Dobre!
Wersja do druku
Dobre!
Super zdjęcia. Świetnie się ogląda.
Niesamowita jest ta galeria. Zazdroszczę bystrego oka.
świetna galeria:smile:
Dzięki.
Tym razem coś dla miłośników koloru czarnego (*):
(*) - niektórzy twierdzą że czarny to nie kolor oraz że nie ma koloru czarnego.
Mimo iż zakonnice najwyraźniej nie sprzedają się najlepiej, nie będę się poddawał w spróbuje raz jeszcze.
Hehe, tyle osób jemu weszło w kadr. :mrgreen:
Nie, no. Połowa z nas się ustawiła po jednej stronie a druga połowa po drugiej. Wszyscy mamy identyczne zdjęcia i nikt nie ma pretensji o włażenie w kadr do nikogo.
Swietnie sie oglada Twoje zdjecia.
A "Z rekonstrukcji na VI Małopolskim Pikniku Lotniczym" wogole genialne, az sie malo nie zadlawilem kanapka ze smiechu.
Trzeba będzie poprosić modów o dodanie ostrzeżenia w tytule wątku. Nie można tak igrać ze zdrowiem ludzkim.
Dzięki.
I tym razem coś sportowego. 66. Tour de Pologne na Rynku w Krakowie.
Ja bym trochę ciaśniej kadrował aby pozbyć się zbędnego bałaganu po prawej stronie zdjącia.
Rzeczywiście, masz racje. Niestety kadrując co zdjęcie przyczepiłem się do proporcji 3x2 i nie chciałem za bardzo tego kolarza ściskać w pionie.
PS: Patrząc na zdjęcie z twojego posta nie zauważyłem że zdjęcie jest już przekadrowane. Po głowie zaczęły mi chodzić myśli w stylu: No i czego On się czepia, przecież jest dobrze! Jak widać każda matka będzie bronić swoich dzieci do upadłego. Nawet jeśli są tylko podobne do swoich. I nawet jeśli jest się bardziej ojcem niż matką.
Zima była długa, za oknami bardziej jesień niż wiosna ale czas się przesądzić że snu zimowego:
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
przesądzić -> obudzić
Świetna galeria.
Zazdroszczę Ci bycia w odpowiednim miejscu we właściwym czasie. Twoje zdjęcia są nieprzekombinowane i zapadają w pamięć, świetnie chwytasz moment.
Mogę wiedzieć jakimi szkłami były robione?
Dzięki. Głównie to EF 28mm 1.8 rzadziej 24-105L IS a od święta 70-200L IS.
Szkoda, że 75. nie jest symetryczne...
Nie zwróciłem na to uwagi robiąc to zdjęcie.
mam prośbę gdybyś jeszcze podawał pod każdym zdjęciem
które szkło
jaka ogniskowa (jak zoom)
i jaka przesłona szczególnie interesuje mnie c28
pozdrawiam i gratuluje oka
Jak zostało zauważone wszystkie zdjęcia posiadają EXIFy.
A dzisiaj Mirosław Hermaszewski na Targach Książki.
77. Ciężar nieważkości
Dobra kontra kierunków spojrzenia tych książkowych i tego prawdziwego.
Kadr zupełnie jakby z Monty Pythona :D
78 chyba nieco za ciemne
79 przydalby sie szeroki kat:)
poza tym ok:)
Ucięty but.
Wreszcie udało mi się dotrzeć do roku 2010. Z tej okazji mała promocja: aż trzy zdjęcia.
Rok zaczął się od trzęsienia ziemi i miejmy nadzieje że napięcie będzie stopniowo narastać.
81. Nieoczekiwana zmiana planów
82. Wydanie specjalne
83. Wydanie specjalne
84. W poczuciu patryjotycznego obowiązku
85. Drogą na Wawel
86. Bagatela
87. Żałobnicy
88. Kondukt
89. Every move you make