Genialnie.
Znam już Twoje zdjęcia z innego forum, ale miło popatrzeć na nie w jednym wątku, nacieszyć oko, powzdychać... Gratuluję umiejętności, wyczucia czasu i przyrody, którą masz możliwość podziwiać.
Wersja do druku
Genialnie.
Znam już Twoje zdjęcia z innego forum, ale miło popatrzeć na nie w jednym wątku, nacieszyć oko, powzdychać... Gratuluję umiejętności, wyczucia czasu i przyrody, którą masz możliwość podziwiać.
Cala galeria super, nie sposób nie zazdrościć tych zdjęć. Zuberki są the best.
Większość fotek znam z innego forum. Ogląda się je świetnie, a same prace po prostu genialne.
Dziękuję za zachęcające komentarze, nie pozostaje mi nic innego jak dać Wam kolejną dawkę świeżych kadrów z Puszczy Białowieskiej...
Pozdrawiam
46
47
48
49
50
51
52
Choć nie znam się na fotografii przyrodniczej, to w pamięć zapada z pewnością 51, 52, a wgl to wszyystkie ! ;)
Klasa sama w sobie, czapki z głów. Szczerze zazdroszczę!
Żubr występuje w puszczy:) Piękne zdjęcia, panie, piękne.
A ja ze swojej strony gratuluję raniuszka ( o ile dobrze pamietam ), tego urokliwego ptaszka z pernamentym "ADHD" uchwycic to wielki wyczyn !
Łojejciu! Czy na 46 i 50 widzę jarząbka? Jak tak, to chromolić kadr, kompozycję itp. Za sam gatunek wielkie gratsy! A raniuszka znam, ptak dość popularny, ale równie ciężki do sfotografowania.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
A no i oczywiście trójpalczak :D super fotki.
No dzięcioł trójpalczasty to już rarytas na maxa...
6-te - rewelacja ...
:-D Zawodowy komentarz...
Więc skoro ma nie być poziomek to sięgam po wiosenny zwierzyniec z Puszczy...
53
54
55
56
57
58
59
60
61
Obiecuję, że następny wrzut będzie bardziej świeży i nieco z innej perspektywy...
Masz numer do terapeuty może, bo mam załamanie nerwowe. :|
Zawodowe zdjęcia ;-)
super seria
Cała seria dla mnie rewelacyjna, jednak są perełki ;-)
53. kadr i GO;
56. szczególnie przyjazna GO;
58. kolorystyka w połączeniu ze skrzydłami... miodzio;
60. pastelami malowane.
Takie moje przemyślenia :-D
Oglądnąłem wszystkie strony z wielką przyjemnością - niestety nie uzyskasz ode mnie żadnej konstruktywnej krytyki (na która sam czekam też w swoich wątkach :P), bo zdjęcia są znakomite, pewnie kosztowały wiele wysiłku i cierpliwości. Powiem Ci, że widząc takie perełki instynktownie szukam w allegro jakiegoś tele :P ale wiadomo sprzęt to mały fragment sukcesu ;)
Mogą być, ale... lepiej zostaw jakąś przestrzeń nam-amatorom, bo co poniektórzy już leżą na kozetce ciężko załamani8-)
Jakbyśmy się nie widzieli w lipcu to (sądząc po fotce #61) podejrzewałbym, że 2-3s po strzale obrałeś mimowolnie perspektywę żabią, i to mocno spłaszczoną:mrgreen::shock: Dobre tele to mały (pan) pikuś - masz mocne nerwy, przy takim byku! - no i świetne zdjęcie również:)Cytat:
Obiecuję, że następny wrzut będzie bardziej świeży i nieco z innej perspektywy...
Pozdrawiam.
swietna seria:)
Wiele kadrów zapiera dech w piersiach :)...
Ptasi sezon domykany, czas na podsumowania i grzebanie w fotoszufladzie. Przyniósł wiele ciekawych zdjęć starych i nowych gatunków, ale największą frajdę sprawiły mi dwa puszczańskie gatunki - sóweczka i jarząbek, którym poświęciłem wiele dni i godzin na szukaniu rewirów, obserwacji no i w końcu na fotografowaniu... ;)
62
63
64
65
66
67
68
69
Zakochałem się w pierwszej sóweczce, powinna wisieć na Rynku Wrocławskim wraz z innymi zwierzętami Zwierzpospolitej Polskiej.
krzychoo, jak zawsze piękne foty! #63 - świetnie ukazana sóweczka w skali porównawczej - wypatrzeć "wróbla" w puszczy... gratulacje!:)
63 i 65 - piękne
ogólnie duży szacun!
ptaki to temat, którego narazie nie miałbym odwagi ruszać
Jakie te Twoje zdjęcia dopieszczone...miodzio.
Wszystkie super , ale 63. normalnie położyła mnie na łopatki.:-D
Sówka i Jarząbek śliczne. Nr 63 super ujęcie. Gratuluję
Wszyscy cię tu chwalą, a ty zwykły paparazzi jesteś. Chodzi mi oczywiście o 57 - zwierzak sobie zwyczajnie i po ludzku w nosie musiał podłubać, a ty go zaraz w internecie pokazujesz :)
Świetna galeria. Podoba mi się, że prócz zwierzaków i doskonałości technicznej, widzisz co się wokół ciebie dzieje i potrafisz to pokazać.
Połechtany Waszymi pozytywnymi komentarzami nieśmiało podrzucę jeszcze kilka ptasich kadrów z Puszczy
70
71
72
73
74
75
Świetne ujęcie to ostanie z ofiarą.
Myszka wygląda na wyluzowaną widzę, jakby się rozglądała :)
PS. Nieśmiało? Kto jak kto, ale ty powinieneś tu jak najwięcej zdjęć wrzucać, bo z przyjemnością się tu powraca!
75 kapitalna, dla mnie najwyższy poziom z możliwych. Aż trudno o komentarz na równie wysokim poziomie co zdjęcie, bo każde och, ach i tak będzie niedoskonałym zachwytem nad zdjęciem mistrza.
Obejrzałem z przyjemnoscą:) Kawał dobrej fotografii. Świetnie przedstawiasz na zdjęciach klimat puszczy.
Pozdrawiam
Sławek (slawoj)
Krzychoo jestem pod ogromnym wrażeniem Twoich FOTOGRAFII. Oglądanie ich to spora dawka przyjemności i pozytywnych doznań. Ja przy nich odpoczywam a dodatkowo ciekaw jestem historii powstania każdej z Nich. Napisz proszę, przy których były największe emocje a serducho pędziło ponad 200/h?
75 przepiękne
Obejrzeliśmy z synem z otwartymi dziobkami.. Mistrzostwo. Chcemy więcej.
To i ja poproszę o więcej!
75- świetne, genialne ujęcie
piękna seria ale zdjęcie z polowania powala:)
Nic dodać,nic ująć.Często tu zaglądam bo te zdjęcia relaksują.Pozdrawiam i życzę udanych łowów.
dlugo tu nie zagladalem myslalem ze to nie dla mnie ... ale sie mylilem zdjecia super
nr 6 dla mnie miazga ... najlepsze zdjecie
z jednogo zdjecia wygrzebalem ze to 20d wszystkie zdjecia nim robione??
Piękne fotografie !
W takim razie nie zostaje mi nic innego jak z wielką przyjemnością pokazać kilka kolejnych kadrów z Puszczy. Tym razem monografia - jeden z gatunków, któremu od kilku miesięcy poświęcam najwięcej czasu i wysiłku - sóweczka - nasza najmniejsza sowa, niewiele większa od wróbla... Zapraszam ;)
i szykuję kolejną porcję fotografii kolejnego, tym razem dużo większego bohatera moich zimowych wypraw do Puszczy... ;)
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87