wstawic, nikt nic nie pisal, zeby poczekac.
Wersja do druku
wstawic, nikt nic nie pisal, zeby poczekac.
5 z drugiego zestawu mistrzostwo :)
Protestuje nie ma mojej fotki :(
napisz do Jaca :)
Czyli głosujemy na jedną czy dwie foty? :roll:
Tak w ogóle to też miałem startować, ale 'speniałem' :grin:
Moja próbka ;-) Pozdro ekipas!
Ciezko bedzie doklejc bo bedzie wiadomo co ktora i gdzie przybyla - a wiec czyja jest - wystawilem wszsytkie ktor przyszly..
jest nauczka na przyszlosc (dla moderatorow) zeby przy takich bitwach (jak czesc ludzi nie wysyla zdjec mimo deklaracji) przed wystwieniem zawsze podac liste tych co wyslali ... i odczekac moze ze 2h na weryfikacje?
Mi nie zalezy na anonimowości bo i tak moje dzieciaki sa wszem i wobec znane z fotek. Dobra jak sie da to OK jak nie to trudno
Jac, termin byl do 12 wiec minelo troche czasu, nie mozesz wmieszac foty kami74 w ktorys zestaw? to dopiero poczatek.
technicznie sie da - Kami daj na pm to dokleje
ANkiety wyzerowane zdjecie gdzies wklejone zapraszam do zabawy po raz drugi i ostatni ;-)
wiecej reklamacji nie uwzgledniam :lol:
Dziękuje Jac
tylko skrypt do glosowania wywala tych co juz glosowali :/ no ale tego juz nie przeskoczymy raczej trzeba by skasowac watki i nowe ankiety jeszcze raz wystawic...
bardzo ładne 5 i 6 z [Battle] - Dzieciaki ;-) cz. 1 z 2 - Gratulacje
w 5 troszkę wg. mnie za mocno nos dociśnięty :) ech czepiam się...
te dwie grupy zdjęć to prawie jak dwa światy, niesprawiedliwością będzie wybrać do ostatecznej rozgrywki zdjęcia z jednej i drugiej grupy, bo najlepsze z jednej nie jest tak dobre jak trzecie w kolejności z innej grupy.
Kicha wyszła z tym głosowaniem :?
Zagłosowałem na fotkę x a teraz jest ona pod numerem y :evil:
Fotka kamiego powinna być jako 7-ostatnia skoro sprawa została zawalona.
piszczal: no coz, to taki element losowy, ktory jest bardzo zyciowy, bo przy kazdych wyborach zdarzaja sie czynniki zupelnie przypadkowe. z tego sie nie strzela ;)
Kurna sorry za zamieszanie ale wkurzyłem się trochę bo dopełniłem wymogów a fotka nie została wystawiona. Broń Boże nie mam tu pretensji do Jac'a bo to poprostu tzw "problemy na łączach" to spowodowały.
Mniemam, że w jednej sondzie może być tylko 10 pozycji, dlatego zostały podzielone na dwie?
13 fotek z czego kilka naprawdę fajnych. Chwilowo wstrzymuję się od głosu. Ale już wszystkim chciałem pogratulować udziału w battle :) To chyba największe jakie zanotowało CB. Oby talk dalej :)
gratuluję fotek -sam nie zdąrzyłem wysłać - kilka naprawdę fajnych fotek i trudno się zdecydować zwłąszcza w drugim zestawie - już zagłosowałem ale naprawdę ciężko było wybrać po jednej fotce dlatego dla mnie większość wygrała:) łatwiej było by odrzucić te które napewno nie - dla mnie ta 6 która wyjdzie z tej części to wygrani i od razu mówię że w drugim głosowaniu nie będę brał udziału:)
I od razu propozycja - może jakiś wątek pamięci dla wygranych fotek z tego battla :)?
Qurcze zapomniałem o tej ustwace.............:/
W drugim zestawie jakos zadne mi nie podchodzi a w pierwszym przekornie zaglosowalem na 1.
I sam na nia zagłosowałem bo fotka przedstawia to co sam reflektuje i głownie praktykuje.Fotke miałem gotowa ale zapomniałem o dacie tej ustawki.....za duzo roboty na codzien i pewne sprawy wylatuja z głowy. Fotke dzisiaj opublikowałem wiec jak to sie mowi po ptokach :wink: :smile:
Ale panowie! Tak sobie myślę, że aby sprawiedliwości stało się zadość i szanse były równe Ci którzy przejdą do drugiej tury głosowania, wysłali w wyznaczonym terminie po dwie dodatkowe fotki, jedną świeżą zrobioną pod tę bitwę i np. jedną ze swojego archiwum. Wtedy będziemy mogli ocenić ich faktyczne umiejętności w foceniu dzieciaczków. Poza tym warto wziąć pod uwagę, czy na zdjęciu ma być same dziecko (interpretując dosłownie temat) czy jednak może być z rodzicem czy kimś innym? Bo jeśli to drugie to mamy tutaj większe pole do popisu jeśli chodzi o granie na uczuciach odbiorcy.
Co sądzicie?
Moim zdaniem luźno interpretując temat na zdjęciu może nie być dzieci :)
Dzieciaki np: kilku starszych facetów bawiących się kolejką :)
Khem, znaczy się... Panowie i Panie :mrgreen:
Foty się Wam udały !!!!!!!!!! Kurcze dopiero wróciłem... Jak rozumiem nie ma już szans (sensu?) wysyłać foty?
Dołącz w tym wątku jako prevkę tego, coś tam ustrzelił. Podobnie jak ja parę postów niżej :wink:
nastepnym razem wszyscy dostana PW dwa dni przed terminem dla pamieci :)
he, he, właśnie mi moja luba - po obejrzeniu fot na cb/bc - powiedziała, że przecież wysłałem nie tę fotę, którą miałem :shock:
Została godzinka z hakiem do zakończenia battla dzieciakowego. Czy wiadomo co dalej ? Bo różne postulaty były zgłaszane. Czy Zostajemy przy pierwotnej wersji, że 2 najlepsze z każdej grupy czy jakaś inna opcja ?
proponuje po 2 z kazdej czesci :)
To co czekamy na reszte i demokracja czy walimy do Jaca żeby wystawiał po 2 z kazdej grupy ?
reszta demokracji piecze pierniki, pije grzane wino albo szykuje choinkowe foty na battle ;)
No to demokratycznie we dwójke przegłosowaliśmy ;) Pisze do Jaca
chcecie zeby wystawic jeszcze raz te same zdjecia? - po co? przeciez w ten sposob wynik bedzie ten sam co jest teraz... czyli ta co ma najwiecej glosow - wygra ;-) IMHO dogrywka powinna byc pomiedzy 4 auotrami najwyzej punktowanych zdjec... ale na nowe zdjecia
W poście 38 perqsista zapropopnował 2 opcje finału no i opcja z głosowaniem jescze raz tych samych fotek zyskała w nastepnych postach aprobatę. Wyniki nie beda takie same bo zmierzą się fotki, które do tej pory bezpośrednio się nie "trzaskały". Cóż finaliści powinni zadecydować jak ma być. Mi tam ryba ale jakbyście zadecydowali pstrykanie nowych fotek to z rozsadnym terminem bo wybywam na święta. Pozdrawiam wszystkich :)
Ustaliliśmy na samym początku, ze dogrywka będzie na te same zdjęcia. Wszyscy na to przystali. Wynik głosowania może być jak najbardziej inny, przecież zmierzą się zdjęcia z 2 grup. Ja w tej chwili wyjechałem i wiszę na modemie więc za dużo się nie nagadam w tej sprawie. Zróbcie jak uważacie:)