Moim zdaniem :
Fotki nieważne jakiej wielkości ( to nie battle )
Jury z HAZANEM na czele samo zdecyduje czy wygra fota czy zestaw .
Wersja do druku
Moim zdaniem :
Fotki nieważne jakiej wielkości ( to nie battle )
Jury z HAZANEM na czele samo zdecyduje czy wygra fota czy zestaw .
Na samym początku sprawdziłem czy jest mowa o ilości, nie było, więc dałem serie. W każdym konkursie, nawet szkolnym z tego co pamiętam, zawsze jest podana ilość zdjęć jaką można czy trzeba dać,
Faktycznie miałem obawy czy nie daje za dużo, ale biorąc pod uwagę, że to foty z telefonu komórkowego i temat konkursu ... i tu powinienem wkleić wszystko co napisał Calliactis.
Oczywiście jak najbardziej mogę wykasować i zostawić jedno zdjęcie. nie widzę w tym żadnego problemu(tylko jeden malutki,które?:wink: ). Po prostu nie lubię jak muszę się tłumaczyć z niedopełnienia pkt. regulaminu którego nie ma. A może powinienem sie tu powołać na ostatnie stwierdzenie w regulaminie:"Warunki konkursu jak i zasady nie podlegają dyskusji i negocjacjom"?
(wczesniej powyższy napis był napisany największą możliwą czcionką)
Nie jestem ślepy (zakładam, że większość osób piszących na forum również nie jest, szczególnie na forum fotograficznym). Wystarczy kulturalnie dopisać jeden pkt regulaminu i o tym poinformować.
Tak więc czekam na decyzje Hazana :-) .
A moim zdaniem jak ktoś wrzuci 10fotek to przesada.Inaczej jak ktoś ma dylemat ta fotka czy ta.Jego zdaniem pierwsza jest lepsza a może jury uzna ,że druga.Wiec czemu nie zamiesćić 2 albo 3....:confused:
Ciekawe że na początku konkursu nie było za bardzo chętnych ale jak Hazan dopisał o co idzie to się posypało.
Wiadomo, że zawsze oddaje się własne prace wraz z końcem okresu zgłaszania. To, że są wcześniej, to i tak duży sukces :) Kiedy pokazujesz 'co masz' to ktoś, kto jeszcze nie wykonał swojej fotki ma szansę lepiej dobrać temat lub coś podpatrzeć z tego co już zrobiłeś. Normalne konkursy nie są jawne aż do końca rozstrzygnięcia.... Zatem nie rozumiem jaki jest problem?
Szukam jeszcze jednej chętnej osoby do jury (poza moderatorami), która jeszcze nie zrobiła zdjęcia (oczywiście).
hmm.. jestem az zdziwiony poziomem technicznym niektorych fot ... XXI wiek :)
hmm... biorac pod uwage temat i zamieszczone fotki, mozna by stwierdzic, ze wiekszosc ludzi nie utozsamia sie z miejscami, ktore zamieszkuje. Duzo zdjec moglo by miec tez temat "Samotność" :p
Termin uplynął. Kiedy rozstrzygnięcie ?
Zwariowaliscie? To jak mamy to oceniac? Szczegolnie cos takiego:
http://www.canon-board.info/showpost...4&postcount=65
Czyli wystarczy napstrykac 300 fotek, wyslac wszystkie i moze cos tam sie wybierze? To ma byc konkurs? Jurorzy maja nad tym siedziec tydzien i przebierac?
Jak dla mnie to robimy tak: z tego co zostalo pokazane niech autorzy wybiora max po 3 fotki a reszte skasuja. Wtedy mozemy przystapic do oceny.
Dziwie się, że autor nie wrzucił jeszcze z 2GB RAW'ów do przejrzenia :mrgreen:
Ludzie! Wiadomo, że nie było podane "tylko 1 fota" ale na zdrowy rozum logiczne jest że nie 20!
Z resztą - nie miałem być okazji w moim mieście (i zrobić foty) więc po co się w ogóle udzielam :grin: A nie będę wrzucał śniegu kiedy mamy już czerwiec :lol:
A po co bicie piany .
http://canon-board.info/showpost.php...06&postcount=1
Wątek zamykam do czasu ogłoszenia przez jury wyników .