heh no raczej nie uwspółcześnić.;)
Wersja do druku
Te linie intrygują i dopełniają zdjęcie.
Mnie się podoba bo "zastanawia" i jest ładne, artystyczne.
pikne! córe też masz ładną :)
powiem tak, prawdopodobnie wszystko jest zasluga niesamowicie urokliwej mlodej damy, ale zdjecie ŚWIETNE:) cieply przekaz emocjonalny:)
tekstura nie bo to juz tak leci na plakat albo okładke ksiązki ale samo zdjecie JEST rewelacją
Bardzo fajny efekt. Jak sie takie tlo robi?
bardzo fajne, ma swój klimat. Świetne barwy.
Czy mogę prosić to samo jednak ze zmniejszonym kryciem "lini" na córeczce, tekstura super tylko te linie na dziewczynce troszkę mi nie leżą, przepraszam za marudzenie ale będe wdzięczny;)
fajne zdjęcie!
Widzialem to zdjecie na forum nikona, bez tej forsownej obróbki i bylo o niebo lepsze. Nie wiem czy Ty jestes autorem czy po prostu je gosciowi ukradles. Jesli Ty jestes autorem to sorry.
Hihii... On jest autorem. Znamy tę malutką piękność od jakiegoś czasu.
podoba mi się
niesamowity klimat... jak z japonskich horrorow... bardzo dobre
pozdrawiam
Marcin Tomczak
rewelacyjne.
a mi nie z horrorem, lecz z urokiem dzieci - potrafią się szybko nową zabawką znudzić, rowerek stoi i czeka, a dziewczynki już pełno wszędzie. bdb!
B.dobre.Baśniowe.Dobrze wykorzystana jasna trzysetka.Pozostaje z przyjemnością patrzeć.Pozdrawiam.
Fantastyczne! Niesamowity klimat. Doskonały pomysł na zdjęcie.
Ładne. Ma w sobie to "coś".
w sumie nie potrafię ocenić które najlepsze (bo dla mnie świetna) ale chyba ostatnie
pozdrawiam
urocze :-D
dodatkowo 1, 2, 3 dla mnie bomba :-)
Mistrzostwo!!!! Genialne. Az pytanie: czym zrobiles je?
No jak to, przecież widać.. Andrzej robi Nikonem :mrgreen:
No Andrzeju, nie posądzałbym Cię że podpiszesz się takim nickiem ;)..
Nie wpadłem tutaj wcześniej na Twój wątek.. zdjęcia jak zwykle super dobrze dobrane kolorki, jakaś akcja, odpowiednia GO - zawsze z dużą przyjemnością oglądmy z żoną twoje prace.. brakuje jeszcze tu na forum tego z walizką na peronie.. IMHO jest genialne.. ja nie doszedłem jeszcze niestety do takiego etapu zdjęć ale pracuję usilnie wzorując się m.in. na Twoich które z innego forum są mi dobrze znane..
Pozdrawiam
podskok bym powiedział 35 1.4 (??) też jestem ciekawy
Piękne, córa będzie miała wspaniałości do oglądania i wspominania za ileś tam lat.
mnie się zawsze twoje zdjęcia podobają :) widziałam większość już tu i ówdzie....nie pogardzę większą ilościa:)
Cieszę się że fotki nie zanudzają jak to często z albumowymi fotkami pociech naszych bywa.
Sam staram się aby choć odrobinę wyrózniały się z miliona innych robionych przez zakochanych rodziców na codzień.
Czasem sie uda, częściej nie. Bo modelka nad wyraz niesforna i nijak sie ustawić nie da.
Ma to jednak tę zaletę że zdjęcia są naturalne, co mam nadzieję widać.
A co do techniki to na przemian Sony i Nikon. Nie pamiętem które czym robione i nie zamierzam sprawdzać nawet, bo uważam że to nie ma znaczenia. Co innego szkła. Tu 85/1.4 i 70-200/2.8. Tam gdzie dziecko nie ucieka z GO staram sie zawsze "stałką" operować, ale tam gdzie sie rusza (czyli przeważnie) szybki zoom staje sie niezbędny.
Jeśli chodzi o fotki "peronowe" to nie dodałem bo to z wakacji więc nienajświerzsze już.
Bardzo fajne zdjęcia. 1 podoba mi się najbardziej:)
super zdjęcia! córka urocza! i bardzo podoba mi sie tez jej płaszczyk ^^
Wow!!!
2 i 3 - moi faworyci! Genialny Krasnoludek :)
Dla mnie wszystkie świetne.
Super radosc bije z tych zdjec.. Masa pozytywnej energii.. I to mi sie najbardziej podoba.. Kadry swietne. Momenty.. Majstersztyk po prostu :)
2 klasyka :)
Zapodaj wiecej, prosze :)
Boskie! Już myślałem, że zobaczę kolejne albumowe, pocieszne fotki.
Dołączam się do prośby o więcej zdjęć.
Wiem czego mi brakuje, zdjec z oczami, zeby je widziec i dostrzec emocje.
świetne foty!!! :)
uffff
super
jak dla mnie Nr 1 jest Nr 1
Wszystkie bardzo fajne, w każdym świetna kolorystyka, ciekawe ujęcia. Strasznie mi się podobają...
Jestem pod wielkim wrażeniem. Zarówno "modelka" jak i fotografie nieprzeciętne. Gratulacje
zarowno 1 i 2 seria - rewelacja :)
Hmm... połączyli wątek z marca z wczorajszym. Nowe zdjęcia od strony 12 , jakby kogos interesowały.
Krzywo :PP
A tak na serio - bajecznie.
Ech Andrzej!
Fantastyczne te Twoje zdjęcia! I tylko w połowie jest to zasługa pięknej modelki! Uczyć się trzeba od Ciebie!
Pozdrawiam imieninowo!
2 z drugiej serii jest po prostu cudowna
pozdrawiam
kojarze cię z plfoto. zdjęcia z walizką i aparatem na molo (?) bardzo bardzo!
poza tym zdjecie żony na poczatku wątku: wow.
p.s. nie interesuje mnie czy nikon czy co tam. zdjęcia świetne.
A tak w ogole, to dziewczynka jest klasa ubrana.. Tak schludnie, z klasą.