Radio Łódź
Powiedzcie, które z tych są najciekawsze :)
30.
31.
32.
33.
34.
35.
36.
37.
38.
39.
40.
41.
42.
Wersja do druku
Radio Łódź
Powiedzcie, które z tych są najciekawsze :)
30.
31.
32.
33.
34.
35.
36.
37.
38.
39.
40.
41.
42.
Najbardziej podobają mi się 38 i 41 (tu świetne wyczucie chwili :))
Gratuluję serii!
jak dla mnie 39 rządzi :)
Nowa seria, proszę o komentarze :)
43.
44.
45.
46.
47.
48.
49.
50.
51.
52.
53.
Wczoraj były jakieś problemy z forall.pl ale dzisiaj już wszystkie zdjęcia powinny się normalnie ładować, więc ponownie zapraszam do komentowania ;)
Teraz to już chyba naprawdę będzie działać ten hosting :roll:
Niektóre trochę się pozmieniały, dodaję jeszcze jedną nową. Nikt nic nie napisze, czy wcześniej w ogóle się nie ładowały? ;)
radio-technicznie nic do zarzucenia oczywiście ale nie zaciekawiły mnie, może za dużo tego, gitarzyści, perkusista mi w ogóle nie podchodzą takie dla mnie zwykłe fotki jakie się kumplom robi, pokazywałeś już dużo lepsze i ciekawsze prace,
Nowa seria. Proszę o komentarze.
55.
56.
57.
58.
59.
"Obcy" mnie przeraża - genialne od 55 do 59 ze wskazaniem na 56. A gitarzysta 46 troszkę za bardzo napiął się do zdjęcia, wyszły nieco sztucznie IMHO. Sesja zespołu się nie powiodła, jedynie 44 mnie zainteresowało.
Pozdr
Nikt się nie napinał, bo oni sobie grali na próbie a ja robiłem zdjęcia - bez uprzedzenia i w różnych momentach więc już po chwili nie przejmowali się mną, jedyne na którym specjalnie zwróciłem na siebie uwagę basisty tuż przed zdjęciem to 48. ;)
Możliwe, w każdym razie całość publikowałem tu także po to żeby coś z tego wybrać, teraz na przykład gdybym je gdzieś pokazywał skróciłbym serię do zdjęć 45-49 a z radiowych wyrzuciłbym 30, 36, 40 i 42.
32 i 39 mi się podobają :)
Za 2-3 tygodnie przestaną się wyświetlać wszystkie wcześniej umieszczone zdjęcia, niestety forall.pl cały czas podnosiło ceny a obsługa robiła się coraz gorsza (5 dni po zapłacie czekałem na odblokowanie konta mimo odnotowania wpłaty i odliczania już nowego czasu ważności!). Niestety nie miałem wykupionej domeny, teraz na wypadek kolejnych zmian w przyszłości mam także i ją.
A skoro już mi wszystko działa na nowym serwerze, to coś nowego dodam :)
www.saurus.net.pl/nowe/mr_T.jpg (3 zdjęcia połączone, ok. 1600x700 więc daję w linku żeby nie rozjeżdżać forum)
I drugie, wyszło przy okazji fotek jakie sobie z grupą przyjaciół w szkole robiliśmy ;)
Portrety mojego przyjaciela i nauczyciela w jednym ;)
Powiedzcie mi czy wam się podobają i które z tej serii uważacie za najlepsze.
62.
63.
64.
65.
66.
Dorwałem się do nowych "modeli" ;) Może przynajmniej o tych ktoś coś napisze? :P
68.
69.
70.
71.
72.
73.
74.
75.
76.
77.
78.
79.
80.
81.
82.
83.
Gdyby ten pająk umiał mówić, zacytowałby Wujka Staszka Mistrza Ciętej Riposty ;)
Fotka bardziej jako ciekawostka.
Śliczne spajdery. Duży wybór widzę miałeś :)
Dzięki. Trafiło mi się, bo ja szukałem pająków (i nie tylko) do zdjęć, a ktoś inny szukał kogoś kto mu zrobi zdjęcia pająków, no i się dogadaliśmy ;)
fajowe nawet nie umiem wybrać które najlepsze, wprawdzie niechciałabym poczuć na pleckach pupilka ale chyba je polubiłam,
a cuż to ma pajączek na fotece 82 (zdobycz -jedzonko czy coś innego bo mam takie dziwne pomysły)?
Jedzonko, dosłownie wysysa nadtrawioną przez jad larwę z pancerza ;)
fotki fajne ale tych "obiektów" wolałbym nie spotykać w życiu:D
65, 66 trochę nienaturalne. Jakoś tak do mnie nie trafiają.
62, 64 interesujące :) Podoba mi się pomysł
Pająki są brrr, niezłe :)
Pozdrawiam
Dzisiejsza sesja, pierwsza część większej całości (będą następne sesje z innymi osobami). Proszę o komentarze :)
82.
83.
84.
85.
86.
Bonus, mój autoportret w podobnym stylu (zrobiony parę dni wcześniej podczas przygotowań :) ).
Trochę mnie razi ta aureola wokół głowy. Wyraźnie widoczny cień był zamierzony?
Nie do końca, ale wymuszony przez kilka innych rzeczy (mam za wąskie tło więc wszystko ustawiam blisko, nie chciałem go dodatkowo rozjaśniać, ta lampa która świeci za głowę w zasadzie wcale nie wysyła światła na boki więc też nic tu nie pomogła).
To może zmień tę lampę świecącą za głowę, albo ustaw inaczej.
Jakbyś dołączył szkic, można by podumać.
Może zainwestuję w szersze tło dzięki któremu będę mógł się swobodniej rozstawiać ;) Myślę też o tym żeby tą lampę skierować pod kątem i z góry na tło żeby oświetlała większą powierzchnię i tworzyła inny kształt na tle.
Tymczasem przedstawiam świeże, dzisiejsze zdjęcia :)
Fotka z dwiema żabciami jest przeurocza. Skąd Ty bierzesz takie potwory, jak na ostatnich dwóch fotkach?
Zza szafy albo spod łóżka, zależy co lubią ;) A tak poważnie - takie zwierzęta po prostu da się kupić i to coraz łatwiej w naszym kraju choć nadal to mało popularne hobby. Ja w tej chwili zostawiłem sobie jedynie niewielką część hodowli w związku z czym jeżdżę po znajomych i u nich robię sesje :)
Jeśli chcesz pooglądać, dowiedzieć się czegoś to na pl. Szembeka w Warszawie masz świetny sklep "Szrek", bardzo fajna obsługa (znam ich z warszawskich spotkań na które czasem jeździłem ;) ), chociaż tam raczej w gadach się specjalizują.
Nowości, jak zwykle komentarze mile widziane.
Ale dlaczego bez numeracji :( ?
2 - jakaś.. dziwna ta konstelacja i światło mnie nie przekonuje
3 - szaro-szare, mało plastyczne, brakuje mi światła
1 - jakoś tak najlepiej, ale ta tkanina, na której siedzą mogła by być gładka
Zapominam ciągle o tych numerach, kiedyś można było posty edytować po długim czasie to by nie było problemu :/
Na 3 nie zdążyły mi się lampy naładować, tylko 1 odpaliła ;)
No, tak coś podejżewałem
99 - całkiem, całkiem :) troszkę może zbyt intensywne światło na części twarzy, ale ogólnie .. podoba mi się
Dzięki :) A może ta wersja lepsza?
Kurcze, niewiele widzę, bo słoneczny dziś dzień. Ale mam wrażenie, że przyciemniłeś całość zdjęcia.
Kolejne z tej serii, z opóźnieniem lekkim bo z kliszy ;) Jak zwykle proszę o komentarze (do tego i poprzedniego ;P).
100.
Kilka zdjęć z końca wakacji
Chorwacja, Sibenik - widok z zamku
I mieszkaniec ;)
A to już z Polski :) Lora wielka
Kilka zdjęć z końca wakacji
101. Chorwacja, Sibenik - widok z zamku
102. I mieszkaniec ;)
103. A to już z Polski :) Lora wielka
104.
105.
Podobają się wam któreś z nich?
106.
107.
108.
109.
110.
111.
te z kotem rudym sa piekne, mimo ze za kotami nie przepadam :D
czy to robiles?
Autoportret
Biały Kotek - bardzo ładne zdjęcie. A Rudzielcowi co się stało w pyszczek?
Jak robiłeś autoportret? Najazd na aparat na statywie?
Nie wiem co mu się stało, pewnie bił się z innym kotem, to tylko strup :)
Aparat zamontowałem na "wysięgniku" przykręconym do przedniego bagażnika, składającym się z aluminiowej rury z przymocowaną głowicą od statywu.
Korzystając z powrotu pięknej pogody:
Pomóżcie mi dokonać dalszej selekcji, powiedzcie czy wam się podobają czy nie, piszcie coś :)
108.
109.
110.
111.
112.
113.
114.
115.
116.
117.
118.
111 i dwa ostatnie (szkoda tylko że ucięte)
pozdrawiam