dobra panowie czas na konkrety konkretów co z jutrem??
Wersja do druku
dobra panowie czas na konkrety konkretów co z jutrem??
Ok generalnie możecie mnie wykreślić. Nie ma realnych szans żebym jutro mógł wyleźć z domu. niedziela też by odpadła. no trudno, czekam na wyniki i będę z wami duchem :) :P Pozdro!
Ja przychodzę. Mam dojazd jednym autobusem, więc stracę najwyżej 2,34zł, trochę czasu i energii termicznej.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Do osoby która ewentualnie chciałaby być wcześniej : mam blisko z domu na dworzec, ~7min autobusem, a i pewnie o 10:00 będę już gotowy, więc jak coś, to może dać znać na kom i nie będzie siedzieć na dworcu sama.
696305422
Ja tez zamierzam przyjsc.Reszta potwierdza obecnosc?
hmmmm... tak sie zastanawiam... o ktorej z wyra wyskocze...
do pkp mam rzut beretem (z antenka)... ale ja len jestem... <mysli>
jak nie zasne na pociąg to tez się zjawie i jak coś kontakyuje sie z Miclesem bo moze bede wczesniej :)
Tylko przed 10:00 nie dzwoń :P
spoko spoko :)
aaaa na Bydgoszcz Główna tak??
to jeszcze moze ustalmy jakis punkt gdzie sie spotkamy
Po prawej stronie od wszystkich kas? W "prawym górnym rogu" całego dworca, patrząc od strony głównego wejścia.
cholera ojciec wyciągnął mnie do firmy na remanent i kupa z wyjazdu ale jak wyrobie się do12 to przyjade autem i bede się kontaktował z Miclesem.....
kurna zawsze coś..... ale sprzęt mam gotowy wiec jak da rade to migiem się zjawie :)
Spoko, nie uciekniemy ci :D
Nie byłem tam fotografować słupków akurat ;p Musisz mi uwierzyć na słowo ;d
Ale płotu nie postawili? Bo do parceli można dojść z wielu stron, i jak przynajmniej z jednej nie będzie widać tabliczek, to można wbijać.
Płotku nie było tylko co 5 metrow wielkie słupki z tabliczkami teren prywatny ale i tak każdy się ładował bo nawet ze mną sie jakiś 3 4 ludków zjawiło i też "nie zauważyli" tabliczek ;]
Pewnie chcą się zabezpieczyć, żeby nie odpowiadali za ewentualny wypadek, chociaż nie wyobrażam sobie, żeby ktoś sobie coś tam zrobił. Przecież tam jest bezpieczniej niż w hipermarketach coniektórych :P
15minut temu wstałem :P
Leniuch.
Na bydgoskim plenerze CB pomimo przeraźliwego ziąbu i pięknej, słonecznej pogody stawili się :
Festyk
EchoX
micles
Nie stawili się :
adino (kłopoty z samochodem, ale wykazywał dobre chęci)
Kamil Wolski (okropny leniuch, zaspał)
graphite (J/W)
Goomis (ciągle chory)
Dziękuję wszystkim przybyłym za udział!
dobra ja dopiero wróciłem z firmy więc nie dałem rady......
chłopaki to pokażcie jakieś efekty niech zoabcze co straciłem :/
Obrabiam...
Usprawiedliwiony ;P
Moje fociszcze : http://www.storage1.cba.pl/galeria/pkp/
Najlepsze w moim wątku będą za 5min, jak wybiorę i wrzucę na neostradę...
Noo, całkiem fajne :)
Widzisz Festyk, dobrze mówiłem :D
słuchajcie a moze macie gdzieś tam w okolicy jakieś obumarłe miasteczko lub fabryki?? to by było warte godnego spotkania o ile by nas nie przepędzili :P
A moje tutaj:
http://canon-board.info/showthread.php?t=5488&page=27
A możesz jaśniej?
Ale kto i co?
o lol kto komu??
To ja może zażegnam nieścisłości :
Mamy kilka ruin w okolicy, najbardziej znane to Przyłęki (wielki kompleks - niedokończona rzeźnia, prawdopodobnie z powodu upadłości. Budynek w stanie surowym, w pełni zwiedzalny, wręcz posiadł mój atest BHP :P, co do reszty to się nie wypowiem, bo nie byłem. Można by w sumie zrobić plenerek do Przyłęk, dawno nie robiłem tam fot. Możnaby z laskami, możnaby i bez.
Kto chętny i na kiedy?
Z ruin mamy jeszcze Fordońską owczarnię, ale to raczej tylko zzewnątrz, okolice Myślęcinka, wygląda to jak małe opuszczone osiedle, mamy również opuszczony budynek wgylądający jak piętrowy parking przy Inwalidów, również stary budynek na Ludwikowie jak i przy Gdańskiej.
no to troche tego macie :)
Do tego przy Gdańskiej raczej nie uda się wejść.Jest jeszcze opuszczona i spalona hala sportowa na Saharze.
Kamil sugerujesz coś?? :P
Nie, nic ;)
Szkoda ;)
Idziemy gdzieś? :?::-P
siakieś propozycje ??
Bierzemy dziewczyny do miasta na zimową sesje? :D
Zaproponuj coś ktoś :rolleyes:
Cwaniak się znalazł ;-) "coś ktoś"... ;-)
Jakby co to ja pewnie też znajdę czas.
Bo jeszcze tu nic nie ma. W najbliższych dniach coś zapodam. Może nie tyle by się pochwalić czy też pytać o zdanie, co informacyjnie właśnie ;-)
Mi wstępnie wtorek pasuje, jeśli nie macie nic przeciwko to przyszedłbym, byłaby okazja by pogadać, czy też poznać się chociażby ;-)
No to wstępnie 1 osoba się zgłosiła z forum na Wenecję we wtorek ;) Who wanna be next? :rolleyes:
BTW. Wie ktoś może gdzie w naszym pięknym mieście mogę dostać parasolki 'foto.' albo jakieś zwykłe?
Pozdrawiam ^^
no to pięknie znow sie nie załapię