te dwa ostatnie - jak dla mnie brak emocji na twarzy
I chyba nigdy nie trzyma się palca na spuście ( oprócz oddawania strzału rzecz jasna )
Wersja do druku
te dwa ostatnie - jak dla mnie brak emocji na twarzy
I chyba nigdy nie trzyma się palca na spuście ( oprócz oddawania strzału rzecz jasna )
Pierwsze dobre (poza tym czymś "na górze" po lewej). Drugie do mnie nie przemawia.
bo to zimny profesjonał jest! :lol:
to prawda, jest to pewne niedopatrzenie
dwa kliki i by tego nie było (btw to jest hełm z goglami) jednak postanowiłem zostawić, nie zależało mi na sterylności
#3# ucięta broń, a taka fajna replika
Mniami! Więcej, więcej!
Fajno błyskane, fajne kolory!
(aczkolwiek mina bardziej rozbawiona niż poważna)
Cieszę się że się podoba,
no to jedziemy dalej-
[#3#]Multicam
Stop!
[#4#]
nr. 2 w BW
Myślę że w oryginalnej wersji jest dość ciekawie z tymi kolorkami, ale w BW nabiera innego charakteru :)
[#5#]
Ponownie MP5K i Krzysiek wcielony do SWAT
[#6#]
Przez "noktowizor" ;)
[#7#]
Kamuflarz MARPAT Desert choć to nie ma znaczenia w tym przypadku :D
W kolorze moze prezentuje się atrakcyjniej?
No wypas no. Jestem rozbity.
Czwóreczka trochę za mało B&W. Ja bym obciął trochę więcej.
Piątka wyprowadziła mnie z błędu, że kolorowym światłem nie umiesz działać - ta fota ma już ręce i nogi.
Siódemka imo lepsza w kolorze.
bardzo dobre zdjęcia
Jak dla mnie 5 rulez!
[#8#]
to jest ostatnie już chyba z serii SWAT
[#9#]
Za jakiś czas pokażę z tej sesji coś mniej uprasowanego i sielankowego ;)
A znajdziesz choć jedno zdjęcie gdzie palec nie jest na spuście?
A dla mnie super pomysl na inne wykorzystanie kanalu do napraw samochodow. Jestem za maluski na ocene techniki zdjec ale tak jak wiekszosci podoba mi sie 5
Pewnie że znajdę ;)
Cała seria militarna w moim odczuciu jak najbardziej udana, choć zdecydowanie lepiej wyglądają te w kolorze niż B&W.
Dzięki za dotychczasowe opinie.
mam nadzieję ze moderatorzy nie mają mi za złe trochę za dużej wagi niektórych zdjęć,
szkoda mi było je bardziej kompresować
[#12#]
kamuflarz MARPAT Desert
[#13#]
Witamy na wojnie.
[#14#]
[#15#]
Bardzo liczę na jakieś komentarze i oceny ;-)
Pozdrawiam.
Ostatnie wyślij na WPP. Tylko musisz wykminić jakiś aktualny opis :D
Dobre foty i tyle! Jest mega progress. Mam nadzieję, że udzieli się on także w następnych shootoutach.
tylko takie małe ale - ta broń nie pasuje do tego sołdata
Noo dobrze, że na tych ostatnich modele są brudni. Na poprzedniej stronie dziwnie to wyglądało, pełen rynsztunek, pole walki i sterylnie czyści modele. Militarne zdjęcia świetne, choć w moim odczuciu ta cukierkowa obróbka trochę nie pasuje.
Dzięki, heh może być ciężko :D teraz ewidentnie mi temat podpasował
:lol:
tak, wiem i mnie to boli. Niemodyfikowany Kałach to bardziej pod talibów czy innych partyzantów podpada.
Marzyło mi się M16, M14- byłoby idealne. Do tego Humvee albo SKOT i Black Hawk na niebo :D
Cóż, niekomercyjna sesja z kumplem z wykorzystaniem tego co było, pierwsza taka jaką robiłem, jakby sponsorem został jakiś dealer airsoftowych zabawek to bym poprzebierał w broni.
Używając lamp w słoneczny dzień i świecąc mocno już poszedłem w tym kierunku. Trochę żałuję że nie zrobiłem więcej bez flashy ale chciałem właśnie spróbować czegoś nowego z nimi, pozwalając sobie niekiedy trochę przesadzić co oglądać można poniżej :)
[#16#]
MMM z forum zrobił kiedyś podobne zdjęcie ;)
Nazywał to chyba screenem z gry Call of Duty :D bardzo trafnie zresztą hehe
ot tak pokazuję w ramach bonusa bardziej
moją uwagę odnośnie broni napisałem parząc na twoją stopkę
M16 A4 kal.5,56mm z granatnikiem M203 + SIG Sauer P226 kal.9mm + flashbangi M84 i inna drobnica
aha :) nie pomyliłem CB z forum airsoftgunowym, to miała być taka pewnego rodzaju parodia stopki sprzętowej
z całego tego zestawu to mam teraz "inna drobnicę" :D
Here you go : http://www.digart.pl/praca/4349752/index.html
Dzięki za link Micles, właśnie to miałem na myśli.
Prezentuję już dwa ostatnie, a jeśli ktoś chce zobaczyć więcej z tej sesji to zapraszam do obejrzenia
filmiku zza kulis z pokazem wszystkich zdjęć
Można tam też podpatrzeć jak radzić sobie z wyświetlaczem lcd w ostrym słońcu :lol: i łatwo zanieczyścić matryce ;)
Bardzo fajna prezentacja video
Muzyka z głównego menu BF1942 już trochę osłuchana...
Jest fajno. Najbardziej podoba mi się hantelek :P
Nr 15 mnie powalił na kolana. Świetna fota! Co do reszty to jak dla mnie troszkę za mocno pociągnięte w postprocessingu. Ale i tak bardzo dobry set.
Ciekawe zdjęcia, choć może co niektóre ciut za mocno "gierkowe" - jak już ktoś to zauważył.
Filmik zmontowany bardzo ciekawie.
Hantelek 4kg obowiązkowa sprawa :lol:
Dzięki za komentarze, miło mi że filmik się spodobał :)
Pogoda nie jest łaskawa dla plenerowej sesji, wiec pokaże coś zupełnie innego niż dotychczas:
[#19#]
Granica
[#20#]
Nocny lot przy świetle księżyca ;)
No opisy bardzo trafne, nie powiem :D
Foty też ok. Klimatycznie.
haha ciekawe skojarzenie! :lol:
W tej sesji jeśli chodzi o obróbkę to trochę spuściłem się z łańcucha :)
Mam nadzieję ze jeszcze będę miał okazję robić airsoft gun to wtedy pójdę w innym kierunku.
jeszcze jedno rybkowo- księżycowe:
"Gwiazdy" nie wyszły już tak atrakcyjnie jak na poprzednim, aczkolwiek wygląda to na prawdę imponująco, jak na innej planecie :D
Witam ponownie! Nie było mnie tu prawie rok :)
Przez ten czas nie robiłem żadnych poważniejszych zdjęć ale teraz wracam do tego. Przynajmniej na trochę.
Czy powracam w glorii i chwale :D to już Wy mi powiecie.
[#22#]
[#23#]
[#24#]
[#25#]
[#26#]
[#27#]
[#28#]
[#29#]
Tradycyjnie robię backstagowe filmiki.
Jeśli ktoś jest ciekawy i chce zobaczyć filmik i pokaz z sesji ze zdjęć 22-23 zapraszam tutaj
Pozdrawiam!
Pierwszy post znów po blisko rocznej przerwie...
ta ostatnia partia, fajne klimaty, chciałbym zobaczyć więcej ;]