. Mam całą torbę zabawek ( Eos 33; Eos 350D;+ kilka szkieł i innych - pewnie kilka kg) i czasem używam. Cały czas sie uczę fotografowania - i tak już zostanie.
Nie będę się wymądrzał ale będę czerpał wiedzę całymi garściami.
A jest tu wielu od, których warto zdobywać wiedzę!
Wszystkich serdecznie pozdrawiam!
Witam wszystkich
podobnie jak januszP. jestem "nowy".Fotografuję od zawsze to moja pasja.Jestem amatorem czytam i pogłębiam swoją wiedzę o fotografowaniu.Pierwszy aparat to Smiena chyba 8 teraz 5D i 24-70L.
Proszę o wyrozumiałość PROFESJONALISTÓW przypadku głupawych pytań z mojej strony
jako nowy - witam wszystkich forumowiczów :D
Witam!
Canon Board przegladam juz od roku ! a jako że jestem "wierny" firmie Canon (500n, 300 teraz 300d (rebel) ) to wreszcie sie zarejstrowałem! Przyznaje miałem chwile słabośći podczas wyboru mojego ostatniego aparatu! ale naszczeście w ostatniej chwili ocknąłem sie i zakupiłem CANONA:)
to by było na tyle!
Więc jeszcze raz witam i licze że zostane przez Was przyjęty do rodziny Canon :)
Witam:):):)
Witam
Na forum zarejestrowałem się po zakupie pierwszego w życiu DSLR'a...
W wolnym czasie zapraszam do obejrzenia moich zdjęć pod adresem www.mceyk.prv.pl
Pozdrawiam
mceyk
To ja też się ukłonię... Witam wszystkich!
witam wszystkich forumowiczow,
mam na imie Arek i z zainteresowania lubie wode ... pod kazda postacia: akwarystyka, zagle, nurkowanie ... , jestem zodiakalnym rakiem i po ... dawno temu i nie prawda ... przygodzie z analogowym eos'em powrocilem do hobby i ... wydawania ciezkich pieniedzy na przyjemnosci :-P
ucze sie i cwicze, ucze sie i cwicze i ... na razie tyle
docelowo mam zamiar powiekszyc swoj sprzet o statyw (chyba bedzie to sherpa 600r) a na niego jasny standard 50/1.8 jak i macro canona 100/2.8 (lub odpowiednik u konkurencji), w celu fotografowania zbiornika jak i jego mieszkancow, moze jesli bedzie potrzeba lampe z rozpraszaczem - strasza mnie tymi wydatkami starsi koledzy z forum :cool:
na razie tyle, do zobaczyska w plenerze
pozdrawiam
Witam i pozdrawiam wszystkich canonierów.
Jerzy S. z Przemyśla
Nadmorskie powitanie dla Wszystkich Forumowiczów dołącza następny wagon do lokomotywy Canon Board
witamy:-)
aloha
Siema !
Canona mam od przeszło 5-ciu lat. Fotki czysto amatorskie. Forum czytam od niedawna, lecz uważnie ;)
Pozdrawiam serdecznie !
Maciey
Cześć!
Forum przeglądam od 3 miesięcy, kilka razy napisałem...
Canona mam od pół roku, przedtem były analogowe Pentaxy, cyfrówka Fuji (S5000). Robie zdjęcia w domu. Sporo na spacerach/wakacjach, staram się też robić zdjęcia na koncertach (muzyki poważnej). Staram się uczyć jak dobrze robić zdjęcia, ale to jest truuuudne :).
Witam! Może pokaż jakieś zdjęcia z muzyki poważnej? Raczej rzadki temat na forum.
Witam!
Choć przy innej okazji juz to zrobiłem ale skoro jest na to specjalne miejsce to jeszcze raz witam wszystkich Canonierów i tym bardziej miło mi bedzie spotkać się kiedyś na jakimś foceniu. Forum poznawałem od roku, teraz czas na zdobywanie doświadczenia.
Pozdrawiam
Jurek (stratus)
Brawo i więcej takich!Cytat:
Zamieszczone przez stratus
nie kazdy czyta inne miejsca ;-) a tu sie co jakis czas wpada, glupio teraz mowic witamy skoro 'nas znasz' od roku, wiec powiem siema stary :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez stratus
Właściwie to sporo was już rozpoznaję, a niedłu i sam przestane być anonimowy i załączę jakąś foteczkę.Cytat:
glupio teraz mowic witamy skoro 'nas znasz' od roku
Pozdrawiam
PS
A że nigdy jeszcze nie cytowałem to w razie co z góry przepraszam.
Witojcież everybody. Od niedawna na forum i staram się czerpać z waszych doświadczeń. Mam Canona 3000N i cyfrowego kodaka z najniższej półki. Staram się zrobić ostatnio jakieś przyzwoite zdjęcie księżyca i zbieram na
350D. :mrgreen:
:-D
Witam 8-)
No to po dłuuugim podglądaniu forum i mnie czas się ujawnić i od razu przedstawić przy okazji. Mieszkam w Toruniu, zwanym ostatnio Mocherowem (w tym miejscu chciałem przeprosić za Ojca Dyrektora)
Prawnik z zawodu i wykształcenia.
Muzyk z wykształcenia.
Doktorant (jak wielu tutaj :) ), aplikant radcowski i jak jakimś cudem starczy czasu - fotograf amator (z naciskiem na to drugie).
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów, a w szczególności wielkie "joł" dla tych co wybierają się do Torunia w ten weekend...
Witamy, no i oczywiscie przypominamu o uzupelnieniu danych w profliu czyli wiek i loakalizacja, jesli to nie problem ;-)
DONE... rówieśniku :DCytat:
Zamieszczone przez Jac
Witam Kolezanki i Kolegow :)
Miłosz z Poznania
:p
Ja się już witałem, ale Ok. :-)
Witam ponownie.
Póki co, nie należę do teamu Canonowców, ale miejsce na półce dla 350D już jest :-) Mam nadzieję, że zapełni sie w obecne wakacje :-)
Pozdrawiam całą Canonowską brać i mam nadzieję, że nasza współpraca będzie układać się dobrze :-)
PS. Na półce aparat będzie tylko odpoczywał :-) :-) :-)
No to juz nalezysz :-), w/g niepisanego regulaminu ;-) miejsce na Canona jest wystarczajace na Canoniera...Cytat:
Zamieszczone przez herbie
Pozdrawiamy i witamy
na jakim instrumencie? :> ja obecnie jestem w IV klasie II stopnia organów. ;)Cytat:
Zamieszczone przez von Klamke
Wtrącę się "między wódkę i zakąskę" - ja skończyłem 8 klas PPSM waltorni, dodatkowo - skrzypce/fortepian. A w czasie studiów doszła gitara :)Cytat:
Zamieszczone przez marlon
Jezeli juz OT to u mnie bylo 7 lat fortepianu prywatnie, pozniej wlasnie 4 lata organów (+przez 3 lata takze fortepian) ale juz w PSM. Po gitarke chwytam, tak dla zabawy, czasem w domciu (stary elektryk taty, bez pieca - Jolana Galaxis :D)
A i trzymajcie kciuki tak kolo 11 marca - czeka mnie jakis konkursik w Olsztynie :D