true true, to i dla mnie dwa, zostaje jeszcze 60 sztuk, zachecam do kupowania smycz forumowych na te identyfikatory :) oto link do zgloszen na smycze
http://www.canon-board.info/showthre...2626#post72626
Wersja do druku
true true, to i dla mnie dwa, zostaje jeszcze 60 sztuk, zachecam do kupowania smycz forumowych na te identyfikatory :) oto link do zgloszen na smycze
http://www.canon-board.info/showthre...2626#post72626
Thorin, po prostu LOL, idz sie troche wyspij ;) Nie brakuje a z Twoja jest juz 63 szt. :D (no chyba ze ja juz jestem niewyspany i cos mi sie pomylilo).Cytat:
Zamieszczone przez thorin
Polaco, nie rozumiem Twojego Posta :) chcialem bezczelnie podkrecic zgloszenia na smycze przy okazji identyfikatorow, a o ile dobrze czytalem to na identyfikatory potrzeba 100 zgloszen ? swoja droga i tak jestem niewyspany, mam koszmarny dojazd do budy i jestem jeszcze po roboczym weekendzie, moze rzeczywiscie niewyspanie... niewiem, dasz mi znac jeszcze dzis wieczorem Polaco gdzie popelnilem blad a ja Ci odpowiem jutro o 4 rano :) papa
553
tpop
Tomasz Popowski
= 64
2527
GERALT
Emil Perkowski
=65
no to i ja 2ga wezme!! to mamy 66!!
Czy ja znowu zaspałem !? ;-) :mrgreen: ...
... oczywiście poproszę :
ID: 1703
Nick: Moris
Imię i Nazwisko: Adam Ludwik
i jest 67
ID: 218
Nick: Ted
Imię i Nazwisko: Tadeusz Bącal
to bedzie 68? :)
halo Polaco ? :)
Thorin, spokojnie, ja tez kiedys musze spac ;), zwlaszcza jak do roboty ide na 6-ta :evil: Chodzilo mi o to ze napisales "to i dla mnie dwa, zostaje jeszcze 60 sztuk" a w tym watku liczymy od 1-100 a nie ile nam zostalo do zrobienia zamowienia (tak jak w watku ze smyczami). A wiec, jak zamowiles 2 szt. to nie "zostalo" 60 a "mamy juz" 63 szt. (a raczej wtedy mielismy bo teraz to juz jest 68 szt. :D ).Cytat:
Zamieszczone przez thorin
Ps.: Jakby co to przechodzimy na PW zeby tego watku bardziej nie zasmiecac ;)
Ja zamawiam 2 szt.Cytat:
Zamieszczone przez Polaco
ID: 1467
Nick: kocis
Imię i nazwisko: Jacek Kęsy
No to jest 70.
nie wiem po co mi to, ale tez poprosze ;)
ID: 223
Nick: [DoMiNiQuE]
Imię i Nazwisko: Dominik Kociński
71 szt.
ID: 2067
Nick : Semtex
Imię i Nazwisko - Henryk Pohl
72szt.
ID: 3117
Nick: Smile
Imię i Nazwisko: Krzysztof Ratkowski
Jest 73.
ID: 2929
Nick: RJanusz
Imie i nazwisko: Radosław Janusz
Razem - 74!
taki pomysl: moze by tak jednak umiescic na tym identyfikatorze logo CB? bez niego glupio to wyglada....(i walic prawa autorskie). co wy na to?
ja cały czas jestem za kontaktem z Canon Polska i rozmowa w sprawie błogosławienstwa naszego 'projektu'...
ID: 1042
Nick: Gonzo44
Imie i nazwisko: Wojciech Bęczyński
ilosc: 2
jestem chyba 75 i 76
Troche sie juz pogubilem co zamawiam...legitymacje, identyfikator, ale nie wazne jestem z Wami :-)
Jakos nie moge obczaic tego FTP, w przegladarce sie laczy, ale w wincomanderze juz nie moze znalezc hosta i nie wiem jak zalozyc katalog - wiem lama jestem.
wyslij Kuchatkowi emailem te dane (wzglednie PW) i bedzie ok.Cytat:
Zamieszczone przez gonzo44
ID: 1830
Nick: Pazurek
Imie i nazwisko: P^a.tr_y-k Ko^b-ier.s.k_i
Ilosc: 1
Doczytacie sie w imieniu i nazwisku? Sorki ale nie lubie jak mnie kataloguja wyszukiwarki jakies po danych osobowych i wole tak to wpisac. ;)
Co do samego identyfikatora to moze zamiast "fanatic" (wezma nas za terrorystow) czy "addicted" wpisac po prostu "registered"?
No to juz mamy 77 szt. Jeszcze troche i bedzie git :D
ID: 2010
Nick: Harnash
Imię i nazwisko: Łukasz Harasimowicz
Ilość: 1
pozycja: #78
ID: 641
nick: sergi
imie nazwisko: Wiktor Bubniak
ilość: 1
jestem osobą nr 79...
pikne to, wiec ja tez sobie zycze.
1. nick: slonek
2. ID: 2426
3. imie i nazwisko: Sławek Rolnik
ilość: 1
ja zatem jestem 80-ty
kurde no to juz tylko 20:D:D
Mi też wydaje się to ciekawe może ktoś spróbuje !!Cytat:
Zamieszczone przez Venio
Dzięki za zwrócenie uwagi
juz byl taki co próbował. Nic z tego nie wyszło.Cytat:
Zamieszczone przez Semtex
Moze sie zle przylozyl?
Trzeba wystosowac jakies ladne pismo... Kto ma tu jakies talenta pisarskie?
trzeba przewertowac watek ,,czym sie zajmujecie?'' i znalezc ochotnika :DCytat:
Zamieszczone przez KuchateK
1. ID: 2684
2. Nick: Taj
3. Imię i Nazwisko: Katarzyna Śmigielska
4. Ilość: 1
Nick: Calliactis
ID: 1232
Imię i nazwisko: Konrad Loesch
zatem mamy już 81 chętnych!
ja w każdym razie jestem numer #81
jestes 82 :-)
I mnie! Ja też chcę! ;)
ID: 2362
Nick: Kaszek
Imię i nazwisko: Łukasz Warcholiński
Słownie: jedna sztuka :) Czyżby 83?
Znowu same wysokie ID ... a gdzie te mniejsze? dwu i trzycyfrowych było dopiero kilka :twisted: .
Zapomniałem doliczyć sobie drugiej sztuki także akutalnie mamy 84 sztuki zamówione... poczekamy do końca tygodnia na wszystkich niezdecydowanych ;-) .
Cytat:
Zamieszczone przez Diodak
Dwucyfrowych do tej pory naliczylem az jedna sztuke :roll: :mrgreen:
Ide zawolac hazana ;)
A moze by Hazan wyslal maila do kazdego forumowicza z zaproszeniem do tego watku ? Moze to pomoze...Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
1. ID: 1379
2. Nick: jarecki
3. Imię i Nazwisko: Jarek Mazur
4. Ilość: 1
Tez sie pisze . Tylko jak przelac kase z USA? Moze jakies konto?
1. ID# 3087
2. Nick : KORD/EPKK
3. Imie i nazwisko: Gabriel Widyna
4. Ilosc: 1
To bym byl 86...
Witam wszystkich !
Zastanawiam się co da taka plakietka. Na pewno pozwoli na rozpoznanie się na ulicy. W sumie miły gadżet. Ale rozumiem, że integrować się i poznać nie chcecie, czyli idea stowarzyszenia na razie odłożona. Mimo wszystko uważam, że wspólne działanie i doświadczenia pomagają się rozwijać (dużo szybciej - nie wyważa się otwartych drzwi). Internet nie wszystko załatwi. Ale też lubię różne miłe rzeczy, więc pomysł na plakietkę kuszący. Na razie "trawię" pomysł.
Można np dziewczyny na nią podrywać :P
ID: 1550
nick: fredi
imie i nazwisko: Ferdynand Trott
Sztuk jeden zamawiam. Warunkowo :) Nie chce zadnych obciachowych napisow po angielsku (eqipment, mentos freshmaker...), a juz z pewnoscia "addicted" czy "fanatic"...
...87...
Będzie jeden wzór.. narazie zostaliśmy przy Fanatic User ;) także jak się nic nie zmieni to będziesz się musiał okreslić czy chcesz czy jednak nie... narazie jestes w rezerwie.
fanatic user jest spoko;-)
Ewentualnie zrobisz przelew na konto Kuchatka... siedzi w USA to nie będziesz miał problemu... a ja się z nim później rozliczę. Problem to jak wysłać identyfikator... zwykły list do USA? dojdzie w jednym kawalku? nawet nie wiem ile to kosztuje :mrgreen: .Cytat:
Zamieszczone przez KORD/EPKK
Ja nie wiem co wam sie dzieje :P jest to na tyle mały napis ze chyba az tak nie przeszkadza by rezygnowac z całego ID :PCytat:
Zamieszczone przez fredi
Hehehe :) A ja mam jeden taki identyfikatorek już wcześniej :)...
Postanowiłem wykonać jeden próbny aby pokazać znajomym, którzy akurat są 'offline' z pytaniem czy ima takie 'cóś' zamówić. Powiem Wam, że są bardzo zainteresowani - niebawem ich dopisze do kolejki oczekujących. Oczywiście ja dalej jestem chętny na to aby dostać 'profesjonalnie wykonany'..
Ten był akurat wydrukowany na arkuszu folii samoprzylepnej, matowej, na cyfrowej, kolorowej, laserowej kopiarce Canona (!!!) :P Naklejony na plastikową kartę robi wspaniałe wrażenie :) Tak w woli informacji - koszt wykonania +/- 3,50zł ale niestety nie jest to jakość taka jak sitodruk, czy termosublimacja - widać zresztą jak się miejscami toner odrywa... Jednak miło popatrzeć - prawda? :)...
1750
domero
Dominik Kowalczewski
1
--88--
Chyba potrzebna bedzie ankieta... ja bylbym raczej za czyms normalnym typu Canon User.Cytat:
Zamieszczone przez Diodak
Id: 577
Nick: Elandril
Imie i nazwisko: Filip Mazurek
Czy to juz 89?
IMHO Vitez ma racje, zostańmy przy Canon User...Cytat:
Zamieszczone przez Vitez