4.30 z Katowic, czyli ja musze szanowne 4 litery obudzic kolo 3.40... niby lepiej, ale w sumie niewielka roznica dla mnie :P
PS
Poza pontonem zaczalem sie tez rozgladac za siatka maskujaca...
Wersja do druku
4.30 z Katowic, czyli ja musze szanowne 4 litery obudzic kolo 3.40... niby lepiej, ale w sumie niewielka roznica dla mnie :P
PS
Poza pontonem zaczalem sie tez rozgladac za siatka maskujaca...
ja kupilem ta - http://www.rangershop.pl/product-pol...stemBasic.html
spradza sie - raz w ferworze walki zostawilem ja pod drzewem i zapomnialem pod ktorym.. troche jej szukalem :oops: :mrgreen:
jesli chodzi o wymiary to da sie przykryc samego siebie + aparat na statywie :)
Ranger Shop tez jest ok ,tylko realizacja zamowienia troche (ok. tygodnia) trwa :roll:
Pogoda sie kasztani coraz bardziej.. jesli jutro popoludniu nadal bedzie taka kicha to ja sobie odpuszcze sobote.. pospie do 7 a potem do warsztatu pojade.. nie jestem az takim napalencem na ptaki (przynajmniej narazie):mrgreen:
Zawsze mozna sprobowac sie zgadac popoludniu/wieczorem na jakis onanizm + piwo.. czy cos.. moze wieczorny plener w katowicach, jesli nie bedzie nic walic z nieba?
jesli pogoda sie nie poprawi to faktycznie sesnu ten wyjazd nie ma :???: .. tymbardziej, ze mrozno jest a siedzenie kilka godzin w bezruchu w takiej temp. moze byc srednio przeyjemne ;-)
z wieczorem nie wiem jak bedzie bo musze w 2gim aucie opony zmienic ale jak mi sie uda wyrobic w miare wczesnie to jestem chetny :-)
No.. chyba nie pojedziemy jutro w krzaki.. co do wieczora, to zobaczymy jak sie akcja rozwinei i czy wogole beda chetni:)
to niby kiedy ten wieczorny zlot?:P
em... to co... goczalkowickie jutro odpada?
Ja niestety odpadam, nie udało mi się wymigać od pracy. Mam dyżur i siedzę w domu tym razem.
przy takiej pogodzie jestem za tym by przelozyc plener.. za duzo wody w roznej postaci leci z gory :?
co do wieczornego plenerku, to jesli pogoda pozwoli - jestem za :-) .. u mnie jeszcze jest kwestia tego jak sie Gosia bedzie czula ale jesli bedzie ok to sie pisze :-)
Nie wiem jak u was, ale u mnie swieci slonce i jest prawie czyste niebo... Kuba, pamietasz jak mowilismy, ze jak sie nie pojedzie to tak wlasnie jest? :mrgreen:
Co do wieczora, ja jestem chetny. Proponuje poczekac do godziny 16-17 i jesli zbierze sie nas wiecej niz jeden:P to mozna kombinowac. :)
PS
Szkoda ze nadal sa problemy z IRC bo mozna by sie umowic o konkretnej godzinie i wtedy obgadac wszystko..
ja moge powiedziec tyle ;]
sorrki za OT.
Badi jakie OT? Pozostajemy na Slasku caly czas :P
slask? jaworzno? ;]
okay, przezdrowialem troche. juz w miare prosto chodze. tak po ludzku, po czlowieczemu sie do akcji wlaczam ;]
Czy ktoś planuje coś odnośnie Goczałkowickiego w ten weekend?
a moze w nd : http://www.jaworsprint.jaw.pl/ - zapowiada sie fajnie....ja na pewno bede bo musze byc .....;P
@rturo, toffic jak tylko macie ochote, to szukajcie mnie tam w niedziele.. na stronie jest jakis formularz akredytacyjny, tak ze wydrukujcie i wypelnijcie, zeby wszystko bylo ladnie.. reszte to juz sie zalatwi jakby jakies problemy mialy byc.
O duss.. nie zauwazylem.. :mrgreen:
w ten weekend ja na pewno nie dam rady.. postaram sie za to w Jaworznie pokazac :-) .. jesli w przyszly pogoda dopisze i zona pozwoli to kto wie :mrgreen:
w kazdym razie na pewno dam znac na forum :-)
jeszcze cieplutki - juz lezy i czeka :mrgreen:
Powysylajcie te formularze na akredyacje na organizator@jaworsprint.jaw.pl co by przygotowali identyfikatorki wczesniej, zeby zamieszanai zbednego nie robic :)
ja juz poslalem ;P..... ciekawe czy sie zalapie na "zilona" kamizelke ;) z napisem press ;D
No dobra.. i po imprezie.. Jaworsprint zakonczony. Tak na dorba sprawe to znudzilo mi sie po godzinie.. :P offroad jednak jest ciekawszy. Pozostajac w tym klimacie olalem cale zawody i pstrykalem co popadnie.. Pare przykladow ponizej.
PS
Na ostatnim jest moj grat :mrgreen:
1.
2.
3.
4.
powiem tak - 2'gie swietne i wielki szacun za 4ke: bez radiowego wyzwalacza robiles zdjecie i siedziales za kierownica jednoczesnie :mrgreen:
dobry jestes ale nie wiedzialem ze az tak 8-) :mrgreen:
Mam jeszcze pare fotek utrzymanych w klimacie dwojki, ale generalnie nie powiem zebym byl zadowolony ze zdjec.. natomiast zabawa w blotku byla przednia, lacznei z tym, ze przez pewien czas ludzie olali cale zawody i ogladali jak sie wydurniamy :mrgreen:
A co do zdjecia 4. to wiesz.. sie jezdzi, sie umie :twisted:
To ja zarzuce jeszcze czyms..
5.
6. (Porucznik Borewicz:mrgreen:)
7.
8.
Czy wszyscy zapadli w sen zimowy? Nikt nie ma ochoty poklepac troche lustrem?:)
Moze jakis street w Katowicach, albo cos? Mialy byc Katowice noca.. znow sie bedziemy przez 14 stron umawiac? :mrgreen:
dzis wieczorem Ci napisze kiedy ew. moglbym zostac "wypuszczony na miasto" ;)
Nareszcie temat dla ludzi, a nie wodołazów :D
kiedy i gdzie?
U mnie odpada i sobota i niedziela, przynajmniej odpoludnia.. popoludniu/wieczorem jak najbardziej :)
W sobota impreza dla dzieciakow z domu dziecka (15 mikolajow na quadach.. to bedzie wypas), a w niedziele mam spotkanie klubu.. wiec zadne bagna nie wchodza w rachube tym razem:mrgreen:
Michal, ale my teraz o tych Katowicach "baj najt" mowimy :-)
na ptaszory znowu przyjdzie czas - ja ten tydzien musze solidnie odespac a nie zrywac sie o 3 w nocy ;) .. ale ten wieczorny plenerek - jak najbardziej jestem za :-)
Ja bylbym tez chetny, tyle ze ze mnie totalny amator na dodatek na swiezo po zakupie pierwszego lusterka.
Co do terminu to jesli bynajt :) to mozna w tygodniu, zas jesli bajdej :) to raczej weekend, bo za szybko sie ciemno robi.
jesli o mnie chodzi, sobota o 17 moze byc. Potem mozemy gdzies spokojnie usiasc przy soczku:P i pospuszczac sie nad sprzetem, zeby utrzymac ducha forum:mrgreen:
Tym to ja bym sie nie przejmowal.. kazdy z nas kiedys zaczynal.. pozatym lubimy niedoswiadczonych chlopcow. Pozatm chetnie bym pomacal 50 1,4.
( sory.. musialem:mrgreen: )
PS
Jesli sie faktycznei umowimy, to Kuba, chyba sie do ciebie pousmiecham troche zebys ktorys ze swoich statywow wypozyczyl do tstowania.
No nie ma sprawy tylko z ta sobote bedzie kiepsko, jak jzu to za tydzien, bo jestem na swiezo po przeprowadzce i jeszcze mam dosc troche remontowych rzeczy do zrobienia.
Co do szlaku to zalezy co nas interesuje... jak mam byc szczery wolalbym zdjecia w dzien, moze byc jakas architekturka badz ciekawe miejsca. Ja znam np jedno fajne -chyba :) jadac z Katowice od ronda trasa do Myslowic, przejezdzajac po wiadukcie nad koleja widac stara wierze cisnien, tyle, ze to juz Utyman i tam jest srednio bezpiecznie.
Wiem, ze dla chetnych chyba teraz w weekend na Nikiszowcu jest organizowany jakis Jarmark gdzie mozna focic tylko trzeba sie na jakiejs stronce zarejestrowac. Pewnie w googlach idzie znalezc.
O tym Nikiszowcu to jest watek w Plenerach, tutaj :>
Co do wiez cisnien- Kuba sie wypowiedz...
Pora dnia/nocy jest do dogadania jeszcze, tyle ze biorac pod uwage por roku jednak latwiej sie umowic po zmroku, albo o zachodzie slonca.
za wikipedia:
"Wieża ciśnień (wieża wodna, zbiornik na wieży) - budynek w kształcie wieży, na którego szczycie znajduje się zbiornik wody, służący do zapewnienia stabilnego ciśnienia w wodociągu. Pokrywa chwilowy wzrost zapotrzebowania..." :mrgreen:
a jesli chodzi o ta konkretna to mysle ze wiem o ktorej piszesz (wrzuce zdjecie jak wroce do domu) ale chyba po zmroku nie mamy tam czego szukac :-) .. bardziej bym sie nastawial na swiatla miasta, jakies ciagi komunikacyjne jak okolice tunelu pod rondem czy al. gornoslaska.. pomysle jeszcze gdzie moglibysmy sie wybrac :-)