Jestem fajna bo przytulam się do ściany w staniku? Znowu zdjęcie typu : "nie wiem co mam z tobą zrobić, to stań sobie pod ścianą". Ogólnie ok, no ale pomysłu nie ma za grosz.
Wersja do druku
Jestem fajna bo przytulam się do ściany w staniku? Znowu zdjęcie typu : "nie wiem co mam z tobą zrobić, to stań sobie pod ścianą". Ogólnie ok, no ale pomysłu nie ma za grosz.
ty to zawsze człowieka potrafisz zmotywowac :P
Micles - połowa zdjec z modelkami tak wyglada;)
z 1 strony zdjecia z historia czesto zalatują tandetą,
zdjecia fashion wygladaja jakby modelki dużo zioła spaliły, albo miały jakis zjazd,
a jeszcze inne wygladaja na zasadzie stan,usiadz,oprzyj sie, patrz na mnie i... PSTRYK.
technicznie mi się podoba to ostatnie:)
Vitez :P
dobra daje kolejne
Patrycja 2
Patrycja 3
Patrycja 4
więcej na na blogu :)
Patrycja 1 2 3 4 jak dla mnie za mocno świecona. Na każdym ramie, dloń na granicy przepału bądź przepalone.
Pozy rzeczywiście mało ciekawe ale nic nie mówię bo sam chyba kiepsko pracuje z modelkami :)
zresztą według mnie Loome ma rację.
pozwolę sobie nawiązać do bloga :)
mam nadzieję ze je tu wrzucisz- ósme z kolei bardzo mi się podoba
fajne, aczkolwiek wydaje mi się, że troszkę prześwietlone i przydał by się bardziej poważny wyraz twarzy modelki
To ja już się nie odzywam. Po tej ostatniej serii opadły mi ręce. Poczekam na coś na prawdę dobrego :D
Chyba przesadziłeś trochę z mocą lampy. Proponuję jeszcze pooglądać jakieś dobre pisma z modą i podpatrzeć jak można modelkę ustawić.
nie wiem czy na tym forum cz na jakims innym byl poruszany temat jasnosci bądz przepaleń na moich zdjeciach odpowiem tak jak wtedy, lubie chodzic po ciękiej lini obok przepaleń ale nie sa to przepaly, kaliborowalem monitor do labu w ktorym wywoluje zdjecia i wszystko jest o kfaktura skory JEST, dlatego moze Wy macie cos pojehcane z jasnoscia kontrastem i innymi ustawieniami ?
Ja nie pisałem o przepaleniach tylko o tym że modelka jest za jasna. Te zdjęcia zupełnie nie mają klimatu.
spoko :) dzieki za opinie moje zdanie jest inne :)
Spoko, ze zdaniem jak z dupą.
Są. Matematyka nie kłamie. To co nie jest czarne na TYM obrazie, jest przepalone.
micles czep sie tramwaja :P
Drobne przepały nie przeszkadzają, natomiast mankamentem jest dosyć płaskie i generalnie nieciekawe oświetlenie.
nr. 1 najfajniejsze, bardzo fajnie wyszlo tlo.
Patrycja w odsłonie business woman
Jakoś niezbyt biznesowe :P Wydaje mi się że o uwagę widza walczą dość mocno Patrycja telewizor i lampa.
wcześniejsze bardziej mi się podobają, tu podobnie jak przedmówca
Ten pomarańcz jest mało biznesowy, w biznesie tak jak w ubiorze bizneswoman powinny dominować czernie/biele i szarości :) ale poprzednie fotki pierwsza klasa.
Posadź ją z laptopem i kawą na neutralnym tle, gdzieś w okolicy komórkę dorzuć i będzie biznes woman zamiast "bałagan w kadrze" .
Po zaprezentowanych zdjęciach odnoszę wrażenie że zauroczony modelką "pstryknąłeś sobie sesyjkę" :? .
Vitez mysle ze odniosłeś mylne wrażenie :)
pokazuje na forum foty ktore mi przypadly do gustu ale to nie znaczy ze innych (takich jak poniżej) nie bylo
o to o niebo lepiej ... podoba sie :)
Pierwsze z BW jest już ok.
oj tak te 2 ostatnie najlepsze z tych dwóch- bieliźnianej i biznesowej serii, o ile można je tematycznie porównywać. Szczególnie to z papierami mi się podoba.
Co to jest to metalowe co trzyma owa business woman na pierwszym tym "pomarańczowym"? :lol:
jego brzeg biały wygląda jak refleks co nadaje mu w moich oczach postać metalowej rury :lol:
2 ostatnie calkiem fajne choc na ostatniej modelka ma 2 twarze, jasna lekko usmiechnieta i ciemna ktora jest strasznie ponura to mi sie nie podoba.
rodzinnie :)
Fajne.
Fajowe fajowe!
Żeby tradycji stało się za dość : ciemna krecha na parkiecie (z drugiego palca prawej męskiej stopy) out.
pisząc tego posta myslałem sobie, że w tym temacie micles da sobie spokój lecz nie :) musiało go tu przywiać :) heheh pozdrawiam i dzieki za odwiedziny
P.S. ale to nie moja wina ze maja parkiet z chin :)
micles miał racje, wyciąłem to pęknięcie i o niebo lepiej to wygląda, dzieki :)
Swietny pomysl. Bardzo mi sie podoba.
troche inne klimaty, takie bardziej domowe :)
śpiący Atos :)
troche inne klimaty, takie bardziej domowe :)
bleee nikt nic nie napisal a takie ladne zdjecie :)
teraz klimat miasta
Prawie grafikę żeś z tego zrobił. Ale podoba się.
Przez kolorki generalnie. Strasznie oczojebne.
nastepnym razem ide odkopywac auta sąsiadom a nie siadac do Psa :)
Ale to nie zarzut, dla mnie jest ok.
koniec focenia budynków :)
Sylwia
No i git.
Było by git gdyby nie ten okropny ringlight w oczach.
Chyba inaczej.