przecież to pingwin Tux
Wersja do druku
Ja sie nie znam :P Dla mnie to wyglada, jak kurczak :P
Bo się dobrze zamaskował w trawie. Jak to łowca ;)
u mnie na lapku w miare porzadek, jak widac... a na stacjonarce w tle rowniez zdj mojej Lepszej Polowy (inne niz tu), ale burdel w ikonach wrecz zatrwazajacy, wiec nie pokazuje, bo wstyd ;)
nie rozumiem po co wam tyle ikon na pulpicie :roll:
sporo załatwia pasek szybkiego uruchamiania ;-)
za to moją wadą są częste zmiany tapety... tu na obu fotach... synek :D
Napisał XLesio
Ewo droga.. Gdzieś się pogubiłem.. TO KIM JEST SIOSTRZYCZKA SYNA, SKORO NIE TWOJĄ CÓRKĄ???
oj XLesio XLesio życia nie znasz??:-D
nie zawsze jednemu mężczyźnie daje potomstwo jedna kobieta lub może raczej - nie zawsze jeden mężczyzna daje potomstwo tylko jednej kobiecie
Ewo fotka śliczna
Znacie brzytwę Ockhama? "Non sunt multiplicanda entia sine necessitate" - 'Bytów nie mnożyć, fikcyj nie tworzyć, tłumaczyć fakty jak najprościej.'
NO TO POLECIAŁEM PO PROSTEJ :) Ale ponieważ od wszystkiego są wyjątki, to ja już wszystko rozumiem i obiecuję nie paszczyć więcej :mrgreen:
mwx - wodne dla mnie bomba!!!
A ja tak;) Na laptopie:
Ikony tylko to do tego co potrzebne.
Arek, jaki lokalny patriotyzm! :D
Raz na pół roku przeprowadzam sprzątanie, które właśnie się zbliża :)
Czemu tylu mac'ówców używa syytemowych tapet? Tym to dziwniejsze na forum fotografów.. ;)
axel-san co to za pasek masz na dole? To jest pełna wersja Rocket dock?
Podoba mi się to dalsze rozwijanie ikonek ;-)
Object Dock, wersja darmowa od pro rozni sie chbya tylko tym ze mozna miec w nim jescze ikony z tray-a. Bardzo fajne przyjemne funkcje ma ten programik. Odkod go mam wszytko jest pod reka :]
pożyczyłem wodoszczelny aparacik (olek) - w pierwszej chwili masz pewne opory, żeby się zanurzyć z włączonym aparatem :shock: za pierszym razem sprawdzasz wszystko :o potem jakoś już leci, oczywiście o kadrowaniu pod wodą praktycznie nie ma mowy, ale i tak polecam :wink:
Jak patrzę na statystyki forum którym administruję to aż serce rośnie ;-)
"Przeglądarki użytkowników:
1. Firefox - 338
2. IE - 68
3. Opera - 58"
Żeby nie było nieporozumień - nie jest to forum 'miłośnicy firefoxa' ;-) , spotykają się na nim ludzie których ciągnie do lasów dzikich i bezkresnych...
Poza tym można mieć większą liczbę pasków "przeźroczystych" i takich "zakładkowych". Polecam dla ludzi którzy lubią porządek na pulpicie.Cytat:
Object Dock, wersja darmowa od pro rozni sie chbya tylko tym ze mozna miec w nim jescze ikony z tray-a.
A ja w pracy mam tak:
Blindseeker - w pracy na GG siedzisz :razz: Wydalo sie :razz:
U mnie to wyglada tak:
Jak widze porzadek mam nienajgorszy:mrgreen:
No sniper malo masz ikonkow ;)
axel-sam - tez juz mam object docka, strasznie mi sie spodobalo to ustrojstwo :D
GG to nasz oficjalny komunikator w pracy ;)
Ja też mam object docka (a nawet dwa! w #44 do zaobserwowania), ale nie widziałem u mnie takiej opcji co by się ikonka rozjechała na kolejne ikonki ;/
Może delikatna podpowiedź gdzie i jak to poustawiać bo miałbym ułatwione życie, a tak to mam wszystkie programy do obróbki zdjęć osobno ;/
My turn:
Wbrew pozorom to stary dobry XP;), na dodatek świeżo po reinstalacji, ale raczej nie trzymam za dużo na pulpicie, skróty jakieś jeśli już - nie trzeba nic przenosić przy formatowaniu etc.
Szanuję przywiązanie do marki, ale jakoś mi to tak (bez urazy MaciekH ;)) onanizmem sprzętowym zalatuje.. :)
Maciek masz piękny pulpit mnie w realu troszkę tego sprzętu jeszcze brakuje
pozdrawiam
A co to za obiektyw, ten pierwszy z lewej - z zielonym paskiem...?
...a zatem czy rozsądne było kupować to szkło zamiast niezłego modelu opartego na klasycznej, niefresnelowskiej, optyce?
Kogo pytasz, bo ja miałem wersję non-DO?
Czy rozsądnie czy nie zapytaj tych, którzy:
1. zostali wpuszczeni z DO na stadiony w USA (podczas gdy inne flinty lądowały w przechowalni) i wrócili ze zdjęciami.
2. kupili dobre egzemplarze ($5000 ;) ) 400/DO i mają porównywalną ostrość wide open z tą z 300/2.8L + 1.4 TC
3. sprzedają z powodzeniem zdjęcia z obu szkieł DO.
Ale to nie są moje szkła:P Zresztą jak sie bliżej przyjrzeć to brakuje sensu troche w tym zestawie, chociazby wspomniany 70-300 DO;) (WTF?):D
Tapetka wypuszczona przez samego Canona zdaje sie...
To ja zapodam mój pulpit.
Zawsze staram się utrzymać jak największy porządek, ale różnie to bywa :-D
tam wiewiórki popylaja po tych drzewkach? :P
Zonk - dajesz prawym na pasku i wybierasz Dodaj>> New "Custom FlayOut menu" i podajesz sciezke do katalogu ze skrotami
U mnie pulpit bez bajerów.
Tapeta zmienia się dość często, ale zawsze w podobnych tonacjach.
format zaowocowal zmianami :)