fruuu sruuu za jeden poszło :)
Wersja do druku
fruuu sruuu za jeden poszło :)
ID 2430
Poszło dzisiaj :) za dwa
Dwa dni mnie nie było na forum, ale właśnie podliczyłem wpłaty na koncie i dalej nie ma kompletu.
dziś wpłacone : 34.80 zł (3 ID + 1 dodatkowy łańcuszki)
Czyli na zbyciu zostało 12 dodatkowych łańcuszków..
(przedytowane ze względu na błąd w liczeniu łańcuszków ;-) )
nie nie ;) ... 34.80 to 3 ID z łańcuszkami + 1 dodatkowy łańcuszek. Przeczytaj uważnie w pierwszym poście :P także zostało jeszcze 12 wolnych. Myślę, że jutro pare przelewów z dzisiaj zostanie zaksięgowanych to może lista zmniejszy się o połowę. Mi się specjalnie nie spieszy do pakowania kopert i przyklejania znaczków 8) , ale wypadałoby się pospieszyć, bo reszta która wpłaciła czeka niecierpliwie.
No wlasnie, niektorzy nie moga sie juz doczekac 8) :wink:Cytat:
Zamieszczone przez Diodak
No właśnie, właśnie! :)
kurde ja sie wyrobie next week z wplata...
Wlasnie. Wplacil czlowiek kase a towaru ani sladu!!! Jak do konca tygodnia nie dostane ID to popamietacie :mrgreen: Z kolega do Was przyjedziemy i wtedy Kola z Wami "porozmawia" :mrgreen:
Wer ist Kola ? ;-)
Kola moj drogi, to jest ktos! ;-)
No to poważna sprawa :mrgreen:... już adresuję koperty ;).
BTW dzisiaj wpłaciła tylko jedna osoba :shock: .
Poszly pieniazki za 2 ID:)
Witam - Moje Też Poszły - Za 1 Szt. :)
poszlo!
poszła kasa :) dzisiaj o 15 ;)
Posumowanie kolejnego dnia naszej akcji 8) . Dzisiaj dotrało do mnie 400% więcej wpłat niż wczoraj, czyli... 4 przelewy :mrgreen: . Do wszystkich wysłałem PW z przypomnieniem - zobaczymy czy pomoże. W zasadzie możnaby już zamawiać :twisted:, ale damy im jeszcze trochę czasu ;).
Czekam na przelewy od:
[DoMiNiQuE]
boski
Calliactis
Coronado
esenpe
fredi
Il fuoco
jarecki
jdw
Mac
Mario32
Nemeo
Nemo
sfw
Slaw
SP7UTO
thorin
Venio
Wciąż brakuje mi adresów wysyłkowych do:
jarecki
Mario32
UWAGA !
Zostało już tylko 12 dodatkowych łańcuszków. Jak ktoś będzie wpłacał i brał dodatkowy łańcuszek to niech napisze, że zamówił dodatkowy łańcuch i kolejne osoby będą sobie odliczały do zera ;). Z racji, że zbywające łańcuszki znalazły właścicieli, nadwyżkę z wpłat przekażę hazanowi na końcu akcji.
No, Panowie, ładnie to tak wstrzymywać całą akcję? Weźcie pod uwagę, że sto parę osób już wpłaciło a przez Was zamówienie nie może być zrealizowane. Przypominam, że deklaracje na ID były dobrowolne. :-?Cytat:
To moze ustalimy jakis dead line ? np. do srody, powinni wszyscy zdazyc, a kto nie zdazy bede musial czekac na kolejna partie :twisted: Co Wy na to ? Bo jak tak bedziemy czekac to skonczy sie na tym ze identyfikatory dostaniemy pod choinke :roll:Cytat:
sorry, że tak późno, ale w końcu poszło. W poniedziałek będzie u Ciebie pewnie
Mnie prawdopodobnie nie będzie przez najbliższy tydzień na forum, także proponuję deadline na czwartek (29.09.2005). Ostatnie przelewy spłyną w takim razie w piątek i będzie można zamknąć listę osób które wpłaciły i przygotować zamówienie. Przez ostatnie dwa tygodnie chyba każdy z zainteresowanych identyfikatorami, choć raz zaglądnął na forum - dyscyplina musi być :mrgreen: .
Diodak
Wyslalem Ci na PW wiadomosc. Napisz mi ile by tego bylo w $$, i tyle wysle Kuchatkowi.
Pozdrawiam
w weekend raczej nie dojdzie... w poniedzialek powinno juz byc u ciebie
Przecież odpisałem, że będę wiedział cenę przy wysyłce... ale jak się niecierpliwisz to możesz wysłać 6 zielonych i powinno wystarczyć ;).Cytat:
Zamieszczone przez KORD/EPKK
No tak , ale jak przeczytalem ze moze CIe na forum nie byc... A nie chce zalegac... Sam rozumiesz - nie lubie miec zaleglych zobowiazan i stad moja niecierpliwosc. Juz taki typ czlowieka jestem.... Sory za nekanie, obiecuje ze juz nie bede :)
Pozdrawiam
Sorry za opóźnienie, wysłałem rano.
Wyslane. Wywialo mnie daleko stad opoznienie :)
Ufff... przegapiłem ten wątek... ale już wszystko uregulowane... Przelew poszedł - też z Pekao... więc powinno być już na koncie...
Panowie, jako że dzisiaj jest ostateczny termin wpłacania aby w końcu zamówić te identyfikatory, pozwalam sobie przypomnieć spóźnialskim co do nich należy (Diodaka nie ma w tym tygodniu).
Koledzy spóźnialscy - proszę wysyłać :!: To przecież 10 minut zachodu :-?
Dokonałem edycji wiadomości Diodaka bazując na późniejszych wpisach w wątku:
Cytat:
Do 16.50 macie jeszcze czas puścić przelew ..
Mamy dziś deadline :twisted: :twisted: :twisted:.Jak ktos nie wpłaci to na następną ture czeka TAK :?: :?:
Zawsze jest ktoś taki co zamówi a poźniej owija w bawełnę...Cytat:
Zamieszczone przez Follman
Choćby nawet chodziło o 5zł.
Od przedszkola ciągnie się ten problem...
Dobrze, że ja nigdy nie byłem skarbnikiem.
Komornika na NICH ;)
A może "ruską firmę windykacyjną" :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez marcingreen
panowie z Ukrainy też bardzo skuteczni przyjadą czarnym BMW 750 z ciemnymi szybami (widziałem na takie na Ukrainie z ściemnioną przodnią szybą) i załatwią szybko sprawe (bez)boleśnie.Cytat:
Zamieszczone przez maro25
mysle ze (juz) kolejny PM i brak odzewu w ciagu 24 oznacza rezygnacje :mrgreen:
Witam !
Dzisiaj dokonałem wpłaty za 1 ID. Przepraszam za "poślizg" :(
To kiedy mozna się spodziewać przesyłki?
Góra 2-3 miesiące znając życie ;-)
tja:)
My tu gadu gadu a diodak szaleje na teneryfie za naszą kasę :mrgreen:Cytat:
zaraz lecę wpłacić kesz. sorka za opóźnienie, testowałem nowy aparat:P
Cytat:
Zamieszczone przez Il fuoco
Z tego co wiem to dedlajn był wczoraj o 16.50 :evil:
Inni znaleźli czas żeby wpłacić na czas...
Od poniedziałku (kiedy kończysz 18tke [przyp.red] :evil: ) bądź bardziej odpowiedzialny...
no to ja dalej będę namolny. Redagując poprzednią listę na podstawie wpisów, publikuje list gończy...
[DoMiNiQuE]
Coronado
esenpe
fredi
jarecki
Mac
Mario32
Nemo
sfw
thorin
Venio
na liście widzę sporo poważnych ludzi, panowie - bo zmienimy zdanie.. :confused:
A kilku z w/w panów udziela się na forum... więc nie mogą tłumaczyć się porwaniem przez ufo... no to jak?
Mam po ksywkach polecieć? :roll:
kurka a kiedy one beda wtedy (mniej wiecej)
Ja wplacilem jakis czas temu, wiec mnie z waszych list dluznikow zdejmijcie. Nie kazdy musi sie na forum przelewem chwalic.
Szkoda, że nie zareagowałeś wcześniej, byłoby wszystko jasne. Lista po aktualizacji wg. wpisów w wątku:
[DoMiNiQuE]
Coronado
esenpe
jarecki
Mac
Mario32
Nemo
sfw
thorin
Venio
Poszlo.
Wysłałem 28.IX.Sorki że tak późno.