Nie chcę uprawiać krytykanctwa, ale nie zagłosuję na żadne...
wybaczcie :-)
Wersja do druku
Nie chcę uprawiać krytykanctwa, ale nie zagłosuję na żadne...
wybaczcie :-)
ogólnie porażka, masakra, jak pozostali spodziewałam się czegoś zupełnie innego może 4 trochę przemawia ale .........., temat świetny, może kiedyś się powtórzy i więcej osób ulegnie pokusie
pozdrawiam
Chyba za trudny temat zapodalem ;-) albo taki okres nie ciekawy sie trafil ,ze nikt nie mial czasu.
Myślę że każdy kto chociaż zadeklarował udział w tym battlu też spodziewał się innego efektu poszukiwań. Tak jednak krawiec kraje jak mu materiału staje :)
Szkoda że tych którzy sobie coś wyobrażali i czegoś się spodziewali zabrakło w battlu
Temat faktycznie może być trudny, trzeba go niestety albo wychodzić albo wyczekać, a okres dosyć nieciekawy bo z pogodą marnie było:cry:
nie lubie krytykanctwa! juz dzis jestem gotow wyzwac na pojedynek kazdego kto krytykuje poziom nadeslanych na battla prac. proponuje dogrywke, na ten sam temat, zobaczymy kto jest najlepszy :)
panowie, panie, zawiedzeni poziomem zdjec, ktore nie wykorzystaly tematu z taaaakim potencjalem, przyjmujecie wyzwanie?
Przyjmuję, ale z czasem do końca wakacji. Pasuje? :-)
Bo temat nie jest łatwy. Dla mnie najlepsza 2. Trafia w klimat. A goły cycek? To jeszcze nie sex. Kawałek gołej d. też nie wystarczy :)
Wchodze na ring.
A ja sądzę, że można było by z tego zrobic wątek typu:"wszystko o bokek"
i niech sobie leci...
co Wy na to ?
No do końca wakacji to może i ja, jak załatwie żytnią :P
Do końca sierpnia dałoby się coś pstryknąć. O ile będzie pogoda. Piszę się na dogrywkę!
I ja, i ja, ja też! :razz:
Wybaczcie, ale spodziewałem sie czegoś znacznie lepszego, jeśli konkurencja w battlu do konca sierpnia tez bedzie taka to nie bede ostatni :lol:
PS Może być z szuflady (a dokładniej z tej wiosny) ??
Wbattlu bylo wyraznie ,bez szuflady. Wiec Antolll pstryknij cos nowego ;-)
Przypominam że liczy sie tylko zwycięstwo więc skoro z góry obstawiasz piąte miejsce od końca z założeniem że wezmą udział aktualni walczący to po co tyle zachodu? No i sugerujesz że aktualnie walczący znajdą sie w klasyfikacji za Tobą - uważaj bo pękniesz od tej pychy :mrgreen:
Ok, ok, zrobie coś nowego. I kto wie, moze nawet 2gi od konca bede?? :mrgreen:
Mi się nic nie udało ustrzelić... Mogłam ewentualnie kobiety z zakupami i dziadków z pieskami w parku. Co za naród w tym Olsztynie!!!
To jak? Do końca wakacji?
Ja (a jestem na tym forum nieliczącym się uczniem, nawet bez fotki w avatarze :mrgreen: ) proponuje zrobic nowego battla - "sex w wielkim miescie 2" - termin do końca wakacji, bez szuflady, bez zdjec z poprzedniego battla.
Kto za? :D
Chętnie wejdę w nową edycje !
To jest ta nowa edycja? Czy nie? Bo ja się już pogubiłem. Co ciekawe - właśnie zauważyłem, po chwilowej nieobecności, że moje foto nie doszło :( Ale chyba dobrze....
ok, skoro to ja wyszedlem z inincjatywa rewanzu, to pozwolcie, ze konkretyzuje tego nowego batla.
termin nadsylania zdjec do konca sierpnia. termin zgloszen, powiedzmy, ze wiekszosc chetnych pewnie juz sie zglosila, wiec dajmy jeszcze trzy dni niezdecydowanym - sroda 23.07.08
i mam jeszcze jeden warunek, jako, ze to ja wyzywam na pojedynek to prosze o zdjecia bez zadnej kreacji. czysta reporterska praca i prawdziwe zycie, wiec bez modelek na ulicznym wybiegu i kolezanek ktore zgodzily sie zapozowac w parku.
prosze Was o prawde i realizm
"seks w wielkim miescie" dzieje sie codziennie i wszedzie, niemal pod naszym nosem, nie musimy go kreowac
sproboje i ja
pozdrav
ok - wchodzę.
Oczywiście również wchodzę, nawet już mam gotowe do wysłania ale skoro tyle czasu do końca sierpnia to się wstrzymam, może jakaś lepsza okazja sie nadarzy :) co by nikt nie narzekał na słabe podejście do tematu :)
A mi się wydaje że uczestnicy i tak nie podołają apetytom obserwatorów.
Ludzie (faceci) widzą magiczne słowo w temacie i już oczekują nie wiadomo czego :roll: .
Ja wyślę jak coś upoluję a jak nic nie upoluję to nic nie wyślę na siłę jak teraz :p , więc zapisuję się albo się nie zapisuję :twisted: .
Heh.. A wielki napis o tresci "SEX" w ktoryms z duzych polskich miast przejdzie? :D
No to czyje to są zdjęcia?
A co, to już sonda zamknięta?
Cóż... biorę na siebie odpowiedzialność za pierwsze.
to nie zadna impreza, tylko obrazek z ulicy Fortalezy w Brazylii. tak to prawda, na zdjeciu sa mlodociane dziwki w przybrzeznej dzielnicy miasta. sex w wielkim miescie w najczystszej postaci, acz subtelnie. przynajmiej ja tak uwazam
Hmmm :wink:
Widzisz... kwestia podejścia do tematu. Każdy ma inne. Mi wystarczył sam kusy strój by ocenić "no ostatecznie podpasuje do tematu" . Z naciskiem na "ostatecznie" i z naciskiem że to "ostatecznie" to właściwie jak walkover bo nie zrobiłem żadnego zdjęcia na temat :roll: . No ale to stratus mnie zmusił, więc jego wina :p , ja tam samoocenę zawsze na dobrym poziomie trzymam i wiedziałem że to zdjęcie sie nie nadaje do tego tematu.
Ale co mnie pociesza to czytając komentarze - nikt nie trafił z wyobrażeniami 'widzów' co do tematu. Bo ludzie widzą "sex" i już niewiadomoco sobie wyobrażają.
I mam dziwne podejrzenia że druga tura również będzie 'widzom' nie pasowała , chyba że komuś uda się laskę o 'wykształceniu' Dody w kusym bikini w centrum miasta uchwycić ;) , bo jakoś takie mam wrażenie (po przeczytanych komentarzach) o wyobrażeniu 'widzów' na ten temat :roll: .
Tylko dla kogo wyżej wzmiankowana Doda jest dowodem na istnienie "seksu w wielkim mieście"? :lol:
Kurczę - wiecej tu pisania o seksie niż focenia ;-) Sami erotomani gawędziarze....
Takie coś mi ostatno wpadło w obiektyw.
Poniekąd nawiązuje do tematu :)