pada pada pada
proszę się nie dopatrywać czasem błędów technicznych :>
Wersja do druku
U mnie śnieg, od wczoraj cały czas deszcz... Jutro mam nadzieję, ze troszkę przestanie bo wybieram się z małżonką poobserwować lokalne budowy w poszukiwaniu budowy projektu który nam się podoba :D
A niedziela tez już zaplanowana.
Dobrze, że 11go zajrzelismy na chwilkę do Księżego.
Kilka fotek niżej:
Ciekawe kto tam ślubniaki pstrykał?
No dzień wcześniej chyba ostra impreza była, skoro miałeś takie problemy z utrzymaniem pionu ;)
Ja uwielbiam takie kadry :D
Ja przepraszam ale się wyłamuje :( Niestety nie wyrobiłam się z projektem, który muszę oddać za tydzień a sporo zdjęć do zrobienia później obrobienia i zmontowania, nie wiem kiedy ja zdążę :(
22.11.2008 godz. 11.00 (tu wpisz miejsce)
luter78 (sponsor)
aligator16 (sponsor)
djcargo (sponsor)
Blackrado (sponsor)
Hiv (sponsor)
analogforever (sponsor)
strebor (sponsor)
Ja jak wspomniałem też nie dam rady. Zreszta pogoda na jutro podobnie jak dziś...
to może po prostu przełożymy ten plenerek? :D np wyczekamy zimy ze śniegiem ? :D
To kto będzie w sobotę? Podobno ma być wtedy atak zimy :)
Jestem za.
A co do ślubików pod remizą to spotkać je tam można chyba często.
Wygrzebana z mojego archiwum:
[URL=http://imageshack.us][/
Ja znalazłem podobne u siebie :D
bo na tym Księzym Młynie to już chyba wszystko obfotografowane z każdej strony,ciężko o duże inowacje,ktoś się deklarował że przyprowadzi koleżankę jako modelkę ,ale sie wycofał,może koleżanka przynajmniej przybędzie.Kolega Strebor coś zniknąl z forum,pewnie się mocno szykuje i przerabia swą cyfre na analoga żeby nie być rodzynkiem w sobotę ,nie można go zawieść.
to przekładamy??????, snieg pada, troche ludzi sie wykruszyło
sie rozpadało..... :(
mnie jest wszystko jedno czy sobota czy niedziela, tylko dajcie znać w miarę wcześnie :>
No je niestety jutro też odpadam :( czekam na nowy termin.
Mi wszystko jedno czy jutro czy w niedziele. Jutro pewnie po śniegu będzie chlapa :( A jeżeli tyle osób już się wykluczyło to może innym razem - kiedy śnieg będzie śniegiem, a nie szarą mazią :)
NO TO JA OFICJALNIE ZARZĄDZAM
JUTRO NIE MA PLENERU (chyba, ze ktoś się uprzez i zgada to przecież nikt mu nie zabrania:P)
OFICJALNIE PRZEKŁADAMY
no właśnie na kiedy??
Potem ja moge dopiero
13-14.XII i
20-21.XII
:(
zrobiła się znowu niezła pogoda,czy jutro lub w niedzielę, ktoś się może wybiera,tym bardziej że w hali sportowej jest festiwal haftu ,koronki i arcydzieła.Może będą jakieś laski z łowickego w koronkowych parchanach :-D
ja byłam na księzym ale w tygodniu :D wieczorem ...ja to nie wiem gdzie wy te zdjęcia robicie tam jest pełno budów, jedynie ta uliczka gdzie są stare mieszkania robotnicze można fajne zdjątka porobić
to moze jak bedą chętni na 13/14 XII zmienimy miejsce?
mnie tam sie przejadł Księży Młyn bo codziennie w pracy tam jestem ;/
No ja byłam w zeszłym tygodniu jak sieg spadł
Chyba brzydka musisz być żeby w nocy sama chodzić po takich miejscach :-D
A zdjęcie bardzo ładne.
Dzięki :> brata zabrałam ze sobą.
Czy coś słychać w sprawie plenerku?
Drodzy Państwo to może jednak ta sobota 13-tego ;) ?
13 - dobra data, a o której? Ja bym była bardzo chętna, ale lustrzankę mam dopiero od 1,5 tygodnia i z warsztatem u mnie kiepsko ..., ale może też się czegoś od Was nauczę.
Tatanko...to bardzo dobrze dla Ciebie, będziesz miała komu potruć w temacie :D
Niestety ja odpadam, dzisiaj się dowiedziałam, że mam zajęcia:(
O, szkoda ...
To ile jest osób chętnych na 13-tego?
Ja z checia, po nowym roku :(
Ja owszem z checią np w tygodniu się spotkać mogę :D środy i czwartki(do 16.45) praktycznie wolne mam :D ale pewnie wam pracującym nie pasuje taka opcja...:(
Z godziną dostosuję się, chociaż im wcześniej tym lepiej. Dni teraz są krótkie, o 15 już ciemno się robi, a światło przydałoby się. ;) A gdzie się spotykamy?
szkoda że nie w niedziele, bo w sobote do pracy musze iść :(