Zobaczymy. Ja Canona zabieram.
Wersja do druku
to aparat trzeba zabrać ?? :)
czyli nie pijemy? :)
A teraz - w pracy niby jestem do 15.30 ale jutrzejszy dzień jest na tyle głupi że nie wiem czy uda mi się skończyć pracę do 18.00 a nie mam na to wpływu.
Czy ewentualnie mógłbym prosić kogoś o poinformowanie mnie sms-em gdzie zasiądziecie przy piwku?? Oczywiście gdybym się nie pojawił o 18.00. Numerek podam na priv. :)
ja zabieram aparat, jak to będzie wyglądało....pełna profeska :)
ja też coś tam pewnie wezmę.. jak ktoś chce coś przypiąć i potestować z tego co mam to pisać bo wszystkiego nie biorę ;) -
Paweł g3 czasem jakbyś przypadkiem miał 14L czy 24L albo 200L to nie bierz ze sobą bo kasy na razie nie mam ;) i nie chcę na któreś z tych szkieł zachorować ;)
je też wezmę, ale niestety tylko kit albo sigmę.. cóż, nic lepszego jak na razie nie mam ;)
niestety nie dotrę, muszę zostać dłużej w pracy, może innym razem:(
Ja też niestety nie dam rady...ale liczę na to, że niedługo spotkamy się na zdjęcia...
Pozdrawiam
Konrad
Ja dałem plamę (również w domu :( ) ale fotki z wypadku chętnie obejrzę.
Mogą być też zkacowane autoportrety ;)
Link do relacji:
Relacja
super, mistrzostwo świata :) ja jeśli można, poproszę o negatywy na płytce
Artur jesteś tak piękny jak i Ja :):):)
A tu nasz kolega Canclerz!!!
Info dostałeś na PWCytat:
Zamieszczone przez Waldeczek
Jakość zdjęć z 5DII przy iso 3200 zaskakuje, duża rozdzielczość pomaga, LCD świetny.Cytat:
Zamieszczone przez arturs
16-35 fajny ale jeszcze się w nim nie zakochałem.
który się chwalił telekonwerterem 1,4 kenko
gdybym nie sprawiał wielkiego problemu to chętnie bym przymierzył :)
i gdyby ktoś miał też 1,4 canona to też chętnie przymierzę :)
proszę o info na priv
Chyba się podepnę do Was na nastętępne piwko :-)
no skoro tak prowokujesz to trzeba by coś pomyśleć ;), nikoniarza też wpuścimy ;)
P.S. Radzio - jak tam poszła matura?
witam, jak na razie jest dobrze, polski i angielski pisemny ok, prezentacja 20/20 (nie chwaląc się oczywiście..;)) W środę najgorsze, czyli matma. W piątek angielski ustny i będzie po wszystkim. Jestem dobrej myśli:)
Wczoraj poznałem Jurka osobiście :), podpinaj się. :P:P
p.s.
to może znowu jakaś prowokacja na Sienkiewce ???
radzio kończy maturę w sobotę czyli przyszły tydzień :)
proponuję jakoś na początku tygodnia, może poniedziałek lub wtorek :)?
Witam wszystkich.
Tak się dziwnie złożyło, że Radosław wspomniał mi o spotkaniu Canonowców...
Więc i ja może się przyłączę??
Nie ma nikt nic przeciwko???
slavek - chyba żartujesz
przyłączaj się :)
No to tak mialo byc coby delikatnie podpytac.
Odnośnie spotkania - mnie terminy odpowiadają:
poniedziałek-piątek: codziennie po 15.00
sobota-niedziela: zależy, czy nie wypadnie mi coś pilnego (bo najbliższy weekend już mam obstawiony)
Pozdrawiam.
mnie tam na tygodniu pasuje raczej, chyba że mecz akurat będę focił.. a w łikendy to różnie bywa..
i jak, myśleliście o jakimś terminie? Wybiera się ktoś może na Święty Krzyż w niedzielę? Będzie tam jarmark świętokrzyski, więc pewnie i coś (ktoś) ciekawego się znajdzie do sfotografowania :) slavek_g i ja się wybieramy, więc może ktoś dołączy?
w sobotę i niedzielę focę mecz o VIVE więc się nie wybiorę na pewno..
a na tygodniu jakiś dzień można by ustalić
jak dla mnie to wtorek/sroda byloby najlepiej.
ale jesli wykminicie inaczej, to postaram sie wpasowac.
pozdrawiam.
no i cisza...
nikt nie ma czasu??
ja czas mam a ponieważ nie zauważyłem żadnej konkretnej propozycji to:
czwartek 19.00 plac artychów :)
A nie dało by się tak kapkę wcześniej??
Tak powiedzmy o 18??
Bo niestety mnie strasznie ograniczają busiki do mojej wiochy... :(
i tak po 20 ciężko mi już czymś wrócić.
no to 18
jeśli można się wtrącić to może następny tydzień i jakiś piąteczek............może być 18
a może by się koledzy do mojej grupy przyłączyli? :) bo my już grupowo focimy od kilku miesięcy....
przekladanie, przekladanie....
moohra daj cynk :)
dobra, ja nie będę nalegać.
jak wszystkim spasuje termin jakiś konkretny to ja się dopasuję.
pozdrawiam Panowie.
zgaduję że ta grupa to http://www.ckfoto.pl/index.html .. hmm... w sumie to na piwo się umawialiśmy ale w przerwie zdjęcia porobić można ;) daj jakieś info co gdzie i jak
A ja naiwny tam lookałem http://moohra.deviantart.com ....
czyli czwartek skreślamy???
mnie też by ten tydzień odpowiadał raczej, w przyszłym może być ciężko. Ale postaram się dopasować... moohra, ja też bym się pisał :)
wiec jutro jest czwartek.
dlatego tez, Ci którzy mogą i chcą to może 18.00 Plac Artystów.
Posiedzimy przy jakimś piwku i może ktoś odważy się pofocić po %%%
jak się zbierze taka "kupa" ludzi to nie będą wiedzieć co się dzieje na sienkiewce :)...
ok będę w czwartek 21 maja o 18:00 na Placu Artystów , ale na focenie to się umówimy na inny termin bom już zajęta. Moja grupa ma spotkania co drugi tydzień, obecnie w Mundo - więc w przyszły czwartek zapraszamy chętnych
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
na deviancie to ja jestem sama :) na ckfoto to już moja grupa
Niestety ja i slavek_g dzisiaj nie damy rady przyjść, bo mamy okazję pofocić na jakimś koncercie na Kadzielni. Mamy możliwość zabrać jeszcze dwie osoby, może byłby ktoś chętny? Bo i tak chyba na to dzisiejsze spotkanie nie ma zbyt wielu... a jak mówi Waldeczek, można by się umówić na przyszły piątek. Może więcej osób by wtedy mogło przyjść?
mała poprawka do postu Radzia.
o 18 bedziemy na placu artystow.
jesli i Wy sie pojawicie, to my nie idziemy na koncert.
ja się wybieram..