Szczególnie z nocnych zdjęć :D
Wersja do druku
Szczególnie z nocnych zdjęć :D
Pierwsza fotka zrobiona na zlocie. Miała zawisnąć tu już w piątek, ale "dostawca internetu" się nie popisał :-D
Ja sobie właśnie zrzuciłem i zauważyłem że nie mam ani jednego zdjęcia z wieczora. Ogólnie to mało mam zdjęć. Ale najgorsze to to że nie chce mi się ich obrabiać.
siema,
a ja sie zdolowalem, bylem w ten weekend w szklarskiej i chcialem sie spotkac, ale pokusilo mnie wybrac sie na wycieczke do pragi. Ogolnie zapowiadalo sie bardzo interesujaco, lecz niestety planowy powrot z 20 przesunal sie na 1 w nocy :( i tym sposobem bioro podrozy pozbawilo mnie mozliwosci spotkania sie z Wami :( szkoda ze tak wyszlo ale mam nadzieje ze jeszcze bedzie okazja... do milego :)
w sobotę to my w zasadzie zaczęliśmy imprezę po północy :D obiad jedliśmy ok 23 :)
no to dzialo sie dzialo widze :) czyli zalowac jest czego, ale po calym dniu chodzenia po tej zakichanej pradze mialem tylko jedno zyczenie- przytulic sie do poduszki i zasnac ;)
Chyba przestanę tutaj zaglądać bo widzę, że wyjazd był więcej niż udany...widać uśmiechnięte buzie i rozradowane spojrzenia :P
Prosimy o zakrycie twarzy
Wkrótce kolejne kompromitujące "fotografie" ... tylko zgram na kompa moją karciochę pamięciochy :-D
A ja bym prosił o podpisywanie fotek, bo jak potek kogoś z aparatem zobaczę to będę wołał po nicku a nie "ej Ty" :)
Trzeba było przyjechać, to byś poznał osobiście :-)
Przejeżdżałem przez Szklarską w piątek bo jechałem do Świeradowa ale nie widziałem grupy szaleńców z aparatami...
Nawet nie wiesz jak mi było smutno jak zobaczyłem w racy na kalendarzu terminarz na wrzesień...
Wiesz co mattnick, następny zlocik zrobimy w Wałbrzychu, specjalnie dla Ciebie :-D
Problem nie był w miejscówce tylko w czasówce...Plener mógłby być nawet u mnie w domu tyle, ze ja byłbym w pracy...piątek Świeradów Zdrój, sobota Gorlitz, niedziela Wrocław i procesja z palcem Św. Doroty...
No to jeszcze dwa gniotki z wycieczki:
Dzieci z Bulerbyn ?? :)
A teraz mały eksperymencik, aparat: EOS EF-M333VD :-D
czym jest brudna matówka :)
ojoj...już widzę, ze wszyscy zapomnieli o teleturnieju Va Bank...:(
a tak btw. coście się uczepili tego Bykom stop ?? To już nie wystarczy regulamin ??
co to za OT?? w tym wątku uczestnicy mają wychwalać pod niebiosa jak było fajnie, natomiast nieobecni mają wylewać rzewne łzy ;)
Niniejszym wylewam. Nawet nie wiecie jak wam zazdroszczę tego sobotniego "spacerku". No cóż, może następnym razem...
właśnie powróciłem. dzięki wszystkim za obecność, było miło ;)
zdjęcia eee... potem :mrgreen:
zdjęcia tradycyjnie za pół roku ;)
No dobra, jedno szybciej
Zapomniałeś jeszcze o gruchach
a ja tam jedna gruche widzę
A bo jeszcze jest jedno zdjęcie ale to pewnie będzie w najbliższym czasie
Masz na myśli rodzinne zdjęcie gruszek?
Śliczne jest :-D ... znalazłem u siebie :mrgreen:
kurcze swietne zdjęcie
może battla na zdjęcia gruszek :) też gdzieś mam jedno :)
Trzeba jeszcze dodać że zdjęcia Tomka Golińskiego są dziełem praktycznie każdego. Jako że jego aparat był na wierzchu a swojego się nie chciało wyciągać. Jak dobrze pamiętam to 2 są moje
pod zielonym Minkiem brakuje jeszcze jednego ważnego parametru tj. marki piwa, które stało przed lampą ;)
ps. nie mogę znaleźć zdjęcia rodziny Gruszek, albo wywaliłem po pijaku, albo przysniło mi się
Tata gruszka groził, że ci da w mordę, więc skasowałeś to zdjęcie :D
A zapomniałeś Tomek jeszcze o zdjęciu naszego drzewka owocowego :)
A, racja. Ale to potem,bo wyszedłem z domu już :)
Gdzieś było podobne ze zlotu w Poznaniu, ale nie umiem znaleźć...
Za to znalazłem zdjęcie, o którym wspominałem - jak dresy nas zaczepiały, żeby im zrobić zdjęcie: http://tomaszg.pl/foto/spotkania/ptakoza/img_4403.html
Kapitalne zdjęcia, widzę, że jestem i ja - używający opcji szukaj w wodospadzie kamieńczyka
Smacznego :D
Krótka historia o Piwie Izerskim...
... i amatorze zdrowej żywności
:mrgreen:
Co Tomek wcinał? bo nie wyglada na zbytnio zadowolonego
Wygląda na takiego co się wczuwa w ssanie....zasysa aż miło ;)